Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Chloe wrote:Tražim pjesmu a ni stih ne znam, ni pjevačice ama ništa osim da mi se dopala.... jedino znam da je spot na nekom Starom gradu ili 'pak brijeg .... ženska sama se pojavljuje
pjesma od lani mora biti ... -
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
..nije to problem za tebe--Hannibal Lecter wrote:E zbog ovog sto nole kaze
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Ma nije uzet cu utoku od babe il ako ne bude dao od druga i u skolu...SPINERKA wrote:..nije to problem za tebe--Hannibal Lecter wrote:E zbog ovog sto nole kaze
🐽
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9918 times
- Been thanked: 16720 times
Svaki dan na poslu ostavim kilometar zivaca, osjecam da sam na granici pucanja.Jos koja minuta pa u setnju, valjda se regenerisem.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Chloe
- Žena za sva vremena

spacebound wrote:Svaki dan na poslu ostavim kilometar zivaca, osjecam da sam na granici pucanja.Jos koja minuta pa u setnju, valjda se regenerisem.
ali ovako neke gluposti, dobro dođu ...
..
Nesto radite pogresno.
.Ako nemate motivacije , ako ne vidite neko zadovoljstvo sto radite cak ni sa ljudima oko sebe , onda je vrijeme da promjenite sredinu ili promjenite svoj stav.
.Ako nemate motivacije , ako ne vidite neko zadovoljstvo sto radite cak ni sa ljudima oko sebe , onda je vrijeme da promjenite sredinu ili promjenite svoj stav.
- Danci
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 966 times
- Been thanked: 1186 times
Lako je narediti ali je teško uraditiSPINERKA wrote:..Nesto radite pogresno.
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on
AUTONOMIJA
Autonomija je veliki pokretač. Ljudi su obično posvećeni poslu kod kojeg se vrednuje samostalnost – gde su drugi ljudi odstutni i niko im ne govori šta da rade i gde imaju slobodu da rade posao onako kako sami misle da treba.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Hjoj Spini, kako ti olako procjenjuješ i savjetuješ ... 
@Danci, jesi li sigurna?
@Danci, jesi li sigurna?
..Iskustvo-rezultati-cilj ----zadovoljstvo.Hjoj Spini, kako ti olako procjenjuješ i savjetuješ
- Chloe
- Žena za sva vremena

Nisam rekla da sam nezadovoljna, nego da posao iziskuje puno nerava i iscrpljuje psihički,
te da mi opuštane teme na forumu dođu kao mini relax mozga ...
:
isto kao banjanje i masaža poslije fizičkog posla ...
a da nemam motivaciju ne bih uspješno realizovala poslove ....
te da mi opuštane teme na forumu dođu kao mini relax mozga ...
isto kao banjanje i masaža poslije fizičkog posla ...
a da nemam motivaciju ne bih uspješno realizovala poslove ....
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9918 times
- Been thanked: 16720 times
Imam ja vremena ali nemam volje i zivaca da se natezem i prepucavam.Taman mi jos to treba.Ovdje dodjem da odmorim mozak i opustim se.Chloe wrote:spacebound wrote:Svaki dan na poslu ostavim kilometar zivaca, osjecam da sam na granici pucanja.Jos koja minuta pa u setnju, valjda se regenerisem.Isto mi je ...
... ovo šaranje po forum mi je hlađenje mozga. Nemam vremena da bih piisaaala, čitala, raspravljala i nekim temama se posvećivala,
ali ovako neke gluposti, dobro dođu ...
@Spinerka, nije to bas tako lako.Ne cekaju poslovi samo mene da dodjem.U pogresnom sam entitetu a s politikom sam na Vi.Mijenjanje stava-e, tek to je nemoguce.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Danci
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 966 times
- Been thanked: 1186 times
Znam da vam je teško ,kao i meni u pojedinim situacijama ali nebi bilo loše da se osvrnemo i na Spinin prijedlog,dobro zbori 
Last edited by Danci on 23 Jun 2016, 14:44, edited 1 time in total.
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on
da vam pokvarim diskusiju...raspričale se žene pa ja kao pripanik muških da vas zezam 
..slazem se -- ali u tvoje slobodno vrijeme.te da mi opuštane teme na forumu dođu kao mini relax mozga ...
@spacebound
..Imaju oni --dnevni snovi kod djece -- nekada je dobro kada i odrasli udju u tu sferu -- okrenu situaciju na bolje-- mozak je svemoguc, treba ga maksimalno koristiti.
Tebe u potpunosti shvatam , Ti zbilja moras poseban trud , duh ,volju uloziti da odlazak na posao ima -nekog pozitivnog smisla.@Spinerka, nije to bas tako lako.Ne cekaju poslovi samo mene da dodjem.U pogresnom sam entitetu a s politikom sam na Vi.Mijenjanje stava-e, tek to je nemoguce.
..Imaju oni --dnevni snovi kod djece -- nekada je dobro kada i odrasli udju u tu sferu -- okrenu situaciju na bolje-- mozak je svemoguc, treba ga maksimalno koristiti.