pa kad sam večito u nekom pokretu i nekim situacijama...juče u kuriru rba se žali kako su je neki nepoznati muškarci ponudili pićem i sipali joj drogu u piće i iskoristili..Vid sad...mi u diskoteci u Sofiji taman stukli prvu bocu jacka poročili novu kad se dve srpske budale pobiše za stolom međusobno, frka obezbeđenje cure što su bili sa nama svi napolje...ebe mi se baš, da propadne džek...ostanem ja jer ih znam obojicu da će se za 5 minuta grliti...budim se ujutru mrak...neka sitna svetlost kroz rupice na roletni prolazi...pipam se go ko od majke rođen, pipam pored mene žensko, dobro je bar me nisu kresli. Budi se i ona pitam je otkud ja ovde? :" Bio si mi sladak onako pijan sam za stolom pa te pokupila i dovela u stan"....ustane i podigne roletnu, svetlo u sobu, a meni mrak na oči...RUŽNAAAA strašnoHannibal Lecter wrote:hahahahaha jao sta ima lik ludih dozivljaja
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Uložak bravice koji sam izlomio čekićem. Ono što stavljaš ključ u njega se zove uložak....i bravu sam promenio jer se i ona iskrivila...SPINERKA wrote:![]()
mogu ti reći...svaka pizdarija na mene![]()
namestio sam nov uložak...sad sve radi...
Nole wrote:Uložak bravice koji sam izlomio čekićem. Ono što stavljaš ključ u njega se zove uložak....i bravu sam promenio jer se i ona iskrivila...SPINERKA wrote:![]()
Još pola sata u firmi i na hladno pivo, curi voda sa mene koliko od sunca i sparine koliko od nervoze što satipo obijam najobičniju bravu....Da mi se to, ne daj Bože, desi u stanu morao bi exploziv na vrata....žena, kako ja često putujem , kupila neka vrata koja se obiti ne mogu...SPINERKA wrote:Nole wrote:Uložak bravice koji sam izlomio čekićem. Ono što stavljaš ključ u njega se zove uložak....i bravu sam promenio jer se i ona iskrivila...SPINERKA wrote:![]()
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
- Status: Offline
Nole, divno je citat tvoje postove
Ozenjen, volis suprugu(tako si negdje napisao), dvoje odrasle djece, a nisi, izgleda, nikad sastavio 2 mjeseca bez da je prevaris.De nam pisi je l' kad saznala, sta je tad bilo
Ozenjen, volis suprugu(tako si negdje napisao), dvoje odrasle djece, a nisi, izgleda, nikad sastavio 2 mjeseca bez da je prevaris.De nam pisi je l' kad saznala, sta je tad bilo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Zaklala bi me da sazna...Ja večito po inostranstvu i na putu a ona sa decom...al kad pogledaš nije ni to loše oboje visokoobrazovani i sami sebi našli posao i uspešni u svojim firmama....ja bi ih razmazio...spacebound wrote:Nole, divno je citat tvoje postove![]()
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
A,šta je sa njom? Saznaš li ti šta?Nole wrote:Zaklala bi me da sazna...Ja večito po inostranstvu i na putu a ona sa decom...al kad pogledaš nije ni to loše oboje visokoobrazovani i sami sebi našli posao i uspešni u svojim firmama....ja bi ih razmazio...spacebound wrote:Nole, divno je citat tvoje postove![]()
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- spacebound
- Urednik foruma

Komesar ti je postavio moje sljedece pitanje 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Ti si budaletina najveća ako to proveravaš...KOMESAR wrote:A,šta je sa njom? Saznaš li ti šta?Nole wrote:Zaklala bi me da sazna...Ja večito po inostranstvu i na putu a ona sa decom...al kad pogledaš nije ni to loše oboje visokoobrazovani i sami sebi našli posao i uspešni u svojim firmama....ja bi ih razmazio...spacebound wrote:Nole, divno je citat tvoje postove![]()
Ženi se veruje, dakle nije me prevarila...don't speek
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4273 times
Kažu i da muža i zdravlje bez neke velike potrebe ne treba proveraviti 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Tačno...dobila dvoje male prelepe i pametne dece...šta bi još osim dobrih gena od mene...uostalom sad slavimo kolegi rođendan u kafani...oprostite na pravopisnim greškama...greeneyes wrote:Sramota bi bilo da ona ima.
- spacebound
- Urednik foruma

Nadam se samo da ti je vjerna koliko i ti njoj.To bi bilo fer 
Vidi se da si u mom gradu živela neko vreme....obožavam tvoje razmišljanje....srculence7 wrote:Kažu i da muža i zdravlje bez neke velike potrebe ne treba proveraviti
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27951 times
Punac ako te neko bude diro u kafani samo zovi da ga bijemoNole wrote:Tačno...dobila dvoje male prelepe i pametne dece...šta bi još osim dobrih gena od mene...uostalom sad slavimo kolegi rođendan u kafani...oprostite na pravopisnim greškama...greeneyes wrote:Sramota bi bilo da ona ima.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Aj zdravo greje mi se pivo...spacebound wrote:Nadam se samo da ti je vjerna koliko i ti njoj.To bi bilo fer
- spacebound
- Urednik foruma

Kako dotuci -Noleta --oduzeta vozacka -nje , nista to