Jokvila wrote:Dosadno vam?
Hocete da izvucem par politickih tema?
Bolje da tabirimo horoskop, pisemo viceve, bacimo koji outfit, raspredamo o ljubavi&sexu.
Moderator: VIP

Jokvila wrote:Dosadno vam?
Hocete da izvucem par politickih tema?

Nek' su vala baš i mi ćemo abd ....Mirelam wrote:Ma otisla raja na more.
Imal' vrucine u Kraj'ni?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma Oblacicu moj mili, sta ce tebi more pored onakve Une.Chloe wrote:Nek' su vala baš i mi ćemo abd ....Mirelam wrote:Ma otisla raja na more.
Imal' vrucine u Kraj'ni?
Vruće je ali je znalo biti i vruće.
"Djeco, previše je tiho, hajmo da pravimo malo buke ... "
O cemu bi ti?Mirelam wrote:Sacekaj da se dogovorimo, jel pricamo o sexu ili o ilegali?vila wrote:Onda
Jel bilo akcije nocas?
Haj ti razguli odavLe. Taman se nas'o s tri fine curice da progovorim koju a ti se nacrtas.Nole wrote:Ne moš ni u kafanu ući od stranaca....sve zauzeto....

Briši bre...ako ih nema 5 ja ne reagujem tako da ti nisam smetnja....a ni Veca nije tu...opušteno burazMirelam wrote:Haj ti razguli odavLe. Taman se nas'o s tri fine curice da progovorim koju a ti se nacrtas.Nole wrote:Ne moš ni u kafanu ući od stranaca....sve zauzeto....
Pa dobro reci nam onda sta si usnila.vila wrote:O cemu bi ti?Mirelam wrote:Sacekaj da se dogovorimo, jel pricamo o sexu ili o ilegali?vila wrote:Onda
Jel bilo akcije nocas?
Edit:
Sto je babi milo to joj se i snilo

Ma tocas noge ako nista.Chloe wrote:@Mire, Una je prehladna za žensko ..
.... samo u raftingu (ako me muž povede) uđem u Unu ....
JednomMirelam wrote:Raviojlo nasa , jesi Neretvanski rafting odradila?vila wrote:E na uni nisam bila na raftingu
To mi je na listi zelja

Volim i ja, ali valahi PREvolim vodu da mogu plivati, roniti, skakati, spavati ...Mirelam wrote:Ma tocas noge ako nista.Chloe wrote:@Mire, Una je prehladna za žensko ..
.... samo u raftingu (ako me muž povede) uđem u Unu ....
Da imam Unu, more me vidjelo ne bi.
Volem tu tvoju Kraj'nu.

Haj' pocnite, ja cu fatat biljeske :gejsha Mozda sta naucimMirelam wrote:Dobro moze i o sexu.