Grle se, ljube se a nisu pederi

Šta će njemu 88 devica u raju??? Pitanje je jel može kući i onu jednu podmiritiSPINERKA wrote:![]()
Jako sumnjivo -Treba ga drzati na 'oku' da se slucajno ne 'opasa' eksplozivom i BUM.
Skoro svi teroristi su 'novopeceni ' islamisti .
Jesu "device" male kamile ili nesto drugo?Nole wrote:Šta će njemu 88 devica u raju??? Pitanje je jel može kući i onu jednu podmiritiSPINERKA wrote:![]()
Jako sumnjivo -Treba ga drzati na 'oku' da se slucajno ne 'opasa' eksplozivom i BUM.
Skoro svi teroristi su 'novopeceni ' islamisti .
A ono što bi rekao Josip Pejaković, znaš ti nas - jebeš ti nasMarkoxx36 wrote:Jel ovaj naslov oznacava neku pobijedu ?
Tako piše u jedinoj ispravnoj knjizi, Kur-anu.Nole wrote:Nisam vernik ali kako ti koji nisi bio ni katolik ni pravolslavac ni budista možes tvrditi da je tvoja vera jedino prava??? Nikad nisa pročitao da je neki hrišćanin tako nešto tvrdio ...nek veruje ko u šta hoće, a ni jedna vera ne propagira ubijanje. Zločinci koriste veru kao izgovor.Podrinjac wrote:Tako je. Ako se Bošnjaci ne budu držali jedine prave vjere Islama, i ako ne budu vjerovali u jedinog Boga, uvijek će se dešavati genocidi nad nama. Jedino nas Allah može sačuvati od toga.Mutevelija wrote:To vam se zove asimilacija desiti se može i Bošnjacima ako se ne drže Islama, jedno 200 godina nakon 2014 otprilike nagađam nisam Bog.
Ha,Zagorka wrote:Jel storm sehadetio,preduvjet glavni ima....Melek wrote:Jos da i Vila predje, pa da sve legne na svoje
Tigris wrote:Ha,Zagorka wrote:Jel storm sehadetio,preduvjet glavni ima....Melek wrote:Jos da i Vila predje, pa da sve legne na svoje![]()
koji.....gdje sta .....kad.....kako.......sta....koji.....gdje ....sta....kako........ha ......![]()
![]()
Tigris wrote:......a sta, nista.........
salim se munjo...sta ce bit.......
Možemo mi svejednoTigris wrote:ja bila spremna za fajt![]()
icvini ......![]()
![]()
storm wrote:Možemo mi svejednoTigris wrote:ja bila spremna za fajt![]()
icvini ......![]()
![]()
....................................................................
![]()
šta - šta će bit', a??......a???...................kome ti to, BA,......sha BA, , to ti meni reKO.........![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests