Izbeglica, nije rođeni VojvođaninMelek wrote:Otkud mu automatska puska? Da nije i on jedan onaj weekend "ratnik" ?
Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
Re: Srbija: Ljubomorni muž ubio 5 a ranio 20 ljudi
Burazeru mobilisan sam u JNA zadužio kalaš i 150 metaka , bombu nikad u ruke nisam uzeo u sanduku stajala, razdužio kalaš i 150 metaka, normalno i naš vod ceo sanduk ručnih bombi...dakle Novosadski korpus nije dozvoljavao krađu oružja....šta se događalo u Hrvatskoj i BIH ja pojma nemam i oadakle silno nauružanje kod civilnih lica.dr laganini wrote:..mislim da jedino srbi na svitu imaju vise oruzja po glavi stanovnika od amera...otkud..od teritorijalne obrane kojim su komunjarale naouruzavale goloruke i ugrozene srbe...Melek wrote:Otkud mu automatska puska? Da nije i on jedan onaj weekend "ratnik" ?
Nole wrote:Izbeglica, nije rođeni VojvođaninMelek wrote:Otkud mu automatska puska? Da nije i on jedan onaj weekend "ratnik" ?
ne do BOG da je ..
Ta mi Lale nismo ratoborni, oružje ni na slici ne volim...ja da imam pištolj kući ...pa žena bi mene roknula iz njega kad popizdi....mirniji sam ovakoSPINERKA wrote:Nole wrote:Izbeglica, nije rođeni VojvođaninMelek wrote:Otkud mu automatska puska? Da nije i on jedan onaj weekend "ratnik" ?![]()
ne do BOG da je ..
Hm , kako takav da nadje takvu -zenu.
Zajebo sam je dok je bila mlada i napravio joj prvo dete na prvoj godini faksa, a drugo tri godine kasnijeSPINERKA wrote:![]()
Hm , kako takav da nadje takvu -zenu., i zar bi mogla takvog da -takuje.
Da je sad devojka pogledala me ne bi...to ona tvrdi...ma laže
napravio joj
Ona nije htela bebu a ni ja...SFRJ 29.11. Državni praznik njeni na selu starija sestra kod momka mi sami u spavaćoj sobi njenih roditelja ...ko će vadit na vremeSPINERKA wrote:
napravio joj-ovo znacenje nikada necu razumjeti--
Nole wrote:Ona nije htela bebu a ni ja...SFRJ 29.11. Državni praznik njeni na selu starija sestra kod momka mi sami u spavaćoj sobi njenih roditelja ...ko će vadit na vremeSPINERKA wrote:
napravio joj-ovo znacenje nikada necu razumjeti--
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Ona ko lutka. On isto hajvan. Nije cudo da je kivan.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4073 times
- Been thanked: 4170 times
Na žalost statistika nije na zavidnom nivou, prošle godine je negde do sredine novembra u Srbiji ubijeno oko 30 žena u porodično-partnerskom nasilju. I sama sam bila svedok 2003. godine, kada je u jednom kafiću mladić pucao u svoju devojku i još 4 osobe, sreća te se to nije završilo ovako fatalnim ishodom. 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- dr laganini
- Inventar foruma

..nova definicija ljubomore upucat nekog..kakva ljubomora bice da je kreten.. 
Tako je...kretenčina, debil, majmun...j.... ti policiju, trebali su ga roknuti....sad će ove organizacije za zaštitu ličnosti ga poslati u ludnicu i za 5 godina je na slobodi....ma burazeru roknuće će te neko kome si bez ikakvog razloga ubio dete ...jebala te država i glupa policija...da sam pandur i video užas koji si uradio 7.62 bi ti probušio čeonu kost....mrš đubre što nisi sebe ubio....devojku od 20....zašto???????dr laganini wrote:..nova definicija ljubomore upucat nekog..kakva ljubomora bice da je kreten..
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Nole wrote:Izbeglica, nije rođeni VojvođaninMelek wrote:Otkud mu automatska puska? Da nije i on jedan onaj weekend "ratnik" ?
Na pitanje otkud mu automatska puska , odgovor izbeglica
Zasto je to vazno tj presudno
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Teško da je ovo bila ljubomora. Nije ni terorizam.
Možda njegov motiv jeste bio ljubomora, ali zbog ljubomore se ne dešavaju baš ovakve drastične stvari. Najvjerovatnije je bila još neka pikanterija iz privatnog života.
Možda njegov motiv jeste bio ljubomora, ali zbog ljubomore se ne dešavaju baš ovakve drastične stvari. Najvjerovatnije je bila još neka pikanterija iz privatnog života.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
A tako? Pa onda je potpuno opravdano raznijet joj lubanju.
Jos ako je presolila supu....
Jos ako je presolila supu....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Takve stvari obično nikad ne isplivaju na površinu jer se to računaju kao obične razmjerice (bože me sačuvaj
). Ovdje se garant radi o nekoj krupnijoj stvari ili je zaista riječ o psihičkom slučaju. Mogu sad da nagađam do mile volje, ali da sa sačekamo rezultate istrage. U svakom slučaju, za osudu.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4349 times
- Been thanked: 3284 times
Kako nije terorizam? Ne bi bio terorizam da je ubio samo nju i eventualno, njezinog novog partnera. Ali ne, on je zapucao i po masi nevinih ljudi unaokolo, petoro ubio i DVADESET ranio. Nije terorizam? Kako?Vladimir RUS wrote:Teško da je ovo bila ljubomora. Nije ni terorizam.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Da je bombaški napad bio bi terorizam. Ovo više liči na situaciju koja je u Americi česta pojava, a da pritom nije vezano za terorizam.Melek wrote:Kako nije terorizam? Ne bi bio terorizam da je ubio samo nju i eventualno, njezinog novog partnera. Ali ne, on je zapucao i po masi nevinih ljudi unaokolo, petoro ubio i DVADESET ranio. Nije terorizam? Kako?Vladimir RUS wrote:Teško da je ovo bila ljubomora. Nije ni terorizam.
Last edited by Vladimir RUS on 02 Jul 2016, 20:28, edited 1 time in total.