titicha wrote:Veca-pravi komad!

Moderator: VIP
titicha wrote:Veca-pravi komad!
Bitangooooo nije te sramota.... Stavi prst na čelo..Galieva wrote:Jugoslaveni
Rasne karakteristike: Žive podeljeni u nekoliko plemena, koja se razlikuju po tome koliko često u govoru upotrebljavaju slovo ,,j”. Nastali su mešavinom Rusa, Turaka i Nemaca. Izmislili su viljušku pre deset vekova, ali još nisu naučili da je pravilno upotrebljavaju. Ne veruju u Boga, ali ne veruju u različitog Boga, pa zbog toga vode verske ratove. Pobeđuju jače, gube od slabijih. Jedini belci koji su naučili igru crnja -košarku.
Pozitivne osobine: Uspeli su da naprave viski od šljiva!
Kako ih zvati: Balkanac, ,,Nema problema”, Julko.
Ni ja...al da ćutim neću.....svi smo govna ispali....izvini na izrazu ali je činjenica...srculence7 wrote:Što ne volim te priče o ubijanju, pa makar se i o govedima radilo...
Nole wrote:Bitangooooo nije te sramota.... Stavi prst na čelo..Galieva wrote:Jugoslaveni
Rasne karakteristike: Žive podeljeni u nekoliko plemena, koja se razlikuju po tome koliko često u govoru upotrebljavaju slovo ,,j”. Nastali su mešavinom Rusa, Turaka i Nemaca. Izmislili su viljušku pre deset vekova, ali još nisu naučili da je pravilno upotrebljavaju. Ne veruju u Boga, ali ne veruju u različitog Boga, pa zbog toga vode verske ratove. Pobeđuju jače, gube od slabijih. Jedini belci koji su naučili igru crnja -košarku.
Pozitivne osobine: Uspeli su da naprave viski od šljiva!
Kako ih zvati: Balkanac, ,,Nema problema”, Julko.
Ne otvaraj mi temu
........SELIM NUMIĆ
.
VOLJENA ZEMLJO LAŽU....Selim Numić...
dilas garantHannibal Lecter wrote:nemam vremena bolan za evidencije. vidis da sam uso u lovuMohr wrote:Pa ti men'ščini juče reče da "šta će ti koji q slobodno vrijeme"Hannibal Lecter wrote:A treba i meni malo odmora jbg. Bilo bi najbolje da me neko zamijeni na kratko ali nemam jos u nikog toliko povjerenje
Ne dilam majke miTigris wrote:dilas garantHannibal Lecter wrote:nemam vremena bolan za evidencije. vidis da sam uso u lovuMohr wrote:Pa ti men'ščini juče reče da "šta će ti koji q slobodno vrijeme"Hannibal Lecter wrote:A treba i meni malo odmora jbg. Bilo bi najbolje da me neko zamijeni na kratko ali nemam jos u nikog toliko povjerenje
Mutevelija wrote:Što bona.
ČupavaHannibal Lecter wrote:Znate ko je jutros od forumasa vidjen na benzinskoj gazprom na stupu kako se svadja sa radnikom hahahah