Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ne znam odakle da pocnem....a ovaj, nema Heidi da me zaustavi na vrijeme
daklem, dupe je moj najaci adut ....taman dovoljno okruglo i cvrsto i izbaceno ...ne moram nista guzeljat i to.....
slijedece su noge............duzini nema kraja...) malo metafore ).......o njima nema puno...........dobre i tacka. stoji mi sve redom: farmerke,..helanke.....suknje ....bla bla bla..
usput da dotam : stopala .......ko s reklame za gljivice na noznim prstima a znate svi da prikazuju samo lijepa stopala
ruke......ko za klavira.....ukratko......
eh gornji dio.....nisam bas za Pashagine glavne teme
o glavi ne bih dovoljno sam lijepih dijelova opisala i istakla ....bilo bi previse
ne znam odakle da pocnem....a ovaj, nema Heidi da me zaustavi na vrijeme
daklem, dupe je moj najaci adut ....taman dovoljno okruglo i cvrsto i izbaceno ...ne moram nista guzeljat i to.....
slijedece su noge............duzini nema kraja...) malo metafore ).......o njima nema puno...........dobre i tacka. stoji mi sve redom: farmerke,..helanke.....suknje ....bla bla bla..
usput da dotam : stopala .......ko s reklame za gljivice na noznim prstima a znate svi da prikazuju samo lijepa stopala
ruke......ko za klavira.....ukratko......
eh gornji dio.....nisam bas za Pashagine glavne teme
o glavi ne bih dovoljno sam lijepih dijelova opisala i istakla ....bilo bi previse
ja znam kad ih vidim ali ne da mi se opisati.............aj nek neki muski....
Sve šta si navela i sise tojka triipo...
a boja puti....ociju....kose.....
jedino kod karabega da odem gluho bilo
Boja puti nema veze sa tim, pa normalno je da ste zimi bele a leti tamnije...nisam za kvarcanje. Usne lično volim malčice punije al ne preterano , a oči ja zelene jer svi u mojoj porodici imaju zelene osim mene
I svake grudi između kojih je lančić su dobre, a između kojih je pupak su loše
Upravo i rekoh svake između kojih je privezak od lančića su lepe...džaba velike grudi a kad skine grudnjak pupak između njih te nisu lepe...
pa starijim zenama padnu grudi do pupka,mozda nakon 50 i neke godine
nisam nikad vijelda zenu do 50 godine sa lijepim srednje velicine grudima da su do pupka
Na žalost ima i mladih devojaka sa velikim grudima koje im padnu...aj te mogu razumeti da stave silikone da bi ih držale al sam protivnik silikona za povećavanje grudi.