Nole wrote:?...pohovani crni lik......
Ja crnce preferiram na rostilju.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nole wrote:?...pohovani crni lik......

Tu se necemo slozit.Mutevelija wrote:Zato ja kažem da se muško ne treba praviti muško u kuhinji i govoriti; Ma ja to sve znam, nego ponizno svoj ego spustiti i dozvoliti ženi da svoj posao uradi kako treba i kako zna, jer ne smiju muškarci ženama pravo na kuhanje otimati.spacebound wrote:Vidite kako je Noletova zena divna i umjesto da pohvali njen trud kaze da nije normalnaA zale se da smo mi komplikovane i niko nas ne bi razumio
![]()

Ma mislim na Noleta.Rum wrote:greeneyes wrote:Sinoć je neko pripremio slatku večericu, vino.. To je samo reakcija.

Ja jesam prema damama Bečka škola istureno odeljenje Novi sad (BŠIONS) al ipak sam rođen na selu di se kaže....: Kakvo ebanje tako i sećanje!SPINERKA wrote:Nole wrote:Vi žene niste normalne....danas sami kući, ćerka znate svi gde je , sin na raftingu reke Tare....ručak....bela čorba, nisam je probao pa ne znam od čega je, pomfrit, pohovani crni lik , belo pileće meso pohovano, bečke šnicle, salata i torta od višanja....kome toliko?????![]()
samo se hvalis
-dosta vise , vidi mu rucka, kako te nije sramota....slava svake nedjelje
Bečka bratac....ja jedem sve...osim graška...jbg...u koju veru grašak spada pojma nemam...Rum wrote:Nole izbacio krmetimu iz jelovnika od kako se poturcio
E da osim i graška ne jedem ni ljudsko meso...pa nisam kanibalMaja wrote:Nole jede pohovane crnce
Sta je sljedece, dinstani Kinezi?
A ja o krevetu.. Ufff al ću sad spavati...beš fudbalgreeneyes wrote:Ma mislim na Noleta.Rum wrote:greeneyes wrote:Sinoć je neko pripremio slatku večericu, vino.. To je samo reakcija.
Nole wrote:E da osim i graška ne jedem ni ljudsko meso...pa nisam kanibalMaja wrote:Nole jede pohovane crnce
Sta je sljedece, dinstani Kinezi?
Makedonski specijaletet CRNI LUK POHOVAN.... Probajte...jbg ručak na stolu, a ja da gledam pravopis...pa ne živim u Kanadi....mi naše žene poštujemo i volimoSocrates wrote:Nole wrote:?...pohovani crni lik......![]()
Ja crnce preferiram na rostilju.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Daću ti ženin broj vibera pa razmenjujte recepteSPINERKA wrote:Nole wrote:E da osim i graška ne jedem ni ljudsko meso...pa nisam kanibalMaja wrote:Nole jede pohovane crnce
Sta je sljedece, dinstani Kinezi?si siguran za 'becku mecku '

U jeftinim restoranima se jede....u hotelima lux i 5zvezdica tanjir veliki ko lavor a ribe nema ni 100gr...ok ima razmazanih delova lavora al gladan ostaneš....idi u Skopje na panirani crni luk....ok još klope i MAKEDONSKO VINO.... Em suoer ukusi, em vino puno sunca, em komobarice, kao sve Makedonke, sisate, em ne košta ni trećinu kao tuna u hajatu ili šeratonu...SPINERKA wrote:hm , makedonski
--uh jeste to masno --sluze ga u jeftinim restoranima ..

Daću ti ženin broj vibera pa razmenjujte recepte
Napiši mi na pp šta je to "svašta"SPINERKA wrote:nole
Daću ti ženin broj vibera pa razmenjujte recepte![]()
jes, siguran --moze ona od mene svasta nauciti