ja nikad necu priznati da je ono bio penaltikphenom wrote:Kae prizno čovjek, ali nole i zloćko ne ahhah
i prvi sam na onoj anketi kliknuo da ce Griezmann biti najbolji strijelac

ja nikad necu priznati da je ono bio penaltikphenom wrote:Kae prizno čovjek, ali nole i zloćko ne ahhah
Šta ovima ovde objašnjavati ...svi znamo da ni početnik ne bi digao obe ruke u svojih 16m a ne profesionalac kao Švajni....e sad neko ko ne razmišlja o uzroku i posledicama nikada, nije ni sposoban ukapirati...dakle ljudi:zloćko_tokmak wrote:ja nikad necu priznati da je ono bio penaltikphenom wrote:Kae prizno čovjek, ali nole i zloćko ne ahhah
Nisi ti dobarNole wrote:Šta ovima ovde objašnjavati ...svi znamo da ni početnik ne bi digao obe ruke u svojih 16m a ne profesionalac kao Švajni....e sad neko ko ne razmišlja o uzroku i posledicama nikada, nije ni sposoban ukapirati...dakle ljudi:zloćko_tokmak wrote:ja nikad necu priznati da je ono bio penaltikphenom wrote:Kae prizno čovjek, ali nole i zloćko ne ahhah
Švajni je konačno video Anu na tribinama i od sreće podigao obe ruke, ko uz inat ga pogodi odbijena lopta u ruku i ono žabarsko govno od sudije koje i ne zna za ljubav svira penal...ja zaljubljenim nikada penal ne bih svirao....phenum ti si klinac još
aj ti balavac daj komentar zašto je Švajni podigao ruke u šesnaestercu... na moj komentar svi zadovoljni...e da ti ćeš reći Švajni je KLOC, Nole je KLOC , Mick Jagger je KLOC....e samo si ti pravi....daj oladi malo...phenom wrote:Nisi ti dobarNole wrote:Šta ovima ovde objašnjavati ...svi znamo da ni početnik ne bi digao obe ruke u svojih 16m a ne profesionalac kao Švajni....e sad neko ko ne razmišlja o uzroku i posledicama nikada, nije ni sposoban ukapirati...dakle ljudi:zloćko_tokmak wrote:ja nikad necu priznati da je ono bio penaltikphenom wrote:Kae prizno čovjek, ali nole i zloćko ne ahhah
Švajni je konačno video Anu na tribinama i od sreće podigao obe ruke, ko uz inat ga pogodi odbijena lopta u ruku i ono žabarsko govno od sudije koje i ne zna za ljubav svira penal...ja zaljubljenim nikada penal ne bih svirao....phenum ti si klinac još
Zato što je glup ..Nole wrote:aj ti balavac daj komentar zašto je Švajni podigao ruke u šesnaestercu... na moj komentar svi zadovoljni...e da ti ćeš reći Švajni je KLOC, Nole je KLOC , Mick Jagger je KLOC....e samo si ti pravi....daj oladi malo...phenom wrote:Nisi ti dobarNole wrote:Šta ovima ovde objašnjavati ...svi znamo da ni početnik ne bi digao obe ruke u svojih 16m a ne profesionalac kao Švajni....e sad neko ko ne razmišlja o uzroku i posledicama nikada, nije ni sposoban ukapirati...dakle ljudi:zloćko_tokmak wrote: ja nikad necu priznati da je ono bio penaltik
Jel bio faul nad zetom u šesnaestercu, jeste, jel bio u 22 minutu čisto saplitanje od nazad i to na ovici 16, čak i za žuti...jeste ...i šta sad ...Frnacuzi pobedili kraj priče...da se igralo u Nemačkoj ne bi svirao penal za Francuze al bi za Nemce... E to je ta malecna razlika...i na kraju ko ebe Švabe 100 šansi za gol im treba da daju jedan...Francuzi opravdano u finalu!storm wrote:Ja sam znao da mora postojati neki srpski element u svemu tome... Ana![]()
Schweini... Debilu![]()
Jel bilo igranje rukom? Je
Jel bio prirodni položaj ruke? Nije
Daljnja diskusija je zbilja nepotrebna...
Kojih 100 šansi ??? Imali su dvije jednu u prvom i jednu u drugomNole wrote:Jel bio faul nad zetom u šesnaestercu, jeste, jel bio u 22 minutu čisto saplitanje od nazad i to na ovici 16, čak i za žuti...jeste ...i šta sad ...Frnacuzi pobedili kraj priče...da se igralo u Nemačkoj ne bi svirao penal za Francuze al bi za Nemce... E to je ta malecna razlika...i na kraju ko ebe Švabe 100 šansi za gol im treba da daju jedan...Francuzi opravdano u finalu!storm wrote:Ja sam znao da mora postojati neki srpski element u svemu tome... Ana![]()
Schweini... Debilu![]()
To je samo još jedan od dokaza u kakvom vremenu mi živimoNole wrote:Phenum on sad dobija 20.000.000 € da pređe u PSZ Novak je samo od turnira uzeo preko 100.000.000 i oni su glupi i kloci...samo si ti bistar....i potok je bistar al je plitak...
Nemački mediji o Švajnštajgeru:storm wrote:Ja sam znao da mora postojati neki srpski element u svemu tome... Ana![]()
Schweini... Debilu![]()

Ma vidiš da se zezamgreeneyes wrote:De ba Nole ne bud' dijete. Mozzda se Svajni zacopao momacki, ali nije to razlog njegovih ovakvih predstava na terenu. Za to je kriv star rodni list i hrpa odigranih tekmi.
Koja hrpa?greeneyes wrote:De ba Nole ne bud' dijete. Mozzda se Svajni zacopao momacki, ali nije to razlog njegovih ovakvih predstava na terenu. Za to je kriv star rodni list i hrpa odigranih tekmi.
On će se za koju nedelju prezivati Ivanović i igrati za repku Srbije koja ni na narednih pet prvenstava neće otićistorm wrote:Koja hrpa?greeneyes wrote:De ba Nole ne bud' dijete. Mozzda se Svajni zacopao momacki, ali nije to razlog njegovih ovakvih predstava na terenu. Za to je kriv star rodni list i hrpa odigranih tekmi.
Ove sezone 18 tekmi plus koja za repku![]()
U prosjeku igraju 50+ standardni igrači...
Sad će i Anuška polako pakirati kofere
Ne samo da je debil nego je i šonjo

Hrpa tekmi kroz njegovu karijeru. Covjek s 32 godine ima oko 700 tekmi u nogama, a to sad dolazi na naplatu. Covjek je odigrao najvise tekmi na velikim takmicenjima u historiji ovog loptatanja.storm wrote:Koja hrpa?greeneyes wrote:De ba Nole ne bud' dijete. Mozzda se Svajni zacopao momacki, ali nije to razlog njegovih ovakvih predstava na terenu. Za to je kriv star rodni list i hrpa odigranih tekmi.
Ove sezone 18 tekmi plus koja za repku![]()
U prosjeku igraju 50+ standardni igrači...
Sad će i Anuška polako pakirati kofere
Ne samo da je debil nego je i šonjo

Što god ste vi gledali, Francuska je imala ubojitije napade i prilike...zloćko_tokmak wrote:Svajniju udarila vagina u glavu
storm,zasto mislis da je Elf tesko razocaranje?
uvjeravam te da su igrali Gomez,Khedira i Hummels narocito da bi Nijemci prosli u finale bez problema...
a i ovako su vecim dijelom susreta bili bolji od Francuza,barem sam
ja to tako vidio...