Hannibal Lecter « 10 Jun 2016, 11:41 » raskinuli smo
Rum « 10 Jun 2016, 11:36 » Hani gdje ti je Maja
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa dobro pobrinuo bi se ja za Aju ipak smo mi spareni forumaši ako se ti nisi naravno predomislila.

Rum wrote:Glasovo sam za noge oci , muda da vidite sto su lijepa kad se namazu kokosovim ulljem poslije brijanja .

Tigris wrote:rethna wrote:Kako ti sebe vidis?
ne znam odakle da pocnem....a ovaj,nema Heidi da me zaustavi na vrijeme
![]()
daklem, dupe je moj najaci adut ....taman dovoljno okruglo i cvrsto i izbaceno ...ne moram nista guzeljat i to.....![]()
slijedece su noge............duzini nema kraja...) malo metafore).......o njima nema puno...........dobre i tacka. stoji mi sve redom: farmerke,..helanke.....suknje ....bla bla bla..
usput da dotam : stopala .......ko s reklame![]()
za gljivice na noznim prstima a znate svi da prikazuju samo lijepa stopala
![]()
ruke......ko za klavira.....ukratko......![]()
eh gornji dio.....nisam bas za Pashagine glavne teme![]()
o glavi ne bih dovoljno sam lijepih dijelova opisala i istakla ....bilo bi previse![]()
Naslov: Re: Samo da kažem.....
Rum je napisao/la:
Nole je napisao/la:
greeneyes je napisao/la:
Sramota bi bilo da ona ima.
Tačno...dobila dvoje male prelepe i pametne dece...šta bi još osim dobrih gena od mene...uostalom sad slavimo kolegi rođendan u kafani...oprostite na pravopisnim greškama...
Punac ako te neko bude diro u kafani samo zovi da ga bijemo

MutevelijaNaslov: Re: Šta je za ručak
Šta je tiramisu?
Nešto Japansko?![]()
Rum je napisao/la:
Sta zna coban sta je tiramisu
Znaju oni što su na Bosanskom forumu a nisu u Bosni

Rum wrote:Plasim se zena
Spinerka:
U zadnjih mjesec dana, sit se naslušah žalbi na tebe, a dvijesu članice, po svoj prilici, napustile forum.

Femea wrote:Pa ja, ne ručaš,čuvaš se za večeruVeca wrote:...rucku nista,a veceri,qratz peceni!

Otrov je poceo nagrizati ambalazu
Ne smijes ti bona komentarisat nista s te teme hahahahaahSPINERKA wrote:@rethna ----outfit
Otrov je poceo nagrizati ambalazu
Agresivu ostavi za onog ko je kriv sto si ustala na lijevu nogu. Ja ne moram trpjeti tvoje iživljavanje. Dosta me zaskakuju i stresiraju i bez foruma. Nasa komunikacija je ovim završena.
statebriga wrote:SPINERKA,pa roditleji su mi putovali cijli zivot,oni su mi primarni uzor u zivotu,a putujem od trece godine zivota![]()
ako ne vjerujes,ne moras,ali tebe ljubomora pojede iznutra,pa nisi ti bez razloga cackalica
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest