Moderators: spacebound, Duminjo
mana je sto upravo to nemas....mandibulas wrote:ja nemam svoj stil - meni pase svaka (u srcu spava ljepta njena, a ne u "telu" i ne u kosi)....
cu da se i ja ofarbam ovakolisko wrote:lanci je za nju boginja ..
ja i sad kada vidim crvenu kosu oci mi k`o fildzani,tolika pozitiva samo,necemo drugo nabrajati,kao sto je kolicina sminke,a ne kao kad si plavusa pa vazda blijedaLanci wrote:zar nije predivna,,prelijepa
myka wrote:ja i sad kada vidim crvenu kosu oci mi k`o fildzani,tolika pozitiva samo,necemo drugo nabrajati,kao sto je kolicina sminke,a ne kao kad si plavusa pa vazda blijedaLanci wrote:zar nije predivna,,prelijepa
naravno da treba...samo probaj,ako ti se ne svidi-samo prefarbaj....kad ces ako neces sadLanci wrote:myka wrote:ja i sad kada vidim crvenu kosu oci mi k`o fildzani,tolika pozitiva samo,necemo drugo nabrajati,kao sto je kolicina sminke,a ne kao kad si plavusa pa vazda blijedaLanci wrote:zar nije predivna,,prelijepa
treba sve probati....ali meni je tako simpaticno...kada vidim neku ljepoticu crvenokosusamo sto se ja nesmijem da se usudim kako bi izgledala tek onda
A sta kad ti na jastuku ujutro ostane te boje pa spremacica pomisli da si ga nedaj boze pod guzom drzalajasminka62 wrote:crvenokosa protiv obje
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests