Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Cim se ovoliko povise temperature odma ja osjetim na sebi..
I onako nizak tlak se jos vise snizi.. I eto kolapsa Citav dan nesvjestice, crno pred ocima..
I kazu sto ne volis ljeto
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Cim se ovoliko povise temperature odma ja osjetim na sebi..
I onako nizak tlak se jos vise snizi.. I eto kolapsa Citav dan nesvjestice, crno pred ocima..
I kazu sto ne volis ljeto
Znam kako ti je
Tko dobro podnosi vrucinu ne moze skontat da ju netko drugi ne podnosi i da ne skacemo svi od srece na temperature od 30 stupnjeva
Kod nas je danas ugodnije malo ali jucer je bilo sigurno do 34 stupnja i ja sam jedva prezivila dan, glavobolja, manjak energije, sva sam nervozna i anksiozna. Uopce ne funkcioniram normalno po takvom vremenu.
Jasta...narocito ovdje u mocvari.To nisu komarci...to su rojevi nekih nadnaravnih kukaca koji su postali imuni na aparate.
@Brams...tesko se u moru mozes rashladiti...ljepsi je Bundek
Sheval wrote:Jasta...narocito ovdje u mocvari.To nisu komarci...to su rojevi nekih nadnaravnih kukaca koji su postali imuni na aparate.
@Brams...tesko se u moru mozes rashladiti...ljepsi je Bundek
E mogu te zamisliti...tebe koja ne podnosis vrucinu....kad se zavalis
Ja nemam kadu ali se za vrucih dana 5-6 puta istusiram hladnom vodom i ne susim se.
Lijepa zima.