Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
rethna wrote:
Išao sad po cigarete auto stajao na suncu a još crne boje....užaaaassss jedan...klima ništa ne može, volan prži ruke....sad je u hladovini a ja na ladnom pivu...Chloe wrote:rethna wrote:
![]()
.....
... i mene počinje pomalo boliti ....
Nole wrote:Išao sad po cigarete auto stajao na suncu a još crne boje....užaaaassss jedan...klima ništa ne može, volan prži ruke....sad je u hladovini a ja na ladnom pivu...Chloe wrote:rethna wrote:
![]()
.....
-
Galieva
- Poneki mu pročitamo

Melek wrote:Ja da nisam slijedio svoje blentave i sulude zamisli i ideje i dalje bih iz nekog tamo prkna kurio, a da ne spominjem sta bi sve bilo sa mnom da sam slijepo slusao one matore hatornjake kojima je ...... alfa i omega zivljenja..Galieva wrote:Ponekad se pitam sta ima lose u tome da covjek slijedi svoje snove ,radi na onome sto zeli da bude iako ponekad ne nalazazi na razumijevanje drugih sta ima lose u tome da sam krene tragati za svojim ciljom i postici ono sto zeli
Znam i meni to svi kazu gdje sam sada a mogao sam biti drugi su se manje potrudili u zivotu a dobili vise ali kako koga zapadne sta u zivotu
Isto mu dođe...asfalt se tooi...a mi večeras neki roštilj organizujemo...ne u stanu kod drugara kući...otiće tona ladnog piva...Luna. wrote:Pa bolje bi ti bilo da si pjeske iso
U kolima je bilo 80SPINERKA wrote:Nole wrote:Išao sad po cigarete auto stajao na suncu a još crne boje....užaaaassss jedan...klima ništa ne može, volan prži ruke....sad je u hladovini a ja na ladnom pivu...Chloe wrote:rethna wrote:
![]()
.....
-samo kukate --kod mene sinoc u 21:00 36C plus--sparina -- fino
-samo 4 km ali...
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
A dobri nas Oblacicu, (ne znam zasto ali tvoj nik mi je takva asocijacija) dobro je cim se ne ore.Chloe wrote:Gori zemlja vani ...
Mire, kako si?
Nego kako mi ti ove vrucine podnosis , plus sve to bez vode?
- Chloe
- Žena za sva vremena

Elhamdulillah. Dobro je, može se ... Pripreme kuće i poklona za Bajram su u toku .... 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Samo da na brzinu mahnem
Chloe sinoc si mi naumpala.....
Kad je tacno bajram? Ne kolutajte datum na internetu je drugaciji od onog kako mislim da je
Kad je tacno bajram? Ne kolutajte datum na internetu je drugaciji od onog kako mislim da je
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Meni je abd u utorakZagorka wrote:Samo da na brzinu mahnem![]()
nemojte me sekirati ....
Nije valjda opet odstupanje ...
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Na mojklendar.com pise sedmog. I ja sam tako sebi zabiljezila u rokovnik i po tom se ravnala. Al kad sam se presabrala i skontala ubacila sam u petu. Ima da se ko zvaka razvucem da sve stignem
Elem sinoc sam pomagala na jednom iftaru gdje organizacija nula bodova bila,reko kako bi mi sad valjale chloe i badema
Elem sinoc sam pomagala na jednom iftaru gdje organizacija nula bodova bila,reko kako bi mi sad valjale chloe i badema
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7885 times
- Been thanked: 18642 times
A ja nista jel 
Sama samcata organizovala iftar za 14 ljudi i sve super proslo.
Kuhala krem juhu od tikvice, u pekacu krompir, tikvice, mrkva, gljive, teletina i bataci. Japrak i punjene tikvice, zeljanica, burek, francuska salata, obicna salata od raznog povrca, halva, bubamare.
Sve za dan a postila. Kasnije sam tokom veceri popila 13 casa tecnosti
Sama samcata organizovala iftar za 14 ljudi i sve super proslo.
Kuhala krem juhu od tikvice, u pekacu krompir, tikvice, mrkva, gljive, teletina i bataci. Japrak i punjene tikvice, zeljanica, burek, francuska salata, obicna salata od raznog povrca, halva, bubamare.
Sve za dan a postila. Kasnije sam tokom veceri popila 13 casa tecnosti