zloćko_tokmak wrote:jesi li čuo za moju novokovanicu: pravljendan?greeneyes wrote:Šta još neću čuti od ovih Hercegovaca.
Jel to od rođendana 9 mjeseci nazad?

zloćko_tokmak wrote:jesi li čuo za moju novokovanicu: pravljendan?greeneyes wrote:Šta još neću čuti od ovih Hercegovaca.

Krokodil Behko wrote:zloćko_tokmak wrote:jesi li čuo za moju novokovanicu: pravljendan?greeneyes wrote:Šta još neću čuti od ovih Hercegovaca.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

E to sam vala i ja skontao.Krokodil Behko wrote:zloćko_tokmak wrote:jesi li čuo za moju novokovanicu: pravljendan?greeneyes wrote:Šta još neću čuti od ovih Hercegovaca.
Socrates wrote:Ne zezam.![]()
Zar nije interesantan taj dan kada dobijes najtezu trku svog zivota?
Pogodak!Lavlje_srce wrote:Seval, rijetko navratim na ovu temu i to je jedini razlog sto ti propustih rodjendan. Zelim ti zdravlje, srecu, ljubav i rahatluk od srca.![]()
Evo ti i pjesmica, nekako mi lezi uz tebe.
http://www.youtube.com/watch?v=oAEKtxAJnuY
Kiklop Srećan ti ROĐENDAN. Jutros sam to zaboravio ženi da kažemSocrates wrote:Postovani Forumas Kiklop,
Sretan ti Rodjendan CetrdesetTri![]()
Ja, prijatelju iz daleke socijalisticke republike Svedske, nemam pojma o cemu da ti pisem. Nista se ne istice u tvom kratkom boravku na BF. A i umoran sam.
Ako imas samo jedno oko, iskreno mi je zao.
I ja imam samo jedan nos, mogu da se solidarisem sa tobom u potpunosti.

genijeSocrates wrote:Postovani Forumasu, marko88 iz Pule,
Sretan Ti Rodjendan Numero DvadesetOsam,
Ti si, ako se ne varam, drugi covjek iz Pule koji je pokusao da postane aktivan forumas, ali si ohladio na dvocifrenom broju postova. Jeste li vi Puljani svi takvi? Mijenjate misljenja brzo kao carape?
Primjetio sam jedan post u kojem si forumasice pozvao da navrate kod tebe jer si sam kod kuce. Da li je ta taktika upalila? Jel' se koja zaletila? Jel' bilo stagod za ogovaranje?
Razmisljao sam koja bi forumasica zapalila kod mene jer sam sam kod kuce. Sta ti mislis?
p.s. Dao sam ti prvu karmu. Pet komada velikodusno. Nemoj poslije pricati kako si bio na Forumu gdje ti niko nije dao karmu.

Heidi wrote:Ja sam napisala bas lijepu i opsirnu cestitku, no, dobro....obrisala sam. Steta.