Jebe te grafika kazem ja a ne položaj igrača na terenugreeneyes wrote:Dijete drago prvo izuci pojmove ofanziva, te ko su ofanzivni igraci pa onda dodji diskutovati sa mnom. Mojne prosipati iz supljeg u prazno. Payet u zivotu nije odigrao 5 utakmica na centru igralista, a ti ga poredis s Iniestom, tj pozicijom Inieste.
Ne, Zidane i Payet su slicniji igraci(kad ih vec zelis porediti), obojica operisani od bilo kakvih defanzivnih igraca, kao sto su obojica igraci koji ne kontrolisu igru ala Xavi, Iniesta ili bilo koji drugi centralni veznjak gdje ti pokusavas utrpati Payeta, sto svakako nema veze s realnoscu.
Od koga je počinjao svaki napad Marseillea od njega ...
Od koga počinje svaki napad West Hama od njega ..
Od koga počinje svaki napad Francuza od njega ...
Što znači da su Marseille , West Ham i Francuzi retardirane ekipe jer daju jednom ofanzivcu da im vodi igru ... ???
Xavi i Iniesta nisu ni slični igrači ... Iniesta daleko više zadržava loptu kod sebe i ima dribling što Xavi nema ... Xavi može dati neki kvalitetniji pas, a Iniesta manje kvalitetan pas, ali uvijek može napraviti višak sa svojom tehnikom i izvući na sebe kojeg igrača da bih oslobodio prostor Messiju , Neymaru i Suarezu da pokupe sav kajmak i njega stave u drugi plan ... Isti slučaj je i sa Payetom samo što on igra u West Hamu pa mu niko ne moze oduzeti zaslugu jer svi znamo da je Caroll debilčina kao i onaj Kuyate i da bi se da čitava ekipa raspala da nema Payeta ... I nikako ne mogu shvatiti kako možeš reći da je mozak svih ekipa u kojima je nastupao i nastupa i nastupati će klasičan ofanzivac stvarno žalosno i za koga engleski mediji kažu da je najkreativniji igrač zadnje sezone ..
Po meni najkreativniji i najkorisniji igrači zadnjih 10g su Kaka , Iniesta i Payet ... E sada ako ti u nekome koga nazivaju najkreativnijim igračom zadnje 1-2g kažeš da je karakterističan ofanzivac ja stvarno nemam šta reći ... Oduvijek su karakteristični ofanzivci bili kreativni i kreirali akcije svoje ekipe
Što se tiče Zidanea on čitav vezni red može igrati , ali imao je Real ekipu u kojoj gdje god da staviš Zidanea ili bilo koga ne možeš pogriješiti.
Po meni najjača ekipa svih vremena ... Ronaldo - el fenomeno , Zidane , Beckham , Figo , Casillas , Carlos , Raul i ne bih dalje da nabrajam da ne bih koga izostavio ...