I ja moram danas kosu oprat, al cu jos malo sjedit
ovdje pa onda. Ja to za par min sredim, hvala bogu.

Al vjerovali ili ne, radije bi iz kuce izasla prljave
odjece neg prljave kose. Kosa mora uvijek bit OK..

Moderator: VIP
Sjetis li se mene kad?Chloe wrote:O Meleku ....
Kakvo je to pitanje? Podrazumjeva se.rethna wrote:Sjetis li se mene kad?Chloe wrote:O Meleku ....
Vjerovat cu ti jer je RamazanChloe wrote:Kakvo je to pitanje? Podrazumjeva se.rethna wrote:Sjetis li se mene kad?Chloe wrote:O Meleku ....
's vidio što ti je dijalektički obratMelek wrote:Razmisljam o Zlatanu. Od veceras zvanicno prestaje sa igrom u reprezentaciji Svedske .. sad bi bio fazon da uleti u BH tim
Da samo to ti je plod loseg selektora, katastrofalne odbrane i puno individualizma u timu. Ali ipak cak sta vise mislim da im je ovo EP bilo prilicno ok sto se tice igre (pariranja Italiji i tome slicno) ali nisu imali dovoljno psihicke i fizicke snage u zavrsnicamagreeneyes wrote:Ma nije on kriv, al' moglo je to bolje kroz sve ove godine. Ipak, 3 EP-a uzastopno ne proći grupu, propustiti dva SP-a je sramotan učinak. Sad je čak i Irska prošla dalje, a oni pakuju kofere.
I ja mrzim kad mi je kosa nikakva. No, otkad sam otkrila punžduuvijek_kontra wrote:
I ja moram danas kosu oprat, al cu jos malo sjedit
ovdje pa onda. Ja to za par min sredim, hvala bogu.![]()
Al vjerovali ili ne, radije bi iz kuce izasla prljave
odjece neg prljave kose. Kosa mora uvijek bit OK..
Ima tu istine, ali ipak se radi o 5-6 velikih takmičenja gdje ili ih nije bilo ili su brže-bolje pakovali kofere. Moglo je to i moralo boljŠe, pogotov' od Ibre koji je poprilično kiksao na velikim takkmičenjima. Ali dobro i ovako odlazi kao najbolji Švedski igrač svih vremena. Neće on još dugo potrajati ni na klupskom nivou. Falit će njegovi monstruozni golovi.Melek wrote:Da samo to ti je plod loseg selektora, katastrofalne odbrane i puno individualizma u timu. Ali ipak cak sta vise mislim da im je ovo EP bilo prilicno ok sto se tice igre (pariranja Italiji i tome slicno) ali nisu imali dovoljno psihicke i fizicke snage u zavrsnicamagreeneyes wrote:Ma nije on kriv, al' moglo je to bolje kroz sve ove godine. Ipak, 3 EP-a uzastopno ne proći grupu, propustiti dva SP-a je sramotan učinak. Sad je čak i Irska prošla dalje, a oni pakuju kofere.
Steta
Ali zato Island
Nokti pucaju s razlogom.Posjeti hećima.Divlja_u_srcu wrote:koja sam ja kurate sreće![]()
jučer odradila manikiru, znaci noktiće na rukama (inače to radim samo kad negdje putujem) i sinoć mi pukne nokat i to srednji,,,![]()
kako gdje popravit sada na dan prije božica
Znam takve profesoreuvijek_kontra wrote:Nikad necu proci zadnji izpit.
Od 34, 1 prosao, ocjena 6.
A sve sto sam napisala, ispravno.
Nije mi jasno. Otici cu da vidim izpit
i sta ce reci on na sve to.
Sretno Bramsicegospođa Brams wrote:Znam takve profesoreuvijek_kontra wrote:Nikad necu proci zadnji izpit.
Od 34, 1 prosao, ocjena 6.
A sve sto sam napisala, ispravno.
Nije mi jasno. Otici cu da vidim izpit
i sta ce reci on na sve to.![]()
Bas danas idem na ispit kod jedne takve
Obavezno trazi uvid u ispit
.Vise mi se svidja , nego da je obrnuto.--Nadati se kvalitetu.Rezultati sa proslog roka: od 20 osoba jedna je prosla
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], spacebound and 25 guests