BiH: Popis stanovništva 2013.
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma
- Status: Offline
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4338 times
- Been thanked: 3268 times
Re: Objavljeni rezultati popisa stanovništva u BiH
Dalmatinci nisu Hrvati, to smo nedavno zakljucilidr laganini wrote:..kako je lipo reć..proud to be croatian..

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- dr laganini
- Inventar foruma
..misliš da su svi zakljuci kompetentniMelek wrote:Dalmatinci nisu Hrvati, to smo nedavno zakljucilidr laganini wrote:..kako je lipo reć..proud to be croatian..

- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Za koliko opcija se moze glasat'?Rockefeller wrote:Moj kreativni um može smisliti samo četiri načina na koji bi mi mogli promijeniti ustav u tom kapacitetu: prvi je rat, drugi je da se nametne iz vana, treći je natalitetom i četvrti je da se svi slože. Ako ima ko kreativniji neka doda još koji način. A izgledi da se ustav na bilo koji od navedenih načina promijeni su malehni, nikakvi.
Prva mi se ne svidja nikako.
Mozda da nam ga umetnu izvana?
A o ovoj gdje se ostre čune, opet ce se doci do prve opcije

Cetvrta je utopija.
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
Moze jos drzavnim udarom. To ne podrazumjeva ratno stanje vec skidanje trenutnih postavljanje novih, brzim nasilnim putem.Rockefeller wrote:Moj kreativni um može smisliti samo četiri načina na koji bi mi mogli promijeniti ustav u tom kapacitetu: prvi je rat, drugi je da se nametne iz vana, treći je natalitetom i četvrti je da se svi slože. Ako ima ko kreativniji neka doda još koji način. A izgledi da se ustav na bilo koji od navedenih načina promijeni su malehni, nikakvi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9654 times
- Been thanked: 11392 times
U BiH živi 47 Klingonaca, 7 Vilenjaka i Vukodlak iz Foče
Prema popisu stanovništva u RH koji je održan 2012, 303 građanina Hrvatske izjasnili su se da im je Jedi – vjera, njih 57 kazali su kako vjeruju u Hajduk – a po narodnosti u Hrvatskoj su bila 123 Zemljanina, 24 Marsovca i 20 Klingonaca.
Popis u BiH potvrdio je da Klingonci ne žive samo u Hrvatskoj. Čak 47 građana BiH izjasnilo se kao Klingonci. 20 Klingonaca živi u Republici Srpskoj, 26 u FBiH i jedan u Brčkom. Marsovaca nema. Pripadnika Jedi vjere nema, ali zanimljivo će biti vidjeti koliko je u BiH danas pripadnika crkve patarenske, srednjovjekovne šizme, koja je navodno preživjela.
Pojavile su se i sumnje, da su iz određenih religioznih centara moći, vršeni pritisci da se prisutnost patarena u BiH, ignoriše.
Osim Klingonaca zanimljivo je da se znatan dio BH građana izjasnio kao Vulkanci , čak njih 77, što je deset puta više nego u Hrvatskoj.
15 građana BiH izjasnili su se da im je vjera Zrinjski i svi su iz Mostara.
U BiH osim Klingonaca i Vulkanaca, živi 5 Borgovaca, 7 Vilenjaka, 4 Vještice, 2 Morlaka i jedan Vukodlak.
Zanimljivo je da stanoviti g. Vukodlak živi u Foči dok su svi bh. Vilenjaci nastanjeni u Ljubuškom, prenosi Poskok info.
(Vijesti.ba / NN)
Prema popisu stanovništva u RH koji je održan 2012, 303 građanina Hrvatske izjasnili su se da im je Jedi – vjera, njih 57 kazali su kako vjeruju u Hajduk – a po narodnosti u Hrvatskoj su bila 123 Zemljanina, 24 Marsovca i 20 Klingonaca.
Popis u BiH potvrdio je da Klingonci ne žive samo u Hrvatskoj. Čak 47 građana BiH izjasnilo se kao Klingonci. 20 Klingonaca živi u Republici Srpskoj, 26 u FBiH i jedan u Brčkom. Marsovaca nema. Pripadnika Jedi vjere nema, ali zanimljivo će biti vidjeti koliko je u BiH danas pripadnika crkve patarenske, srednjovjekovne šizme, koja je navodno preživjela.
Pojavile su se i sumnje, da su iz određenih religioznih centara moći, vršeni pritisci da se prisutnost patarena u BiH, ignoriše.
Osim Klingonaca zanimljivo je da se znatan dio BH građana izjasnio kao Vulkanci , čak njih 77, što je deset puta više nego u Hrvatskoj.
15 građana BiH izjasnili su se da im je vjera Zrinjski i svi su iz Mostara.
U BiH osim Klingonaca i Vulkanaca, živi 5 Borgovaca, 7 Vilenjaka, 4 Vještice, 2 Morlaka i jedan Vukodlak.
Zanimljivo je da stanoviti g. Vukodlak živi u Foči dok su svi bh. Vilenjaci nastanjeni u Ljubuškom, prenosi Poskok info.
(Vijesti.ba / NN)
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1504 times
- Been thanked: 1400 times
Nitko se u BiH nije izjasnio da mu je vjera Hajduk, niti Velež niti Željo, ali 15 građana BiH izjasnili su se da im je vjera Zrinjski i svi su, naravno iz Mostara...
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Od tih 15 jedan obitava na Bosanskom forumu? 

Samo sabura
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1504 times
- Been thanked: 1400 times

nije,ne obitava...
nisam o tome razmišljao dok je popisivala,samo da što prije pređe sva ona silna pitanja...

a vjerovao sam da bi ih moglo biti više od 15,mala mi se cifra čini...

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Dalamtinci su starosjedioci,to je tacno,i moje je proijeklo DalmatinskoMelek wrote:Dalmatinci nisu Hrvati, to smo nedavno zakljucilidr laganini wrote:..kako je lipo reć..proud to be croatian..

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Mislio si reci ideologija.Podrinjac wrote:komunizmu tj. ateizmu ??rethna wrote:To se temelji na komunizmu tj. ateizmu i mislim da tu staje.
Cetnik ne
Niđe veze s vezom. Komunizam-politička organizacija, ateizam-stav vjerovanja. Kako si uopšte uspio povezati ta dva pojma ? Isto kao kada bih ja rekao za današnju Bosnu, demokratija tj. teizam.
Ne znam kako to uopste pitas i sta ti nije jasno s obzirom na cinjenicu da komunizam propagira i podrzava ateizam odnosno isti je jedan dio komunisticke politike.
Question everything.
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Zasto se bune u RS? Sa kojim podacima se ne slazu, mogli su da izbace i svoje brojke pa da se uporedi.
http://montaznakuca.blogspot.com
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Hoćeš da ti kažem sve nekadašnje komuniste koji su bili vjernici?rethna wrote:Mislio si reci ideologija.Podrinjac wrote:komunizmu tj. ateizmu ??rethna wrote:To se temelji na komunizmu tj. ateizmu i mislim da tu staje.
Cetnik ne
Niđe veze s vezom. Komunizam-politička organizacija, ateizam-stav vjerovanja. Kako si uopšte uspio povezati ta dva pojma ? Isto kao kada bih ja rekao za današnju Bosnu, demokratija tj. teizam.
Ne znam kako to uopste pitas i sta ti nije jasno s obzirom na cinjenicu da komunizam propagira i podrzava ateizam odnosno isti je jedan dio komunisticke politike.
Ali dobro. Vi slušate reisa i SDA. Nek vam oni manipulišu sa vama.
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
U BiH žive Klingonci, vještice, vukodlak i čak sedam vilenjaka
U Republici Srpskoj živi 20 Klingonaca, njih 26 u FBiH i jedan u Brčkom. Čak 77 građana BiH izjasnilo se kao Vulkanci, što je deset puta više nego u Hrvatskoj...
Državna agencija za statistiku BiH objavila je da u toj zemlji živi 3,531.159 stanovnika. Među njima ima Klingonaca, vilenjaka, vještica, ali i jedan vukodlak.
Prema popisu stanovništa RH koji je održan 2012. godine, u Hrvatskoj se 123 ljudi izjasnilo kao Zemljani, 24 kao Marsovci i 20 kao Klingonci. Nedavno objavljeni popis stanovništa u BiH potvrdio je da Klingonci ne žive samo u Hrvatskoj.
Čak 20 Klingonaca živi u Republici Srpskoj, 26 u FBiH i jedan u Brčkom. Čak 77 građana BiH izjasnilo se kao Vulkanci, što je deset puta više nego u Hrvatskoj, piše poskok.info.
Osim Klingonaca i Vulkanaca, u BiH živi 5 borgovaca, 4 vještice, 1 vukodlak (u Foči) te 7 vilenjaka, koji žive u Ljubuškom.
24sata.hr

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 16586 times
Uvidjeli da su nas premalo pobili, to je najveci problem.To sto smo nepismeni nije problemdrbrk wrote:Zasto se bune u RS? Sa kojim podacima se ne slazu, mogli su da izbace i svoje brojke pa da se uporedi.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3060 times
Bošnjanin- Bošnjak je starinski naziv za Bosanca , vratite se etniji pradjedovaa
Svi vi Bosanci ste Bošnjaci. 

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3060 times
Logično zna se da je prvi čovjek bio Adem a.s 

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
a mozda je bila prvo zena,pa muskaracMutevelija wrote:Logično zna se da je prvi čovjek bio Adem a.s

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"