Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
statebriga wrote:Rezultat popisa stanovnistva je opet potvrdio:
U BiH se vise niko ne izjasnjava kao Boasanc i Hercegovac,vec iskljucivo se etnicki idetnificira , tj. etnicka nacionalost je na prvom mjestu,zato BiH ima dvije male etnicke drzave.
..imam ful godina a ne sicam se da se tako ikad itko izjasnjava mislim.nacionalno..ako ne mislis.na.yugoslavene..
ti si nepisemn,jer sam napisala etno-nacioanlnost Hajde reci gdje je normalnod da je etnicka nacioalnost iznad zajednicke nacionalne priapdnosti vise grupa
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Rockefeller wrote:Sarajevo nije samo ovo što je danas Sarajevo. Ja u Sarajevo brojim cijeli sarajevski kanton. A ima dijelova po Republici Srpskoj koji bi takođe trebali biti Sarajevo. Slika od prije rata i današnja se ne mogu porediti jer nisu iste slike.
pa tako je sa svkim gradom i selom u BiH ,zasto bi Sarajevo bilo postedjeno ?
statebriga wrote:Rezultat popisa stanovnistva je opet potvrdio:
U BiH se vise niko ne izjasnjava kao Boasanc i Hercegovac,vec iskljucivo se etnicki idetnificira , tj. etnicka nacionalost je na prvom mjestu,zato BiH ima dvije male etnicke drzave.
..imam ful godina a ne sicam se da se tako ikad itko izjasnjava mislim.nacionalno..ako ne mislis.na.yugoslavene..
ti si nepisemn,jer sam napisala etno-nacioanlnost Hajde reci gdje je normalnod da je etnicka nacioalnost iznad zajednicke nacionalne priapdnosti vise grupa
..savaki dan srece ljude iz bih i kad ih pitam odakle.su kazu iz bosne i hercegovine bez obzira na.naciju il da.budem precizniji kazu iz bosne..il kazu iz hercegovine...toliko o nepismenosti prije ce bit da ne znas sto si tila rec..
Jel' ovo oko jezika statistika samo za maternji jezik, ili nijedan Srbin ne govori ni hrvatski ni bosanski, a nijedan Bosnjak ne govori ni srpski ni hrvatski, a nijedan Hrvat ne govori bosanski i srpski.
Rockefeller wrote:Sarajevo nije samo ovo što je danas Sarajevo. Ja u Sarajevo brojim cijeli sarajevski kanton. A ima dijelova po Republici Srpskoj koji bi takođe trebali biti Sarajevo. Slika od prije rata i današnja se ne mogu porediti jer nisu iste slike.
Pa ako želiš slobodno napiši da se slika iz 91. i današnja ne mogu porediti jer nisu isti teritoriji. Ja govorim za Sarajevo a vjerovatno važi za cijelu BiH.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different
Pa ako želiš slobodno napiši da se slika iz 91. i današnja ne mogu porediti jer nisu isti teritoriji. Ja govorim za Sarajevo a vjerovatno važi za cijelu BiH.
vjerovatno reci da se salis da mislis da je "vjerovatno"
Površina Prijedora prije rata i danas su različite ili Bijeljine recimo? Ne znam da li se šta mijenjalo, mogu samo da nagadjam.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
___________________________________________________ Think different