Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41494 times
- Been thanked: 28285 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Spor si ka pas
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5261 times
- Been thanked: 7455 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
@Ina 
Šta ja da kažem 5743?
'dje onaj Melek opet?
Šta ja da kažem 5743?
'dje onaj Melek opet?
Vrištim od smeha malopre jedan lik priča. Moj komšija trenira triatlon. Trči do Štranda ( novosadska plaža na Dunavu) pliva malo , tamo ukrade bicikl i vrati se kući 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Sad ces joj morati crvena ledja mazati jogurtomNole wrote:Lako se vama zaebavati. Ja moram sad po taštu, vraća se sa mora, pa da je sačekam...
Nije sve tako crno, donosi nam 5l hladoceđenog maslinovog ulja
- Chloe
- Žena za sva vremena

Tražim pjesmu a ni stih ne znam, ni pjevačice ama ništa osim da mi se dopala
.... jedino znam da je spot na nekom Starom gradu ili 'pak brijeg .... ženska sama se pojavljuje
pjesma od lani mora biti ... -
Sad sam sam svoju firmu obijao...ja bio u gradu kolegi rođendan i otišli na piće. Vratili se i ne mogu otključati. Taman se i ja vratio ni moj ključ ne može....lopova nigde u blizini da mi reše problem...buši cilindar ovde buši onde...srpski alat čekić i probojac i razvalim sve....sad idem da kupim novu bravicu i nov uložak...a još zvezda upekla sat vremena na suncu stajao...
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Ja sam jednu pjesmu naso nakon 5-6 godina hahaChloe wrote:Tražim pjesmu a ni stih ne znam, ni pjevačice ama ništa osim da mi se dopala.... jedino znam da je spot na nekom Starom gradu ili 'pak brijeg .... ženska sama se pojavljuje
Predo sam papire za upis na faks, sad cekam....
🐽
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
Poznat mi taj osjecajChloe wrote:Tražim pjesmu a ni stih ne znam, ni pjevačice ama ništa osim da mi se dopala.... jedino znam da je spot na nekom Starom gradu ili 'pak brijeg .... ženska sama se pojavljuje
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Chloe
- Žena za sva vremena

E nek' nisam jedina .... odmah mi lakše ...
kad je identifikujem , zakačit ću je na sve muzičke teme ....
kad je identifikujem , zakačit ću je na sve muzičke teme ....
Nole wrote:Sad sam sam svoju firmu obijao...ja bio u gradu kolegi rođendan i otišli na piće. Vratili se i ne mogu otključati. Taman se i ja vratio ni moj ključ ne može....lopova nigde u blizini da mi reše problem...buši cilindar ovde buši onde...srpski alat čekić i probojac i razvalim sve....sad idem da kupim novu bravicu i nov uložak...a još zvezda upekla sat vremena na suncu stajao...
uskoro --chachkalice, jedini alat
ma sve go lopov u okolini, a niko da pomogne, svi se prave neušti...ispizdeo sam na suncu...SPINERKA wrote:Nole wrote:Sad sam sam svoju firmu obijao...ja bio u gradu kolegi rođendan i otišli na piće. Vratili se i ne mogu otključati. Taman se i ja vratio ni moj ključ ne može....lopova nigde u blizini da mi reše problem...buši cilindar ovde buši onde...srpski alat čekić i probojac i razvalim sve....sad idem da kupim novu bravicu i nov uložak...a još zvezda upekla sat vremena na suncu stajao...
![]()
uskoro --chachkalice, jedini alat

ovo je rešilo sve probleme za 3 minuta...
sve go lopov u okolini, a niko da pomogne
komšiluk u kineskoj četvrti u Novom Sadu...(Kinez nema ni jedan ovde) pustili me da se mučim...SPINERKA wrote:
-na koga se ovo odnosi ---tvoju bracu srbe
pre 15 godina ispred hotela Hayt u Bogradu vadimo stvarti iz džipa ševrolet tahoe, i jedan magarac se uhvati za zadnji desni stub na kome je dugme za zaključaanje. Kad smo izvadili stvari ja zatvorim zadnja vrata ne znajući da je magarac zaključao džip. da uđem i da pomerim džip ne može zaključan je, ključevi u njemu on upaljen radi,vratar hotela pizdi da ga pomerim, a menjač u poziciji parking....šta sad...nađe se neki tip i da mi broj mobilnog od lika koji otvara sve...50 evrića i dolazi, vreme kad se odvija radnja otprilike ponoć....eto njega za 15 min i za 5 sekundi ga otključa. Ja mu vadim pare, a on se izviljava i kaže 70 evra je jer je kasno noću... pizda ti materina hoćeš da kažeš da ti radiš od 6 do 14 ???? Džaba uze 70...ipak jeftinije no da sam staklo lomio...
Nole wrote:komšiluk u kineskoj četvrti u Novom Sadu...(Kinez nema ni jedan ovde) pustili me da se mučim...SPINERKA wrote:
pre 15 godina ispred hotela Hayt u Bogradu vadimo stvarti iz džipa ševrolet tahoe, i jedan magarac se uhvati za zadnji desni stub na kome je dugme za zaključaanje. Kad smo izvadili stvari ja zatvorim zadnja vrata ne znajući da je magarac zaključao džip. da uđem i da pomerim džip ne može zaključan je, ključevi u njemu on upaljen radi,vratar hotela pizdi da ga pomerim, a menjač u poziciji parking....šta sad...nađe se neki tip i da mi broj mobilnog od lika koji otvara sve...50 evrića i dolazi, vreme kad se odvija radnja otprilike ponoć....eto njega za 15 min i za 5 sekundi ga otključa. Ja mu vadim pare, a on se izviljava i kaže 70 evra je jer je kasno noću... pizda ti materina hoćeš da kažeš da ti radiš od 6 do 14 ???? Džaba uze 70...ipak jeftinije no da sam staklo lomio...
..
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
mogu ti reći...svaka pizdarija na meneSPINERKA wrote:..Nole wrote:komšiluk u kineskoj četvrti u Novom Sadu...(Kinez nema ni jedan ovde) pustili me da se mučim...SPINERKA wrote:
pre 15 godina ispred hotela Hayt u Bogradu vadimo stvarti iz džipa ševrolet tahoe, i jedan magarac se uhvati za zadnji desni stub na kome je dugme za zaključaanje. Kad smo izvadili stvari ja zatvorim zadnja vrata ne znajući da je magarac zaključao džip. da uđem i da pomerim džip ne može zaključan je, ključevi u njemu on upaljen radi,vratar hotela pizdi da ga pomerim, a menjač u poziciji parking....šta sad...nađe se neki tip i da mi broj mobilnog od lika koji otvara sve...50 evrića i dolazi, vreme kad se odvija radnja otprilike ponoć....eto njega za 15 min i za 5 sekundi ga otključa. Ja mu vadim pare, a on se izviljava i kaže 70 evra je jer je kasno noću... pizda ti materina hoćeš da kažeš da ti radiš od 6 do 14 ???? Džaba uze 70...ipak jeftinije no da sam staklo lomio...-ovo nema kraja ----pisi knjigu
namestio sam nov uložak...sad sve radi...