Zar ti treba godisnji da se ufotkaf?statebriga wrote:da sam znas kako ne volim selfije ,ufotkam se na godisnjem odmorurethna wrote:Kad ce tvoja slika sa kafom?

Zar ti treba godisnji da se ufotkaf?statebriga wrote:da sam znas kako ne volim selfije ,ufotkam se na godisnjem odmorurethna wrote:Kad ce tvoja slika sa kafom?
Pa dobro, ako se to odnosilo na pramen, cuperak ja povlacim napisano.rethna wrote:Jesam ali ti si to poistovijetio sa spolnim organom a ne ja.greeneyes wrote:Pa za mene je to vjerovatno najruzniji dio tijela i opcenito je sinonim za ruznocu. E sad, ako je to najljepsi dio vas ne preostaje mi nista drugo do li da vam pozelim srecu. Trebat ce vam.rethna wrote:Znaci ti ipak mislis da si ljepsi od toga
Odkad je to "vas"?
Pa jesi rekao da's glasati za cudnovato "mhm"? Ako sam te zamijenio s kim, halali.
Meni mala zamenila avatar...seti sa da sam i ja sa onom velikom kucom bio na avataru....ček hoću li i ja biti oslobođen bana kar rumu kažem da je lep ko q...greeneyes wrote:Vascijeli sam lijep. Avatar mi ne da lagati.
Nego, zabrinut sam za izgled onih kojima je spolni organ najljepsi dio tijela. I ubuduce bih trazio imunitet na ban kad te pojedince pohvalim s onom "lijep si ko q..." Je l' posteno?
Nista znaci crno-bijela tehnika?Heidi wrote:Uvazavamo samo fotografije s operacijskog stola.
Ne znam kako da ti ovo kažem, al', druGe moj, pričamo o ljepoti, vrlinama..mo'š li naći nešto drugo za primjer?Nole wrote:Meni mala zamenila avatar...seti sa da sam i ja sa onom velikom kucom bio na avataru....ček hoću li i ja biti oslobođen bana kar rumu kažem da je lep ko q...greeneyes wrote:Vascijeli sam lijep. Avatar mi ne da lagati.
Nego, zabrinut sam za izgled onih kojima je spolni organ najljepsi dio tijela. I ubuduce bih trazio imunitet na ban kad te pojedince pohvalim s onom "lijep si ko q..." Je l' posteno?
Samo u boji.Konsultant wrote:Nista znaci crno-bijela tehnika?Heidi wrote:Uvazavamo samo fotografije s operacijskog stola.
U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Ko je rekao da je loša, ali ne mogu se sagledati sa svih strana objektivnorethna wrote:Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Lose sklopljeno?
Mogu li pomoći kako za bolje sagledavanje ?srculence7 wrote:Ko je rekao da je loša, ali ne mogu se sagledati sa svih strana objektivnorethna wrote:Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Lose sklopljeno?
rethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Pa stavi cetiri ogledala sa svake stranesrculence7 wrote:Ko je rekao da je loša, ali ne mogu se sagledati sa svih strana objektivnorethna wrote:Kako to da odlicni dijelovi cine jednu losu cijelinu?srculence7 wrote:U delovima odlično a za celinu moram da se konsultujem većrethna wrote:Kako ti sebe vidis?
Lose sklopljeno?