Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Srbija

Post by storm »

Čak i ako smo mi bečki konjušari, barem ima razloga... Vas Putin trpa nemilice i nizašto...
Ne svidja se ni meni eu sa takvom Srbijom... Odrastite već jednom :lup
Habibti, ya nour el - ain... :srce
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Nole wrote:Behko, gde si ti video da sam ja pomenuo BIH u ovom postu?
Ja pominjen Hrvatsku a njihovi uslovi se znaju.Britanija je glasala tako jel oni izlaze iz EU.
Valjda se kroz pregovore posle menja ćolitika koja nije dobra ovi ni otvaranje ne daju...gubiti vreme je glupo ja sam za referendum
Idite na referendum... Svima će biti bolje

To bi bio BRExit u pravom smislu riječi

( opet bi čobani pobijedili grad)
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 345 times

Post by Mirelam »

Mole se moderatori da paze na jezicki izrazaj. :ooo
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

I šta sad sa 35 stanova rešili problem stotine hiljada izbeglih? Malo koće se vratiti u Hrvatsku. Ne žele ljudi novu Oluju...Većina ih je u Vojvodini, zahvaljujući njima čak je i Subotica grad u kome je većinsklo stanovništvo srpsko...
Nemam ja ništa protiv da se srede zakoni i vlast u Srbiji. Protiv nacionalnih manjina tek ništa nemam. Dok je bio rat u exyu prvi komšija mi bio Hrvat. Pa šta, deca nam zajedno rasla, kad smo selili za NS njegova žena je plakala. Bukvalno smo živeli kao najbliža familija, nije se znalo čije je dete gde, dal su kod nas, dali kod njih, žene se družile, čuvala je decu ona koja je bila slobodna, ja sa komšijom stalno na pecanje, ako je trebala bil kakva pomoć moglo se računati i mi na njih i oni na nas... I danas se družim sa svim nacijama ovde u NS...gledam ko je kakav čovek, a ne ko je kakve vere!!!
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:
Nole wrote:Behko, gde si ti video da sam ja pomenuo BIH u ovom postu?
Ja pominjen Hrvatsku a njihovi uslovi se znaju.Britanija je glasala tako jel oni izlaze iz EU.
Valjda se kroz pregovore posle menja ćolitika koja nije dobra ovi ni otvaranje ne daju...gubiti vreme je glupo ja sam za referendum
Idite na referendum... Svima će biti bolje

To bi bio BRExit u pravom smislu riječi

( opet bi čobani pobijedili grad)
BREEXIT...da te ispravim :ble :pusi
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Nole wrote:I šta sad sa 35 stanova rešili problem stotine hiljada izbeglih? Malo koće se vratiti u Hrvatsku. Ne žele ljudi novu Oluju...Većina ih je u Vojvodini, zahvaljujući njima čak je i Subotica grad u kome je većinsklo stanovništvo srpsko...
Nemam ja ništa protiv da se srede zakoni i vlast u Srbiji. Protiv nacionalnih manjina tek ništa nemam. Dok je bio rat u exyu prvi komšija mi bio Hrvat. Pa šta, deca nam zajedno rasla, kad smo selili za NS njegova žena je plakala. Bukvalno smo živeli kao najbliža familija, nije se znalo čije je dete gde, dal su kod nas, dali kod njih, žene se družile, čuvala je decu ona koja je bila slobodna, ja sa komšijom stalno na pecanje, ako je trebala bil kakva pomoć moglo se računati i mi na njih i oni na nas... I danas se družim sa svim nacijama ovde u NS...gledam ko je kakav čovek, a ne ko je kakve vere!!!
Ne umaraj me tvojim altruizmom... Rekao sam ti ovo je samo jedan od primjera..
Tisuće nekretnina je hr sagradila za povratnike (istina i sa eu novcem)
No razumijem i ljude koji se ne vraćaju (znam po mojoj obitelji) ali nemoj lagati...
Postoji i hrpa organizacija poput veritas koje se bave istraživanjem i utvrđivanjem progona, žrtava i tako dalje...
O kakvoj to novoj oluji lupetaš?
Koliko si ti zadojen to je čudo ( i isplašen)
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:
Nole wrote:I šta sad sa 35 stanova rešili problem stotine hiljada izbeglih? Malo koće se vratiti u Hrvatsku. Ne žele ljudi novu Oluju...Većina ih je u Vojvodini, zahvaljujući njima čak je i Subotica grad u kome je većinsklo stanovništvo srpsko...
Ne umaraj me tvojim altruizmom... Rekao sam ti ovo je samo jedan od primjera..
Tisuće nekretnina je hr sagradila za povratnike (istina i sa eu novcem)
No razumijem i ljude koji se ne vraćaju (znam po mojoj obitelji) ali nemoj lagati...
Postoji i hrpa organizacija poput veritas koje se bave istraživanjem i utvrđivanjem progona, žrtava i tako dalje...
O kakvoj to novoj oluji lupetaš?
Koliko si ti zadojen to je čudo ( i isplašen)
Nema više Oluja jer su Srbi u HR svedeni na statističku grešku...Nisam zadojen mržnjom bre no ti pišem o progonu Srba iz HR u prošlom veku...ovako je sad svima bolje...Hrvata u Vojvodini nema nešto puno tako da ne pretstavljaju nikakvu pretnju nikome, čak ih koriste stranke koje nemaju dovoljno mandata u parlamentu i onda pozivaju stranke manjina kako bi formirali vlast...što je sasvim ok...
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Kad je primati socijalna davanja, ta statistička greška i nije tako mala...
Da ne pričam o amnestiji koljača i rušitelja države... Velikoj većini Srba u urbanim predjelima hrvatske ( koja nisu potpala pod Sao krajinu) nije se ništa dogodilo osim nekih koji su imali nesreću da nalete na hrvatske idiote...
Mnogi su bili i branitelji...
Znam ih par iz miješanih ili čisto srpskih brakova i ništa im nije falilo... Dakako prihvatili su hr kao svoju državu tj nisu srbovali.
Misliš da bi mene ovdje Janezi s mirom gledali da im dižem bunu i "hrvatujem"
A nije da nema ovdje hrvata posebno uz granična područja ( što moj grad i jest u biti)
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Inače malo sam Google pokrenuo... Srba U hr prije rata 580.000 danas 200.000
Hrvata prije rata u srb 200.000 danas 50.000 uz napomenu da se rat vodio na teritoriju republike hrvatske...

Toliko o statističkim greškama
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:Kad je primati socijalna davanja, ta statistička greška i nije tako mala...
Da ne pričam o amnestiji koljača i rušitelja države... Velikoj većini Srba u urbanim predjelima hrvatske ( koja nisu potpala pod Sao krajinu) nije se ništa dogodilo osim nekih koji su imali nesreću da nalete na hrvatske idiote...
Mnogi su bili i branitelji...
Znam ih par iz miješanih ili čisto srpskih brakova i ništa im nije falilo... Dakako prihvatili su hr kao svoju državu tj nisu srbovali.
Misliš da bi mene ovdje Janezi s mirom gledali da im dižem bunu i "hrvatujem"
A nije da nema ovdje hrvata posebno uz granična područja ( što moj grad i jest u biti)
Pa nisu stradali u urbanim sredinama već po nekim selendrama. Ni ovdeH rvatima u urbanim sredinama nije falila dlaka sa glave, samo u Hrtkovcima je Šešelj napravio neko sranje al nije bilo ubijanja, mislim da je proterao neke ljude...jbg debila ima svugde...
E sa socijalna davanja, ne primju to mladi već stari koji će za desetak godina izumreti i eto ti statističke greške..
Promene Ustava su napravile sranje...onih 6 budala se nisu mogli dogovoriti i jbg...onda Sloba i Franjo napravili scenario i kraj Juge...
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:Inače malo sam Google pokrenuo... Srba U hr prije rata 580.000 danas 200.000
Hrvata prije rata u srb 200.000 danas 50.000 uz napomenu da se rat vodio na teritoriju republike hrvatske...

Toliko o statističkim greškama
Tih 200.000 je u ZG .
Odavde nisu proterani već pobegli trbuhom za kruhom...pa šta misliš što sm ja od 92 do 2.000te bio u Bugarskoj. Burazeru dvoje male dece a plata u 92 pala na 5DM... i još me mobilisali jednom, ma ebite se svi...
E sad u svakom lošem ima dobro, kredit za stan sam otplatio sa 100DM, još mi komšije kažu ne žuri sledećeg meseca će to biti 1DM...neka hvala kakva smo država ne bi me iznenadilo da banka revalvira kredit, ebo 100DM :D
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

A tko živi u baranji, okolina vukovara?
Istočna Slavonija?
Koliko je amnestiranih policajaca zaposleno u muprh?
Možeš li zamisliti obrnutu situaciju, da se ratovalo u Vojvodini?
Nemoj!
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Севим Дагдален ( фото:Јутјуб)
Издвајамо Свет Србија
30. јуна 2015.
Шок за Меркелову, у Бундестагу се орило: Влада Косова је терористичка ОВК (видео)

http://www.youtube.com/watch?v=wUQwzKLQqXw

Један говор у Бундестагу запалио је Немачку, шокирао Ангелу Меркел и изазвао бурне овације, а у њему је посланица турског порекла из социјалистичке партије Левица Севим Дагделен изнела тешке оптужбе на рачун власти на Косову и ОВК!

Немачка посланица је говорећи 19. јуна на седници Бундестага о захтеву немачке Владе и НАТО-а да се немачком контингенту Кфора на Косову за још једну годину одобри нових 45 милиона евра, рекла да је Бундесвер на Косову присутан 16 година, а ниједан од циљева није остварен.

„Целу владу на Косову чине припадници бивше ОВК. У сенци немачког тенка, ова обновљена терористичка организација покрива терором и суседне земље као што је Македонија. Припадници ОВК који су недавно погинули у Македонији, на Косову су сахрањени као хероји, на гробљу мученика и у присуству високих званичника“, рекла је посланица Дагделен и истакла да је Косово постало регион у Европи одакле одлази највише бораца за тзв. Исламску државу Ирака и Сирије.

„Регрутују се пред очима НАТО-а и војске коју смо тамо послали. Мислим да Немачка не може да настави с подршком великоалбанском национализму, ОВК и терористичким центрима који на Косову, у региону и на Блиском истоку доносе насиље и терор. Косово је постало оружница Европе, тамо је систем дубоко корумпиран, а стотине хиљада Срба, Рома и других мањина морало је да напусти регион“, истакла је посланица Дагделен.

Она је подсетила на изјаву бившег канцелара Немачке Герхарда Шредера да је бомбардовање Југославије било незаконито.

„Ја вас питам које сте последице ви извукли из ове изјаве. Бундесвер је на Косову као резултат кршења међународног права, а политика Немачке тамо никада није била неутрална. Нису нам потребни немачки војници на Балкану који ће штитити кршење међународног права, треба нам повратак на међународно право, јер само то може бити основ за миран суживот у Европи“, казала је посланица Дагделен и додала да земље ЕУ које нису признале независност Косова треба да упозоре немачку Владу на кршење међународног права на Косову.

Говор Севим Дегделен више пута је прекидан аплаузима лево оријентисаних посланика. Партија Левица има 64 посланика у немачком Бундестагу, од укупно 631. Цео њен говор „Кфор, повратак на међународно право“, који су превели и пренели неки албански и српски медији на Косову, објављен је на службеној веб-страници Севим Дегделен
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

storm wrote:A tko živi u baranji, okolina vukovara?
Istočna Slavonija?
Koliko je amnestiranih policajaca zaposleno u muprh?
Možeš li zamisliti obrnutu situaciju, da se ratovalo u Vojvodini?
Nemoj!
iskreno da ti kažem pojma nemam, ni kao momak a ni kasnije nisam išao u istočnu Slavoniju, u Hr sam išao na more i normalno u ZG .
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9739 times
Been thanked: 11479 times

Post by Krokodil Behko »

Nole wrote:Севим Дагделен изнела тешке оптужбе на рачун власти на Косову и ОВК!
Vidim da je to bilo aktuelno u septembru, prošle godine.
Jel bilo nekih pomaka oko toga?
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:
Zašto braniš OVK??? Ja ne branim nikoga u RS... KOSOVO JE PLJAČKAA SRBIJE....ZAŠTO NISTE DALI KRAJINU , SLAVONIJU REPUBLIKU SRPSKU????
Nije to naše!!!! E ne dam ni ja Kosovo....moji su odande...aj ćao
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9739 times
Been thanked: 11479 times

Post by Krokodil Behko »

Nole wrote:
Krokodil Behko wrote:
Zašto braniš OVK??? Ja ne branim nikoga u RS... KOSOVO JE PLJAČKAA SRBIJE....ZAŠTO NISTE DALI KRAJINU , SLAVONIJU REPUBLIKU SRPSKU????

Samo te upitah, jel bilo šta u vezi toga?
Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole »

Krokodil Behko wrote:
Nole wrote:
Krokodil Behko wrote:

Ništa. Nismo zločinci u familiji...dedu ne poznajem, streljali ga švabe 14.10.1941. u Kraljevu niza šta
Čovekimao porodicu...ako je Srebrenica genocid, koji ne poričem onda je 1941 u Srbiji GENOCID...Kragujevac...decu sttreljaju...PUCAJTE JA I SAD DRŽIM ČAS!!! Direktor osnovne škole u Kragujevcu.....
Mirelam
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 35 times
Been thanked: 345 times

Post by Mirelam »

Nole wrote:
Krokodil Behko wrote:
Nole wrote:
Krokodil Behko wrote: Vidim da je to bilo aktuelno u septembru, prošle godine.

Ništa. Nismo zločinci u familiji...dedu ne poznajem, streljali ga švabe 14.10.1941. u Kraljevu niza šta
Čovekimao porodicu...ako je Srebrenica genocid, koji ne poričem onda je 1941 u Srbiji GENOCID...Kragujevac...decu sttreljaju...PUCAJTE JA I SAD DRŽIM ČAS!!! Direktor osnovne škole u Kragujevcu.....
Ali ima jedna cinjenica Nole. Bio je jedan ciko po imenu Willi Brant koji je kleknuo ispred sjena i molio oprost. Drustvo je proslo katarzu , donijelo zakone o zabrani negiranja genocida itd. , a sada Srbija dolazi u situaciju Izraela (Jevreja) da se od zrtve pretvorila u katila.
Sale ima pravo po pitanju Kosova, medjutim ...
Post Reply

Return to “EX YU”