Samo da pitam
Moderator: VIP
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Samo da pitam
Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem je rekao:
“Prva skupina vjernika ući će u Džennet sjat će poput punog mjeseca, oni poslije njih svijetlit će poput sjajne zvijezde na nebu. Svaki od njih imat će po dvije hurije čija će se koštana srž vidjeti kroz njihovo meso. U Džennetu niko neće biti neoženjen.
Džennetlije će ući u svoj dvorac kod sedamdeset dvije hurije koje je Allah, subhanehu we te'ala, stvorio u Džennetu i dvije ovodunjalučke žene koje će biti vrednije od džennetskih hurija zbog ibadeta kojeg su činile na ovome svijetu. Ući će kod prve od njih dvije u sobi od rubina u kojoj će biti krevet od zlata ukrašen biserom s posteljinom od svile i kadife. Kada stavi ruku među njene plećke, vidjeće kroz njena prsa, odjeću, kožu i meso kao što neko od vas gleda u rubin.
Njena jetra biće mu poput ogledala. Boravak s njom nikada mu neće dosaditi, niti će njoj sa njim. Kada god bude imao odnos s njom, vidjeće da je ponovo postala djevica. Poslije nekoliko vremena bit će mu rečeno: “Mi znamo da je se nikada nećeš zasititi, niti ćeš ti njoj ikada dosaditi. Međutim ti imaš druge žene mimo nje. On će izići od nje i otići kod sljedeće hurije i tako redom."
pitanje:
Da li će ljudi biti proživljeni sa istim ćunama kao što su imali na dunjaluku ili će svi imati jednake?
“Prva skupina vjernika ući će u Džennet sjat će poput punog mjeseca, oni poslije njih svijetlit će poput sjajne zvijezde na nebu. Svaki od njih imat će po dvije hurije čija će se koštana srž vidjeti kroz njihovo meso. U Džennetu niko neće biti neoženjen.
Džennetlije će ući u svoj dvorac kod sedamdeset dvije hurije koje je Allah, subhanehu we te'ala, stvorio u Džennetu i dvije ovodunjalučke žene koje će biti vrednije od džennetskih hurija zbog ibadeta kojeg su činile na ovome svijetu. Ući će kod prve od njih dvije u sobi od rubina u kojoj će biti krevet od zlata ukrašen biserom s posteljinom od svile i kadife. Kada stavi ruku među njene plećke, vidjeće kroz njena prsa, odjeću, kožu i meso kao što neko od vas gleda u rubin.
Njena jetra biće mu poput ogledala. Boravak s njom nikada mu neće dosaditi, niti će njoj sa njim. Kada god bude imao odnos s njom, vidjeće da je ponovo postala djevica. Poslije nekoliko vremena bit će mu rečeno: “Mi znamo da je se nikada nećeš zasititi, niti ćeš ti njoj ikada dosaditi. Međutim ti imaš druge žene mimo nje. On će izići od nje i otići kod sljedeće hurije i tako redom."
pitanje:
Da li će ljudi biti proživljeni sa istim ćunama kao što su imali na dunjaluku ili će svi imati jednake?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Čuuj, šta on pita? 
Trudim se da muž bude zadovoljan sa mnom na ovom svijetu zarad onog drugog, je li,
i onda odem gore i on pored mene ima još jednu ovodunjalučku i plus još hurije ...
La ilahe illallah
Trudim se da muž bude zadovoljan sa mnom na ovom svijetu zarad onog drugog, je li,
i onda odem gore i on pored mene ima još jednu ovodunjalučku i plus još hurije ...
La ilahe illallah
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23881 times
- Been thanked: 6243 times
...jah,Cloe,plaho zaebano 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3909 times
- Been thanked: 2943 times
...brine me ono pitanje.... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Chloe
- Žena za sva vremena

Eeeee Paša, svi se brinemo za nešto ....

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Znam da mnogi na ovom svijetu bježe od djevice (osim kad se ožene ) k'o đavo od krsta.A,tamo svaki dan djevica.Bojim se da bi mnogima DŽenet bio kazna,ako im Allah ne popravi stanje alatke.Chloe wrote:Čuuj, šta on pita?
i onda odem gore i on pored mene ima još jednu ovodunjalučku i plus još hurije ...![]()
![]()
La ilahe illallah
potpisujem... to ja godnama govorim, bolje da me u raju čeka 88 kurvi no 88 devica, pa dok ih svaku naučiš i navikneš i onda im se sex osladi, naebo si burazeru...kurve, ako ti ne možeš ili nemaš vremena će se same snaći..KOMESAR wrote:Znam da mnogi na ovom svijetu bježe od djevice (osim kad se ožene ) k'o đavo od krsta.A,tamo svaki dan djevica.Bojim se da bi mnogima DŽenet bio kazna,ako im Allah ne popravi stanje alatke.Chloe wrote:Čuuj, šta on pita?
i onda odem gore i on pored mene ima još jednu ovodunjalučku i plus još hurije ...![]()
![]()
La ilahe illallah
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Preferiraj onda džehenem (pakao),jer valjda će kurve ići tamo.Nole wrote:potpisujem... to ja godnama govorim, bolje da me u raju čeka 88 kurvi no 88 devica, pa dok ih svaku naučiš i navikneš i onda im se sex osladi, naebo si burazeru...kurve, ako ti ne možeš ili nemaš vremena će se same snaći..KOMESAR wrote:Znam da mnogi na ovom svijetu bježe od djevice (osim kad se ožene ) k'o đavo od krsta.A,tamo svaki dan djevica.Bojim se da bi mnogima DŽenet bio kazna,ako im Allah ne popravi stanje alatke.Chloe wrote:Čuuj, šta on pita?
![]()
La ilahe illallah
vidiš da preferiram i ja se kurvamKOMESAR wrote:Preferiraj onda džehenem (pakao),jer valjda će kurve ići tamo.Nole wrote:potpisujem... to ja godnama govorim, bolje da me u raju čeka 88 kurvi no 88 devica, pa dok ih svaku naučiš i navikneš i onda im se sex osladi, naebo si burazeru...kurve, ako ti ne možeš ili nemaš vremena će se same snaći..KOMESAR wrote:Znam da mnogi na ovom svijetu bježe od djevice (osim kad se ožene ) k'o đavo od krsta.A,tamo svaki dan djevica.Bojim se da bi mnogima DŽenet bio kazna,ako im Allah ne popravi stanje alatke.Chloe wrote:Čuuj, šta on pita?
![]()
La ilahe illallah
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Jedno je onda sigurno:Nole wrote: vidiš da preferiram i ja se kurvam
Ti se tamo nećeš sresti sa vlastitom ženom.
p.s.
Možda će ti je dovoditi da vidiš kako sija?
ona bi se obesila da i tamo mora samnomKOMESAR wrote:Jedno je onda sigurno:Nole wrote: vidiš da preferiram i ja se kurvam
Ti se tamo nećeš sresti sa vlastitom ženom.
p.s.
Možda će ti je dovoditi da vidiš kako sija?
- Chloe
- Žena za sva vremena

Nema, pre par dana mi je sin bio u Trebinju...inače moj oac je rođen u BilećiChloe wrote:Ima li ovdje Trebinjaca?
- Chloe
- Žena za sva vremena

- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

Pitala sam ima li ko iz Trebinja, ti odgovaraš da nema ... pa pretpostavljma da si se ti već raspitao?

ma nema ih..oni su svi preko 2m i ne mogu stati u ovaj mali forum...Chloe wrote:Pitala sam ima li ko iz Trebinja, ti odgovaraš da nema ... pa pretpostavljma da si se ti već raspitao?![]()
vruće da pošiziš, jedva čekam da odem kući oko 5...
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1523 times
- Been thanked: 1413 times
imam ja iz Mostara,blizu ti je to...Chloe wrote:Ima li ovdje Trebinjaca?
ot
kako to da @zelenbaba nije postavio klip ili spomenuo Messijev gol iz slobodnjaka protiv SAD-a u polufinalu Cope?
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...