Dobrodošli novi forumaši
Moderator: Krokodil Behko
Re: Dobrodošli novi forumaši
spacebound ooo pa to je nesto drugo ! Ja sa Usore, lamela. O zemljace zdrav mi bio.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9626 times
- Been thanked: 16185 times
- Status: Offline
U potpis cu stavit-Zensko sam 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Dobrodošao Marko (skoro) zemljače
(derventa kad sam u bih)

Habibti, ya nour el - ain... 

spacebound ooo pa sto ne kazes sestro slatka ! Mogli bi mi nekad i ono na neobaveznu kaficu, pricicu...

Udata i pokušava muža ubiti strujomspacebound wrote:U potpis cu stavit-Zensko sam

storm, hvala bratac ! Imate odlican Forum ! Jbg nisam prije znao za njega.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
I ja sam iz doboja brt. Sta je ovo do parije neki dan samo ja bio ovdje iz doboja a sad nas troje
🐽
naebali smo....zezam, još jedino sa Dobojcima nisam bio u konfliktuHannibal Lecter wrote:I ja sam iz doboja brt. Sta je ovo do parije neki dan samo ja bio ovdje iz doboja a sad nas troje

Nole Vidjeces ti kad se otvori posebna Tema - Dobojke i dobojlije , koliko nas ima. Nazalost vise po svijetu nego u Doboju a za to su zasluzne nase glavonje. Ma mi smo ti miroljubivi- barem one stare dobojlije i nove generacije.
- spacebound
- Urednik foruma
Nole, ba, nisu dobojci nego dobojlije
Hanni, zar ti nisi sandzaklija

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Dugo nisam bio u BIH, od one ebene Kotor Varoši u kojoj sam visio skoro pola godine tamo negde 2010. posle samo još jednom u Banja Luci, al ne idem koridorom već autobanom kroz Hrvatsku. Ma Bosanci su super ljudi, ima ih u Novom Sadu puno, družm se sa njima, a sa jednim možda budem i poslovni partner....ne znam još sve zavisi od sastanka sa jednim Hrvatom...posao ne zna za vere i nacije...Markoxx36 wrote:Nole Vidjeces ti kad se otvori posebna Tema - Dobojke i dobojlije , koliko nas ima. Nazalost vise po svijetu nego u Doboju a za to su zasluzne nase glavonje. Ma mi smo ti miroljubivi- barem one stare dobojlije i nove generacije.
Nek me upozna sa nekom DOBOJKINJOM i rešeni svi problemispacebound wrote:Nole, ba, nisu dobojci nego dobojlije![]()

- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 801 times
AeNole wrote:Dugo nisam bio u BIH, od one ebene Kotor Varoši u kojoj sam visio skoro pola godine tamo negde 2010. posle samo još jednom u Banja Luci, al ne idem koridorom već autobanom kroz Hrvatsku. Ma Bosanci su super ljudi, ima ih u Novom Sadu puno, družm se sa njima, a sa jednim možda budem i poslovni partner....ne znam još sve zavisi od sastanka sa jednim Hrvatom...posao ne zna za vere i nacije...Markoxx36 wrote:Nole Vidjeces ti kad se otvori posebna Tema - Dobojke i dobojlije , koliko nas ima. Nazalost vise po svijetu nego u Doboju a za to su zasluzne nase glavonje. Ma mi smo ti miroljubivi- barem one stare dobojlije i nove generacije.

Last edited by vila on 11 Jul 2016, 12:56, edited 1 time in total.
On ima tržište i dugo je u tom poslu, ako prihvati trećinu i učešće posao sklopljen...Uostalom on mene ubeđuje da uđem u taj posao...važi burazeru ali i ti uzmi trećinu...sutra veče bi se trebali sresti sva trojica...vila wrote:Ae..od hrvata uvik zavisiNole wrote:Dugo nisam bio u BIH, od one ebene Kotor Varoši u kojoj sam visio skoro pola godine tamo negde 2010. posle samo još jednom u Banja Luci, al ne idem koridorom već autobanom kroz Hrvatsku. Ma Bosanci su super ljudi, ima ih u Novom Sadu puno, družm se sa njima, a sa jednim možda budem i poslovni partner....ne znam još sve zavisi od sastanka sa jednim Hrvatom...posao ne zna za vere i nacije...Markoxx36 wrote:Nole Vidjeces ti kad se otvori posebna Tema - Dobojke i dobojlije , koliko nas ima. Nazalost vise po svijetu nego u Doboju a za to su zasluzne nase glavonje. Ma mi smo ti miroljubivi- barem one stare dobojlije i nove generacije.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9288 times
- Been thanked: 11047 times
- Status: Online
Hanni je sve što vole mladispacebound wrote:Nole, ba, nisu dobojci nego dobojlije![]()

Habibti, ya nour el - ain... 

- spacebound
- Urednik foruma
Hanni mi je jos uvijek enigma 

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 39 times
Fakat, i ja tamo rođenMarkoxx36 wrote:Nole Vidjeces ti kad se otvori posebna Tema

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 798 times
spacebound wrote:Hanni mi je jos uvijek enigma
ma,................ on je jedna obicna budala

htjela sam reci pedercina ali nema smisla .....

hanni , spejs.....salim se

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
Malo mi fali da ponovo uvedem evidenciju. Taman vas covjek smiri i vi opet po starom
🐽