sto se tice mene....................grah ko grah mogu da ga ne jedem nikako ....nije los ali sa kiselim kupusom
sto se tice mastrubacije...........prirodna je i za zene i muskarce.
moj savjet ti je neka bolja tema.......
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tigris wrote:grah ko grah mogu da ga ne jedem nikako ....nije los ali sa kiselim kupusom

Aha,a za zene nema problemaMutevelija wrote:Jednom takav jalov on ostaje cijeli život, nema više povratka.statebriga wrote:Dzaba masturbacija,ako se zena kljuka anti-bebi pilulama jer je drago strah da mu svezu spermatozoidni kanal.![]()
Zene stavljaju spirale za "zacepljenje" prolaza u maternicu,i to je normlano,jer nema veze sto hemijska susptaanca na spirali regulise ubijanje sprematozoida,nema veze jer sto desava u zeninoj utorbi,bitno je imati "nesvezana jaja".![]()
Eh kad ovo muskarci procitaju,zelim im odlicnu erekciju tokom zamisljanja zena koje zrtvuju svoje tijelo za oboje.![]()
Zene jesu glupeMuskarce nece zaboliti ceskanje jajaca jer im nece zapeti masnica od spirale.
Rijetko uspije operacija nazad.
Vazektomija je ono što ni jedan muškarac ne smije sebi dozvoliti.

@azteče,uriniraš li još uvijek u lavabo?Aztec wrote:Meni je prijatelj iz srednje tako zezao cure u razredu za sta koriste sampone kad se tusiraju i sl. Meni to tad nista nije bilo jasno.

Zbog?Sheval wrote:Ti majkemi kao da si pala sa te grane na kojoj visis?

Sheval wrote:Šta ti misliš...da svi imaju partnericu?![]()
Ima i nevinih ovdje sigurno

Zar ima i takvih koje svrše čim samo i pomisle na qrac?spacebound wrote:Ma ja, složena je to nauka![]()
Ne volim prostacit inače bih ti sad napisala nesto slicno tvom nicku
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hannibal Lecter wrote:Ja sam nevin u lijevu saku
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest