Onaj Bla zakuha i onda se ispari.

Moderator: VIP
Pa nisi ni pita. A u Tucepima nit litujem, nit jidem tamo.satnik alberto bertorelli wrote:pa šta nisi reka da lituješ u tučepe i jideš ribe rakove školjke i morske alge?
Oni su najgorirethna wrote:Sta mi neutralni da radimo?
Najbolje nek i nama nadju kakvu trans temuChloe wrote:Oni su najgorirethna wrote:Sta mi neutralni da radimo?i ... treba ih banovati sve redom ....
Umal' me ne sahrani.Rum wrote:Kad ne bude Lavljeg , kada se forumasi jednog suncanog jutra probude,bez voljene Lavice , i osjete dah slobode nakon 2 godine tiranije ,forum i forumase potresace nevidjena ekstaza
od Juzne pa do Sjeverne Amerike , od Afrike do Australije , od Juznog do Sjevernog pola ,od razrusene Gaze ,do bijednih kampova treceg svijeta ,od Triglava do djevdjelije,niko nece
vjerovati da zlotvora vise nema ,kada nebude Lavljeg vjeciti mir vladace napacenim forumom, sunce ce grijati 24 sata dnevno
,budicemo se uz cvrkut ptica pjevacica , nece biti ekonomske krize , euro ce biti stabilan ,pasaga ce na miru kaciti sise i baliti na iste,kad nebude Lavljeg forum ce imati vladu , Behko se nece baviti maloljetnim prostitutkama ,gladni ce postati siti,Rum vam se nece srati u vrtove,kada lavljeg ne bude bla celavljeg gleceri se nece topiti , snijeg i kise nece padati, vulkani nece eruptirati
nece biti prirodnih nepogoda ni klimatskih promjena , kad nebude Lavljeg nece biti terorizma ,radikalizma,sovinizma ,sepetarizma,imperijalizma, komumizma,
kada nebude Lavljeg njezino visocanstvo demokratija preplavice forum,kada ne bude Lavljeg forumasice nece biti ljubomorne jedna na drugu, kada ne bude Lavljeg prestace tracevi u zasticenom, kada ne bude Lavljeg hanibal se konacno vidjeti sisu u zivo,kada ne bude Lavljeg klara ce spavati sa stormom , kada ne bude Lavljeg kada nebude Lavljeg njena karma bice vasa,kada nebude Lavljeg svi razjedinjeni forumasi bice ujedinjeni amar, asmir, Biba, biha, Bijeli badem, Bla, Čarobni, carobnjak N, Chloe, Danci, dr laganini, drbrk, durex, Eyla, Femea, gospođa Brams, greeneyes, Hannibal Lecter, Heidi, Ideja, ina, Julia-Klara, KOMESAR, Konsultant, Krokodil Behko, Laser, Lavlje_srce, Luna., Maja, Mala_Mu, Melek, Mirelam, Mohr, Mutevelija, navika, neon cores, Notos, Pasaga, phenom, Podrinjac, REMB, rethna, , satnik alberto bertorelli, Sheval, sjeverac, Socrates, spacebound, SPINERKA, srculence7, statebriga, storm, STrendzer, Tigris, titicha, Toruk Makto, ummagumma, uvijek_kontra, Veca, vila, Vladimir RUS, zloćko_tokmak
, igrace svi oni ce se lizati ,,u ne opisivom transu igrace kozaracko kolo ujedinice se i Savahudin i Lebowski, Zagorkaa i Vila , Maja i Lanci,Kontra i Spinerka, kada ne bude Lavljeg ujedinice se dvije Koreje , a Tajland ce biti u Kini ,kada nebude Lavljeg forum i forumase
grijace vjecito sunce slobode i demokratije ,kada nebude Lavljeg forumase ce vezati ce neraskidivo prijateljstvo a Bla, Chloe, Eyla, Krokodil Behko, Maja, Melek, Pasaga, REMB,
zajedno ce ici na ljetovanje ,kada ne bude Lavljeg nece biti banova , mrznje,ni talibana koji ce postat miroljubljivi pokret za zastitu prirodne okoline ,kada nebude Lavljeg Hamas, Hezbollah ,Al-Qaeda bavice se uvozom voca i povrca
a Nole ce biti biti ambasador dobre volje unicefa ,kada nebude Lavljeg Mala ce konacno nauciti praviti pitu , kada nebude Lavljeg Podrinjac i Retna ce se dogovoriti cija je Kontra
kada ne bude Lavljeg veca ce napokon zavesti Behku,Kada ne bude lavljeg fruit ce kupiti svo voce i povrce od Maje , kada ne bude Lavljeg ,Brams ce konacno oseliti u Sibir , kada ne bude Lavljeg ,Biba ce otici u pemziju, odlazi Lavlje molimo te kao Boga ,odlazi ako u tebi ima imalo ljudskosti i dobrote ,odlazi Lavlje zar ne cujes vapaj svijeta i forumasa ....
Sad vise 'ne vodis raspravu', a krenula si juce pravo u kost.navika wrote:Ja ne vodim vise raspravu, niti napade, vec obican forumski razgovor. Dobro, mozda se ona prva dva posta mogu opisati ko rasprava... Vjerovatno sam i ja preduhitrila, i da sam znala da ce se ovolila prasina dici, nikad ih ne bi napisala.
Sjecam se kad sam ja ovdje tek stigla, na naslovnoj se vrtila tema nesto kao - da li biste oprostili prevaru. Glavni diskutanti teme bili ste ti i Salahudin. Oboje sam vas dobro zapamtila jos od tada. Tebe ne samo da sam bila zapamtila, vec sam te u svojoj maloj, nebitnoj glavici bila stavila na prijestol. I dugo si ostala tu sjediti. Ja sam vjerovala zasluzeno. Sve ono sto si tada rekla, i ja sam mislila, no vjerovatno se nikad ne bi tako dobro izjasnila s obzirom da mi rijecnik nije toliko obogacen. Branila se svoj stav i nikad nisi uvrijedila sagovornika. Tada mi nisi trebala reci da te nisam dostojna ni da sam ispod tvog nivoa, ja sam se tada sama tako smatrala.
Ponovo ispoljavas selektivno sljepilo - mene je grupica forumasa predvodjena Oblakom tada nemilosrdno vrijedjala, a ja se nisam dala (Oblak mi se kasnije ispricao na pp).A onda sam obratila paznju na tebe na temi gdje si branila staricu koju je policajac oborio u Hrvatskoj, i nikako mi nisi bila jasna. Dok si nju branila i pricala o empatiju, neke druge si nemilosrdno vrijedjala. I uslijedio je niz drugih tema na kojim si imala isti stav. Vecini nas se samo od sebe namece pitanje sveki put kad si tu - ko je sljedeci s kim ces se verbalno "posamarati".
Jos jedan primjer selektivnog sljepila. Kad sam se nakon jedne od svojih pauza vratila na forum, primijetila sam negativno raspolozenje prema Muteveliji. Bilo mi je zao i branila sam ga par puta. A onda sam vidjela njegovu mizoginu, zatucanu i bezobraznu stranu, oprosti mi sto to ne mogu i necu braniti. Mutevelija je mlad ali nije nimalo naivan decko.O tome koliko je jedan Mutevelija bio ponizavan, je prica za sebe. Po meni su dva sagovornika istinski ravnopravna samo onda kad posjeduju istu kolicinu znanja i samopouzdanja. Mutevelija je samo mlad i nezreo, i to je njegov "grijeh"
Uvijk cu da pamtim kako je razliku u godinama u jednoj od svojih knjiga opisao Belasevic - sedam godina su kofer u koji moze mnogo da stane...
Isti taj Mutevelija je trpio uvrede i od drugih koji su btw tvoji slijepi sljedbenici.
Slusaj, moja svrha na forumu nije preodgoj bilo koga, a ti si se izgleda drznula ici u tom smjeru. Shevala vidim kao tvrdjeg ali ok momka koji ce ti dati krvi kada si i ti ok.Sheval wrote:Upravo si pohvalio tu oskudnu haljinu i nogice...klokane bosanski.Ti ne znas jesi li poso ili doso.Kontradiktoran si i glup.
Aha. I zbog cega onda ide provocirati okolo - i to osobu koja ga nikada dotad nije takla?I jos cu nesto citirati, tema kada ste posljednji put plakali
Ovo je objavio dan ili dva prije vase svadje.Pasaga wrote:Danas cu da imam jedan dirljiv susret...tezak....prejak...
...vrlo je moguce,skorom sigurno.....
Nikad niko od nas ne moze da zna sta nosi neko u sebi, koliko je povrijedjen ili zalostan, za cime cezne, cemu se nada i koliko ga boli...
Neko je mozda ovdje da bar na trenutke pokusa zaboraviti nesto ... a onda mu i ovdje stave "slag na kolac".
Ne zaboravite da hiljadama ljudi godisnje izvrsi samoubistvo jer dozivi neku vrstu turture upravu na internetu. Internet trpi sve, vise vec papir, ali covjeka kojem se drsko obracata, dotice sve...
Kasno je za ovu vrstu izjava. Krenula si sa 'zastavom slobode' - da oslobodis forum od mene, a kad si vidjela da ne ide onako kako si planirala u potpunosti si izmijenila retoriku.I ne vodim ja ovdje nikakvu hajku, i nerazjedinjujem forumase.... Bez obzira kako to Storm vidio i opisao, moja konacna zelja da se promijenimo i sjedinimo
Ako ti kazem da ti ne vjerujem, onda je to understatement.Svijet je moja zemlja... covjecanstvo je moje pleme... vi ste moja braca i sestre, i po Bozijem i po ljudskom...
Users browsing this forum: Ledena and 2 guests