Maja wrote:Bjezi bona ko da smije kod tebe.
To on planira atak na komsiju.

Nasa je kuca najveca i najbolja (ne hvalim se allaha mi nego kontam da je meta jer malo odudara od ovih iz mahale,mada ima finih)
Moderator: VIP
Maja wrote:Bjezi bona ko da smije kod tebe.
To on planira atak na komsiju.
Nisi nista,ja unaprijed ko cigo da nebi poceo prognozirat crnoHannibal Lecter wrote:Sta sam reko bona? Nemoj me nervirat ba
Jock. Ja sam u onom "zaoruzje i zaprobusit provalnika" taboru.Salahuddin wrote:Je li i ti bi u onom "anti-oruzje" taboru?Zagorka wrote:Ispratih muza na put.....a u aksam stigo iz hr....i nesto pljusnu i krenu sijevat....nezz kako ce vozit po ovom....a neki se manijak voza ulicom gore dole da me lijepo jeza obuzima....sta ce u ovoj ulici koja je slijepa....nema kuda ici...vidi mahala,po par kuca s obje strane i to je to....dodje do kraja pa opet...kona mi spomenula da je i neku noc neko divljao ulicom...jest tuhafli![]()
mister_sa wrote:eoMohr wrote:Ooo,šta maimister_sa wrote:selam alejč
lijepe ti šiškeuvijek_kontra wrote:mister_sa wrote:eoMohr wrote:Ooo,šta maimister_sa wrote:selam alejč
Za ovakve odgovore trebao bi postojati poseban ban.
Jaooo.
Pozdrav svima.
uvijek_kontra wrote:mister_sa wrote:eoMohr wrote:Ooo,šta maimister_sa wrote:selam alejč
Za ovakve odgovore trebao bi postojati poseban ban.
Jaooo.
Pozdrav svima.
duša dragaspacebound wrote:Kontra![]()
Pokisla sam k'o mis.Kad sam krenula na posao uvratim se u postu, dzaba kisobran, pada kisa iz svih smjerova.Tako da sam umjesto u banku iz poste otisla kuci da se presvucem, jer me jos neki kreten isprskao i zaglibila sam u blatopa zakasnila na posao.Krasan pocetak dana.I jos mi hlace spadaju, a nisam uzela kajs
![]()
I evo me k'o Nole![]()
Znak da ti nije dosadno u životuspacebound wrote:Kontra![]()
Pokisla sam k'o mis.Kad sam krenula na posao uvratim se u postu, dzaba kisobran, pada kisa iz svih smjerova.Tako da sam umjesto u banku iz poste otisla kuci da se presvucem, jer me jos neki kreten isprskao i zaglibila sam u blatopa zakasnila na posao.Krasan pocetak dana.I jos mi hlace spadaju, a nisam uzela kajs
![]()
I evo me k'o Nole![]()
odo i ja za koji minut za Mali Iđoš....među Mađariceuvijek_kontra wrote:@spacebound.. ajme, tebe bas krenulo.
Al gledaj s druge strane, dan moze da ti krene
samo na bolje jos..![]()
Hvala misteru, zeljne frizera.
Nole pozdravcek.