Ima ali nekad su visak.SPINERKA wrote:ima li instrumenata tu negdje
Odmor u Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
- Status: Offline
Re: Na Jadranu jedva čekaju Bosance
Ubijate svako ljeto s morem
Vazda isto.
Nebi vjerovali ali ljudi sirom kugle posjete i druga mjesta na godisnjem. I ne pojede ih mrak i crna zemlja,zamisli.
Sve cijene izuzev 2 artikla su fiksne sto je notorna glupost.
To bi trebalo znacit: otprilike toliko?
Pod otprilike upada svasta.
Drasticne razlike od destinacije do objekta
Vazda isto.
Nebi vjerovali ali ljudi sirom kugle posjete i druga mjesta na godisnjem. I ne pojede ih mrak i crna zemlja,zamisli.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- dr laganini
- Inventar foruma

..je u tursku je zgodno otsetat..pogotovo avionom...Zagorka wrote:Ubijate svako ljeto s morem![]()
Vazda isto.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Vidi se koliko se kuzis u dobre destinacije 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- dr laganini
- Inventar foruma

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10006 times
- Been thanked: 11894 times
Dalmatinac ošišao Norvežanina

Muško šišanje, pranje kose i brijanje - 450 kuna (oko 120 KM)! Račun je to koji je nemalo iznenadio turista iz Norveške, a naplaćena mu je usluga u komiškom Zanatskom obrtu "Zoky", frizerskom salonu vlasnika Zorana Repanića.
- Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao račun mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom - doznaje Slobodna Dalmacija od Norvežanina, kojem će, eto, ljetovanje na Jadranu, pogotovo posjet frizerskom salonu u Komiži, itekako ostati u sjećanju.
A što se nudi za tu poveću cijenu, za punih 60 eura - jer cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna (OKO 15 km), a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna - upitali smo i samog vlasnika Zorana Repanića, piše Slobodna Dalmacija.
- To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance - pojasnio nam je brojke na računu Zoran Repanić.
Vlasnik salona zatim pojašnjava:
- Kod mene osim šišanja imate masažu vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna.
Doznajemo od frizera Repanića kako je na Visu inače sve skuplje u usporedbi sa Splitom, pa bi čak i ove cijene po njemu trebale biti i - više.
Na upit kako to da je račun izdan u 23.18 u srijedu, a radno vrijeme salona je do 22 sata, odgovorio nam je:
- Ljeti radimo do jedan sat iza ponoći, ipak smo mi turističko mjesto. Radimo i nedjeljom. I mušterija imamo...
(Slobodna Dalmacija)
Ovdje je šišanje 10-12€ a da je u Oslo isto, teško vjerojatno... No fino ga je ošišao 
Habibti, ya nour el - ain... 
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Bosanac je nacionalnost a ti sviraj Bobanu ili Franji serenadu..dr laganini wrote:..bosanac je regionalni pojam..ala ercegovacPodrinjac wrote:Kakve Bosance ?
Bosanci ne postoje, to smo vidjeli na razultatima popisa.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10006 times
- Been thanked: 11894 times
Na Plitvicama zabranjuju japanke

Srećom, preživio je pad s vidikovca i teže je ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti. Krošnje stabla su mu ublažile pad.
Na gotovo istom mjestu je prošle godine smrtno stradala 54-godišnja slovačka državljanka, koja se provukla kroz ogradu bez obzira na upozorenje. Zbog želje za lijepom fotografijom zakoračila je u smrt.
Prije devet godina su Njemica i njezin suprug prešli ogradu vidikovca te pali u jezero Kaluđerovac sa 70 metara. Smrt para koji je slavio 40 godina braka bila je najveća tragedija u povijesti Plitvica.
Tri turistkinje iz Južne Koreje su prošle godine također htjele dobru fotografiju te pale u provaliju duboku 30 metara nakon što su prošle označenu traku. Srećom, prošle su samo s ozljedama.
Na Plitvičkim jezerima u prosjeku strada jedan turist od njih 1,3 milijuna, a sve je posljedica neodgovornosti i neopreza.
Šefovi parka su zbog toga nedavno zabranili upotrebnu dronova, a uskoro bi mogla uslijediti još jedna zabrana; i to ljetne obuće, piše Jutarnji list.
„Ljudi se moraju prilagoditi godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. Vjerojatno ćemo zato uskoro zabraniti ulazak u park u ljetnoj obući, natikačama, japankama, sandalama", rekao je Ognjen Borčić, glasnogovornik NP-a Plitvička jezera.
(FENA)
Re: Na Plitvicama zabranjuju japanke
Isto se penju po dalmatinskim brdima u japankama, onda GSS spašava kretene
Ispravno
većina je nesreća u prirodi zbog neadekvatne obuće, opreme i naravno, ljudske gluposti...
Samo jake kazne za takve...
Ispravno
Na Plitvičkim jezerima u prosjeku strada jedan turist od njih 1,3 milijuna, a sve je posljedica neodgovornosti i neopreza.
Šefovi parka su zbog toga nedavno zabranili upotrebnu dronova, a uskoro bi mogla uslijediti još jedna zabrana; i to ljetne obuće, piše Jutarnji list.
Ne razumijem vezu dronova- japanki - i broj stradalih koji je 0.0000007%
Povoljna statistika?SPINERKA wrote:Na Plitvičkim jezerima u prosjeku strada jedan turist od njih 1,3 milijuna, a sve je posljedica neodgovornosti i neopreza.
Šefovi parka su zbog toga nedavno zabranili upotrebnu dronova, a uskoro bi mogla uslijediti još jedna zabrana; i to ljetne obuće, piše Jutarnji list.![]()
Ne razumijem vezu dronova- japanki - i broj stradalih koji je 0.0000007%
Svaki život vrijedi, da se svakakve zabrane uvedu....ako je samo jedan spašen, vrijedi.
Pa vjerojatno misle, da neće dozvoliti da im dronovi letaju nacionalnim parkom.....sasvim logično.
-
vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 446 times
- Been thanked: 806 times
Najzesci su mi oni cesi,poljacistorm wrote:Isto se penju po dalmatinskim brdima u japankama, onda GSS spašava kretene
Ispravnovećina je nesreća u prirodi zbog neadekvatne obuće, opreme i naravno, ljudske gluposti...
Posli setati na biokovo i to u papucama
...ti isti koji se na luftmadracu zapute između Brača i Hvaravila wrote:Najzesci su mi oni cesi,poljacistorm wrote:Isto se penju po dalmatinskim brdima u japankama, onda GSS spašava kretene
Ispravnovećina je nesreća u prirodi zbog neadekvatne obuće, opreme i naravno, ljudske gluposti...
Posli setati na biokovo i to u papucama
a Jadran je opak....samo prividno izgleda laganica
tko ne poznaje lokalne struje i strujice začas je u frci...
- Danci
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 968 times
- Been thanked: 1191 times
Kako su ljudi nepažljivi ,zar se toliko izgube nije mi jasno..
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times

Mislim da bi ovakav znak bio od koristi:)
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Ili... Ako već moraju...Femea wrote:
Mislim da bi ovakav znak bio od koristi:)
Da ne padaju niz padine, pa ih treba skupljati poslije...
- dr laganini
- Inventar foruma