Poruka za forumaša

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 345 times
Status: Offline

Re: Poruka za forumaša

Post by Mirelam » 29 Jun 2016, 21:45

Jel' se mamura ovdje nakon burne pijanke ili se jos :perke
Onaj Bla zakuha i onda se ispari. :ooo

satnik alberto bertorelli
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by satnik alberto bertorelli » 29 Jun 2016, 21:49

miramele jesi doša u tučepe?

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Mirelam » 29 Jun 2016, 21:52

Tu gdje čepe ja ne dolazim. :ooo

Sitna buranija
Sitna buranija

Post by satnik alberto bertorelli » 29 Jun 2016, 21:59

pa šta nisi reka da lituješ u tučepe i jideš ribe rakove školjke i morske alge?

Sitna buranija
Sitna buranija

Post by satnik alberto bertorelli » 29 Jun 2016, 22:00

eto vidiš tako ti je to kad lažeš pa zaboraviš štasi slaga :plavi e miramele miramele :plavi

Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Mirelam » 29 Jun 2016, 22:03

satnik alberto bertorelli wrote:pa šta nisi reka da lituješ u tučepe i jideš ribe rakove školjke i morske alge?
Pa nisi ni pita. A u Tucepima nit litujem, nit jidem tamo. :ooo

Sitna buranija
Sitna buranija

Post by satnik alberto bertorelli » 29 Jun 2016, 22:05

isusek. sad oćeš reć da san ja ovde s nekin drugin miramelom priča?

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna » 29 Jun 2016, 22:32

Sta mi neutralni da radimo? :ooo
Question everything.

Bla
i dva polipa
i dva polipa
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 39 times

Post by Bla » 29 Jun 2016, 22:32

kme kme kme :hop
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by rethna » 29 Jun 2016, 22:37

Ne kmeci :p
Question everything.

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3479 times

Post by Chloe » 29 Jun 2016, 22:41

rethna wrote:Sta mi neutralni da radimo? :ooo
Oni su najgori :ljuti ... treba ih banovati sve redom .... :D.
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by rethna » 29 Jun 2016, 22:44

Chloe wrote:
rethna wrote:Sta mi neutralni da radimo? :ooo
Oni su najgori :ljuti ... treba ih banovati sve redom .... :D.
Najbolje nek i nama nadju kakvu trans temu :D.
Question everything.

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 29 Jun 2016, 23:44

Rum wrote:Kad ne bude Lavljeg , kada se forumasi jednog suncanog jutra probude,bez voljene Lavice , i osjete dah slobode nakon 2 godine tiranije ,forum i forumase potresace nevidjena ekstaza

od Juzne pa do Sjeverne Amerike , od Afrike do Australije , od Juznog do Sjevernog pola ,od razrusene Gaze ,do bijednih kampova treceg svijeta ,od Triglava do djevdjelije,niko nece
vjerovati da zlotvora vise nema ,kada nebude Lavljeg vjeciti mir vladace napacenim forumom, sunce ce grijati 24 sata dnevno
,budicemo se uz cvrkut ptica pjevacica , nece biti ekonomske krize , euro ce biti stabilan ,pasaga ce na miru kaciti sise i baliti na iste,kad nebude Lavljeg forum ce imati vladu , Behko se nece baviti maloljetnim prostitutkama ,gladni ce postati siti,Rum vam se nece srati u vrtove,kada lavljeg ne bude bla celavljeg gleceri se nece topiti , snijeg i kise nece padati, vulkani nece eruptirati
nece biti prirodnih nepogoda ni klimatskih promjena , kad nebude Lavljeg nece biti terorizma ,radikalizma,sovinizma ,sepetarizma,imperijalizma, komumizma,
kada nebude Lavljeg njezino visocanstvo demokratija preplavice forum,kada ne bude Lavljeg forumasice nece biti ljubomorne jedna na drugu, kada ne bude Lavljeg prestace tracevi u zasticenom, kada ne bude Lavljeg hanibal se konacno vidjeti sisu u zivo,kada ne bude Lavljeg klara ce spavati sa stormom , kada ne bude Lavljeg kada nebude Lavljeg njena karma bice vasa,kada nebude Lavljeg svi razjedinjeni forumasi bice ujedinjeni amar, asmir, Biba, biha, Bijeli badem, Bla, Čarobni, carobnjak N, Chloe, Danci, dr laganini, drbrk, durex, Eyla, Femea, gospođa Brams, greeneyes, Hannibal Lecter, Heidi, Ideja, ina, Julia-Klara, KOMESAR, Konsultant, Krokodil Behko, Laser, Lavlje_srce, Luna., Maja, Mala_Mu, Melek, Mirelam, Mohr, Mutevelija, navika, neon cores, Notos, Pasaga, phenom, Podrinjac, REMB, rethna, , satnik alberto bertorelli, Sheval, sjeverac, Socrates, spacebound, SPINERKA, srculence7, statebriga, storm, STrendzer, Tigris, titicha, Toruk Makto, ummagumma, uvijek_kontra, Veca, vila, Vladimir RUS, zloćko_tokmak
, igrace svi oni ce se lizati ,,u ne opisivom transu igrace kozaracko kolo ujedinice se i Savahudin i Lebowski, Zagorkaa i Vila , Maja i Lanci,Kontra i Spinerka, kada ne bude Lavljeg ujedinice se dvije Koreje , a Tajland ce biti u Kini ,kada nebude Lavljeg forum i forumase
grijace vjecito sunce slobode i demokratije ,kada nebude Lavljeg forumase ce vezati ce neraskidivo prijateljstvo a Bla, Chloe, Eyla, Krokodil Behko, Maja, Melek, Pasaga, REMB,
zajedno ce ici na ljetovanje ,kada ne bude Lavljeg nece biti banova , mrznje,ni talibana koji ce postat miroljubljivi pokret za zastitu prirodne okoline ,kada nebude Lavljeg Hamas, Hezbollah ,Al-Qaeda bavice se uvozom voca i povrca
a Nole ce biti biti ambasador dobre volje unicefa ,kada nebude Lavljeg Mala ce konacno nauciti praviti pitu , kada nebude Lavljeg Podrinjac i Retna ce se dogovoriti cija je Kontra
kada ne bude Lavljeg veca ce napokon zavesti Behku,Kada ne bude lavljeg fruit ce kupiti svo voce i povrce od Maje , kada ne bude Lavljeg ,Brams ce konacno oseliti u Sibir , kada ne bude Lavljeg ,Biba ce otici u pemziju, odlazi Lavlje molimo te kao Boga ,odlazi ako u tebi ima imalo ljudskosti i dobrote ,odlazi Lavlje zar ne cujes vapaj svijeta i forumasa ....
Umal' me ne sahrani. :oo

Hvala. :) Hvala i Heidi, i Zelenom i stormu. :)
navika wrote:Ja ne vodim vise raspravu, niti napade, vec obican forumski razgovor. Dobro, mozda se ona prva dva posta mogu opisati ko rasprava... Vjerovatno sam i ja preduhitrila, i da sam znala da ce se ovolila prasina dici, nikad ih ne bi napisala.

Sjecam se kad sam ja ovdje tek stigla, na naslovnoj se vrtila tema nesto kao - da li biste oprostili prevaru. Glavni diskutanti teme bili ste ti i Salahudin. Oboje sam vas dobro zapamtila jos od tada. Tebe ne samo da sam bila zapamtila, vec sam te u svojoj maloj, nebitnoj glavici bila stavila na prijestol. I dugo si ostala tu sjediti. Ja sam vjerovala zasluzeno. Sve ono sto si tada rekla, i ja sam mislila, no vjerovatno se nikad ne bi tako dobro izjasnila s obzirom da mi rijecnik nije toliko obogacen. Branila se svoj stav i nikad nisi uvrijedila sagovornika. Tada mi nisi trebala reci da te nisam dostojna ni da sam ispod tvog nivoa, ja sam se tada sama tako smatrala.
Sad vise 'ne vodis raspravu', a krenula si juce pravo u kost. :) Krenula si iskljucivo iz svog povrijedjenog ega, a 'sakrila' se iza Meleka, kao da ti njega mozes - ili sto je jos bitinije trebas braniti od bilo koga, od mene posebice.

Vidis, uzela si dobar primjer teme - koja ti je ujedno i dokaz da ne idem na teme 'vrijedjati' bilo koga kao sto ste uzalud pokusale dokazati nego braniti svoje stavove. I uzivam kada to mogu uciniti jer i sama tako nesto naucim. Da sam ja ona koja je 'losa' - onda bi isti scenario bio i tada. Ali nije bio, zasto sto nije bilo trolanja i ad hominema - izuzev 'Meleka' (koji sam sebe privije na ranu da zamiri, slutim). Bilo je ovdje i ranije dobrih rasprava kada je tu jos bila @dacina curica, nije forum krenuo s diskusijama od tvoje pojave navika.

Komentar o 'dostojnosti' je smijesan. Nisam opterecena bilo cime a od snobovstine ne mogu biti udaljenija. Ako ne pomazem - ne odmazem, ali ne trpim da me se gazi na bilo koji nacin. Oprostices i ti forumska porota. Nisi bas tako dobra u procjeni karaktera kako ti se to cini.
A onda sam obratila paznju na tebe na temi gdje si branila staricu koju je policajac oborio u Hrvatskoj, i nikako mi nisi bila jasna. Dok si nju branila i pricala o empatiju, neke druge si nemilosrdno vrijedjala. I uslijedio je niz drugih tema na kojim si imala isti stav. Vecini nas se samo od sebe namece pitanje sveki put kad si tu - ko je sljedeci s kim ces se verbalno "posamarati".
Ponovo ispoljavas selektivno sljepilo - mene je grupica forumasa predvodjena Oblakom tada nemilosrdno vrijedjala, a ja se nisam dala (Oblak mi se kasnije ispricao na pp).
O tome koliko je jedan Mutevelija bio ponizavan, je prica za sebe. Po meni su dva sagovornika istinski ravnopravna samo onda kad posjeduju istu kolicinu znanja i samopouzdanja. Mutevelija je samo mlad i nezreo, i to je njegov "grijeh"
Uvijk cu da pamtim kako je razliku u godinama u jednoj od svojih knjiga opisao Belasevic - sedam godina su kofer u koji moze mnogo da stane...
Isti taj Mutevelija je trpio uvrede i od drugih koji su btw tvoji slijepi sljedbenici.
Jos jedan primjer selektivnog sljepila. Kad sam se nakon jedne od svojih pauza vratila na forum, primijetila sam negativno raspolozenje prema Muteveliji. Bilo mi je zao i branila sam ga par puta. A onda sam vidjela njegovu mizoginu, zatucanu i bezobraznu stranu, oprosti mi sto to ne mogu i necu braniti. Mutevelija je mlad ali nije nimalo naivan decko.
Sheval wrote:Upravo si pohvalio tu oskudnu haljinu i nogice...klokane bosanski.Ti ne znas jesi li poso ili doso.Kontradiktoran si i glup.
Slusaj, moja svrha na forumu nije preodgoj bilo koga, a ti si se izgleda drznula ici u tom smjeru. Shevala vidim kao tvrdjeg ali ok momka koji ce ti dati krvi kada si i ti ok.
I jos cu nesto citirati, tema kada ste posljednji put plakali
Pasaga wrote:Danas cu da imam jedan dirljiv susret...tezak....prejak...
...vrlo je moguce,skorom sigurno.....
Ovo je objavio dan ili dva prije vase svadje.

Nikad niko od nas ne moze da zna sta nosi neko u sebi, koliko je povrijedjen ili zalostan, za cime cezne, cemu se nada i koliko ga boli...
Neko je mozda ovdje da bar na trenutke pokusa zaboraviti nesto ... a onda mu i ovdje stave "slag na kolac".
Ne zaboravite da hiljadama ljudi godisnje izvrsi samoubistvo jer dozivi neku vrstu turture upravu na internetu. Internet trpi sve, vise vec papir, ali covjeka kojem se drsko obracata, dotice sve...
Aha. I zbog cega onda ide provocirati okolo - i to osobu koja ga nikada dotad nije takla?

Je li znas sta prolazi bilo ko u bilo kom trenutku? Jesam li ti nekad ispricala neku svoju borbu?

Vrtis se u magli predrasuda i projekcija navika.

Jutros sam ti na temi citirala degutantnu uvredu koju je taj isti 'na ranu ga privit' Pasaga' uputio Rumu. Conveniently si preskocila odgovor. Jednostavno nisi objektivna i to je cijela istina.
I ne vodim ja ovdje nikakvu hajku, i nerazjedinjujem forumase.... Bez obzira kako to Storm vidio i opisao, moja konacna zelja da se promijenimo i sjedinimo
Kasno je za ovu vrstu izjava. Krenula si sa 'zastavom slobode' - da oslobodis forum od mene, a kad si vidjela da ne ide onako kako si planirala u potpunosti si izmijenila retoriku.

Uzgred, bila bih najsretnija kada bi na forumu postojala uljudnost u ophodjenju. Ali da je to bilo ono sto si zeljela, nikada ne bi krenula osvetnicki kako si krenula. Mogla si na primjer otvoriti opcenitu temu o Net etiquette - ali krenula si otvoreno na mene. Gotovo ratnicki, a sad se povlacis u rov.
Svijet je moja zemlja... covjecanstvo je moje pleme... vi ste moja braca i sestre, i po Bozijem i po ljudskom...
Ako ti kazem da ti ne vjerujem, onda je to understatement.
Last edited by Lavlje_srce on 30 Jun 2016, 07:58, edited 1 time in total.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7484 times
Been thanked: 17468 times

Post by Maja » 30 Jun 2016, 00:00

Koliko ima da je Pasaga na forumu?
Ne da mi se provjeravati ali znam da je jako dugo tu.
Ovo je prva situacija da je reagovao malo zesce. Ali opet njegove uvrede nisu ni blizu onih koje su upucene njemu i jako je ruzno od tebe Rume ovo sto si napisao.
Pasaga je uvijek bio gospodin i dobar covjek.

A ti lavlje ako reagujes samo kad tebe neko prvi napadne zasto si neki dan iz cista mira Brams napisala upakovano da se ponasa ko drolja na temi s outfitima. Ne pratim tu temu ali koliko sam vidjela dosad nikad nije obukla nesto nepristojno. To sto ima velike sise je dar majke prirode i ne mozemo je zbog toga zvati ovako ili onako.

Ruzno se ponasas i to je fakat.
Probaj ubuduce da pazis sta pises i okani se price da nikad ne napadas prva. I meni si vise puta napisala ruzne stvari ali bih ti samo odgovorila smajlijem koji jede kokice jer znam da bi rasprava s tobom otisla u nedogled.

Sad lijepo svi usutite. Imali ste vremena da kazete sto mislite i to je to.
Kapak.

A ti laganini ako samo jos jednom napises da nisi laganini dobices trajni ban. Isto tako ako slucajno (prvi) krenes s bockanjem moderacije.

Mislim da sam bila jasna.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 30 Jun 2016, 00:10

Rekla sam da je dosta.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by SPINERKA » 30 Jun 2016, 00:19

Pasaga je uvijek bio gospodin i dobar covjek.
:respekt :auf
Rekla sam da je dosta.
:respekt
Image

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40095 times
Been thanked: 26108 times

Post by Rum » 30 Jun 2016, 00:21

Podrig
Ljubav je svuda, pa i u guzu.

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 30 Jun 2016, 01:15

Ovo je poruka za forumasicu poisonmaya.

Neću da ti čestitam nastupajući rođendan, jer me uopste ne interesujes ni kao forumasica, ni kao žena. Prestani da koristiš svoje forumske doušnike, donosnike i doocnike da vrsis pritisak na mene.

Jedan, nemam pojma sta znaci tvoj jedini post. U šest godina.

Dva, tvoj nick se na engleskom može protumačiti i kao poziv na atentat na našu administratoricu. Ja sam obavijestio Interpol, za svaki slučaj, a ti se yebi.

Tri, nema tri.

Četiri, možda više neću ni pisati rođendanske čestitke ljudima, već samo kućnim ljubimcima. Ajla i Fazlija su organizirali i lobi grupu u to ime. Blaov Papagaj misli da se pridruži, al' samo kao posmatrac.

Pet, kad smislim Tri, postiracu ovdje. Al onda neće biti Pet.
. . . . . . . . .

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 30 Jun 2016, 01:32

Ajla :valja

L ti je viska. Pitam ja jednom Kontru sto bas Aja. Kaze ona bilo joj ime Maja pa joj promijenila u Aja :valja

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 30 Jun 2016, 01:37

E ako me kontrica sad ne zamrzi neće nikad. :p

Namjerno neću ispravljati.
. . . . . . . . .

Post Reply

Return to “Pričaona”