Prostitutka..zanimanje??
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Prostitutka..zanimanje??
ama ljudi kakav posao..pa drolja je drolja ...ako nije prisiljena...pa valjda je svaka žena sposobna nešto drugo raditi, pa čak i mentalno zaostale nešto nauče raditi...izopačen karakter se isto ubraja u duševnu bolest, imala ja knjigu majke mi, mala crvena ćirilicom pisan 

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9280 times
- Been thanked: 11036 times
- Status: Offline
Vladimir RUS wrote:Državi bi bilo bolje da legalizuje prostituciju pošto tako riješila bi se rupe u budžetu, a i smanjila bi pritisak za socijalna davanja jer seks industrija može da zaposli onoliko ljudi koliko i druge velike industrije. Ovako kako je sada, mnoge mušterije em ne dobijaju fiskalni račun za izvršenu uslugu, em prostitutke nemogu da plaćaju zdravstveno jer im biznis nije legalan, dakle svi su na gubitku, a pogotovu država koja od silnog posla i novca koji se oko tog posla obrće ne vidi ni cvonjka.
Pa eto, tako nekako.
Svi bi da im država snažnije pomaže iz budžeta, a uz to da žive u čistunačkoj državi.
Znači, budžet bi bio malo jači, prostitutke bi imale zdravstveno, pa i staž, a mušterije fiskalni rn. Smanjujemo sivu ekonomiju. Osim toga, tu obično bude i nasilja, droge i šta sve ne. Ovim potezom, sve se to dobrim dijelom eliminira. Što bi neka registrirana prostitutka riskirala i dilala drogu, ako ne mora?
Je, od dva zla se bira manje ali ne znaci da to manje nije zlo nbga.
...mislim razvrat...fuj gdje me cule gdje ne cule

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 9788 times
Zasto pljujete po tim zenama, nazivate ih pogrdnim imenima?
Njihova je odluka sta ce raditi.
A neko je vec rekao - zakon potraznje i ponude. Da niko ne trazi ne bi ih bilo. Da li to one nagovaraju "jadne i naivne" muskarce da im dolaze? Ili je to do muskaraca? Ili cak i zena koje ne znaju ili ne mogu zadovoljiti svoje muskarce?
Ili je cak u pitanju i psiholoski momenat kod muskaraca, trazenje ultimativnog kika, malo uzbudjena, ili samo hranjenje ega, da pokaze sam sebi kako je "on gazda, i da moze kupiti zenu kad god pozeli"?
Nije prostitutka i drolja jedno te isto
Njihova je odluka sta ce raditi.
A neko je vec rekao - zakon potraznje i ponude. Da niko ne trazi ne bi ih bilo. Da li to one nagovaraju "jadne i naivne" muskarce da im dolaze? Ili je to do muskaraca? Ili cak i zena koje ne znaju ili ne mogu zadovoljiti svoje muskarce?
Ili je cak u pitanju i psiholoski momenat kod muskaraca, trazenje ultimativnog kika, malo uzbudjena, ili samo hranjenje ega, da pokaze sam sebi kako je "on gazda, i da moze kupiti zenu kad god pozeli"?
Nije prostitutka i drolja jedno te isto

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Ako će imati potvrdu da su zdrave,onda ok.Mada tu bi bio mali problem sa radom na crno,to bi trebalo istrijebiti,jer to nije bezopasno ko prodavanje cigara na crno.Ali i muski su dijelom odgovorni,neces valjda bit s moldavkom bez kondomaKrokodil Behko wrote:Zamislio sam, da je prostitucija legalizirana i da svaka plaća porez. Ukoliko ga plaća, to znači da mora imati i dozvolu za rad, a da bi to dobila, mora proći i tu neku "sanitarnu kontrolu" da to tako nazovemo.Zagorka wrote:Mozda jer danas ima sve više spolnih bolesti,a one su većinom nosioci?Krokodil Behko wrote:Mnogo drame oko sasvim običnog zanimanja. Neko prodaje intelektualne, neko fizičke, a neko ako želi, može i seksualne usluge. Možda je bolje to da radi, nego da dila drogu ili radi neke druge vidove kriminala. Eto, pomenuh kriminal. Zašto bi ovo bio kriminal?
Ponuda-potražnja. Dobro bi bilo da se to organizira kao u Njemačkoj. Legalizacija+plati porez, pa se Miluj sto puta na dan. Bilo bi manje spolnih oboljenja, više novca u budžetu, jedna tabu tema manje među građanima, a i usluge bi bile bezbjednije, a pretpostavljam i kvalitetnije. Pojeftinilo ne bi zbog poreza, pretpostavljam.
Što se tiče ovih haos moralnih pitanja tipa: kako će porodici/djeci gledati u oči, da li je to u skladu s moralom/religijom.. etc..etc.. pa šta koga boli klinac, ko šta radi u svom životu?
Ne zaboravite, zakoni su uglavnom zabrane i pravila, da bi se život u zemlji učinio bezbjednim za sve njene građane.Kad prostitutke prodaju svoje tijelo, one ne ugrožavaju nikoga i u tom generalnom pristupu, nikako mi nije jasno, zašto je prostitucija s druge strane zakona
Sve što treba, jeste da se zakonski reguliše ovo pitanje, na način ko može, gdje i kako i naravno, PDV 17%. Haj wozdrex.One u javnim kućama imaju doktore redovno,a one na ulici bas i ne.

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Terasa svjesti
- Inventar foruma
Krokodil Behko wrote:Vladimir RUS wrote:Državi bi bilo bolje da legalizuje prostituciju pošto tako riješila bi se rupe u budžetu, a i smanjila bi pritisak za socijalna davanja jer seks industrija može da zaposli onoliko ljudi koliko i druge velike industrije. Ovako kako je sada, mnoge mušterije em ne dobijaju fiskalni račun za izvršenu uslugu, em prostitutke nemogu da plaćaju zdravstveno jer im biznis nije legalan, dakle svi su na gubitku, a pogotovu država koja od silnog posla i novca koji se oko tog posla obrće ne vidi ni cvonjka.
Pa eto, tako nekako.
Svi bi da im država snažnije pomaže iz budžeta, a uz to da žive u čistunačkoj državi.
Znači, budžet bi bio malo jači, prostitutke bi imale zdravstveno, pa i staž, a mušterije fiskalni rn. Smanjujemo sivu ekonomiju. Osim toga, tu obično bude i nasilja, droge i šta sve ne. Ovim potezom, sve se to dobrim dijelom eliminira. Što bi neka registrirana prostitutka riskirala i dilala drogu, ako ne mora?
Prostitucija ima lice i naličje.Lice je šminka ,čipka ,glamur ,prigušena svijetla a naličje kriminal,droga,strah i trgovina bijelim robljem. Sudbina prostitutki namjenjena je onima koji su se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Ako bi korisnik usluga razmišljao o pozadini prostitucije samo perverznim tipovima bi se mogao dići a ostali bi se radije vratili kući i višak snage trošili u teretani.
Prostitucija ima svoje faze .Maloljetnička -školska i kod nas prisutna gdje se djeci već u petom razredu zadaje strah i lagano se uvlače u taj tamni svijet uz konzumiranje droge. Zarada je ogromna i nikoga ne zanimaju posledice. Svijest roditelja je zamrla tako da pojma nemaju šta im djeca rade.U Njemačkoj i kada majka otkrije i kojoj kući joj radi kćerka za malo heroina ne smije uraditi ništa jer prijete da će je ubiti.
Maloljetnička prostitucija je i najskuplja a prisutna i u mnogim modnim kućama.
Zatim idu punoljetne pa i one do 60-70 godina kojim je cijena totalno niska ali moraju nešto raditi da prežive iako su istrošene .
Prostitucija je najveći genocid koji se dešava tu pred našim očima,iza zidina skupih fasada a mi to ne vidimo.
Naravno dilera nije teško prepoznati-zgodan čovjek audi ili BMW , tamna stakla i one same lete jer nekada da nebi bio žrtva moraš dobiti časove u kući od onih koji bi trebalo da znaju više ali ko koga danas sluša -hanumama su ipak bitnije serije a očevima da koju "klipaču" popiju ispred zadruge .
Jebeš odgoj djece i jačanje njihove ličnosti.
Škola i vjera naravno propagiraju svoje kod nas je sve bezgrješno i čisto , kakav kurvarluk ili nečasne radnje gluho bilo.
I tako sve ide u krug , prihvatamo trend zapada ali u negativnom smislu.

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).
(Michael de Montaigne).
Terasa Svijesti je to odlicno opisao a ja biba ko biba samo bih malo nadodalala.Danas se najvise prica o pravima djece a najvise su ugrozena.Totaltarni rezimi valjda imaju naizgled manje takvih problema a sta je kapitalizam ucinio...Oduzeo malu djecu od roditelja i stavio u lijepe ciste jaslice...djeca nemaju mogucnost biti s jednim roditeljem stalno i osjecati se zasticeno..neki i roditelji gtijese, puno rade i kupuju djeci ssve sto zamisle, razmazee ih ali djeca su gladna ljubavi..tako ceto postaju i lijeni i teze trenutnom zadovoljenju potreba...ili se ne znaju nositi s problemima i odaju se drogi...Roditlji nemaau vremena ili se ne znaju nositi s nastaim peoblemima.Uglavnom se tezi aticanju materijalnih dobara a kad se pojavi problem cesto je kasno...Prerana sekualizacija i pokusaj da se kod djece ukida ojecaj stida opet stvra peobleme.Seks ja stavlen na pijedastall kaot tipa zabaviiiiiii se sto vise mozes..djca prerano se upustaju u odnose, tjelesno zreli ali ne emocionalno...drustvonudi dokumente kako se brine o mladim narastajima a radi sasvim suprotno...nisu to teorije zavjere vec ljudska glupost i neznanje a psihopata ima...imam i ja dilera preko puta...pa kak da prostitucija ne cvjeta kad se gotovo sve svodi na zaradu...ne znam koja je tu dama napisala da prostitutka jesz zanimanje...ponuda potraznja...je, samo bilo bi bolje da potraze malo pameti i karaktera...i sigurna sam da dama koja je to napisala, sigurno nikad n bi odabrala to zanimanje...kurva je sirok pojam...ona koja ima muskarc zbogbseksa, to je njezina stvar i nije nikakva kurva...mada mislim da nije bas ni sretna previse zbog toga...ali aradzivati na p... pa ne znam ima li sta jadnije...a oni koji idu muski....ne bih o njima...
...nisu ni oni niki karakter ...drustvo je licemjerno...kao i po pitanju duhana...brine se Evropa za moje zdravlje..kur... moj se brine..

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Zasto bi se Evropa brinula za necije zdravlje?
I zasto bi se ti brinula o necijem karakteru, pogotovo karakteru prostitutke koja SVOJE tijelo i uslugu PRODAJE?
I ko si ti (ili ja) da bilo koga osoudjem radi njegovih/njenih odluka?
Najlakse je pljuvat po svemu sto drugi radi a mi se ne slazemo s tim.
Iz gore napisanog mozemo izvesti zakljucak da djeca koja idu u jaslice/obdaniste su po automatizmu osudjena biti narkomani i prostitutke, a cijeli dobrinos razvoja djeteta se zanemaruje. Umjesto da sjedi s mamom i babom kod kuce, uci bezobrzne pjesmice i mahala okolo kao i svi odrasli,u obdanistu ce se itekako nauciti ponasati, ali i uciti stvari bitne za njhov razvoj.
Ili zelis reci da su uciteljice u obdanistima, ali i u skolama zlo svih zala?
I zasto bi se ti brinula o necijem karakteru, pogotovo karakteru prostitutke koja SVOJE tijelo i uslugu PRODAJE?
I ko si ti (ili ja) da bilo koga osoudjem radi njegovih/njenih odluka?
Najlakse je pljuvat po svemu sto drugi radi a mi se ne slazemo s tim.
Iz gore napisanog mozemo izvesti zakljucak da djeca koja idu u jaslice/obdaniste su po automatizmu osudjena biti narkomani i prostitutke, a cijeli dobrinos razvoja djeteta se zanemaruje. Umjesto da sjedi s mamom i babom kod kuce, uci bezobrzne pjesmice i mahala okolo kao i svi odrasli,u obdanistu ce se itekako nauciti ponasati, ali i uciti stvari bitne za njhov razvoj.
Ili zelis reci da su uciteljice u obdanistima, ali i u skolama zlo svih zala?

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Terasa svjesti wrote:Krokodil Behko wrote:Vladimir RUS wrote:Državi bi bilo bolje da legalizuje prostituciju pošto tako riješila bi se rupe u budžetu, a i smanjila bi pritisak za socijalna davanja jer seks industrija može da zaposli onoliko ljudi koliko i druge velike industrije. Ovako kako je sada, mnoge mušterije em ne dobijaju fiskalni račun za izvršenu uslugu, em prostitutke nemogu da plaćaju zdravstveno jer im biznis nije legalan, dakle svi su na gubitku, a pogotovu država koja od silnog posla i novca koji se oko tog posla obrće ne vidi ni cvonjka.
Pa eto, tako nekako.
Prostitucija ima lice i naličje.Lice je šminka ,čipka ,glamur ,prigušena svijetla a naličje kriminal,droga,strah i trgovina bijelim robljem. Sudbina prostitutki namjenjena je onima koji su se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Ako bi korisnik usluga razmišljao o pozadini prostitucije samo perverznim tipovima bi se mogao dići a ostali bi se radije vratili kući i višak snage trošili u teretani.
Prostitucija ima svoje faze .Maloljetnička -školska i kod nas prisutna gdje se djeci već u petom razredu zadaje strah i lagano se uvlače u taj tamni svijet uz konzumiranje droge. Zarada je ogromna i nikoga ne zanimaju posledice. Svijest roditelja je zamrla tako da pojma nemaju šta im djeca rade.U Njemačkoj i kada majka otkrije i kojoj kući joj radi kćerka za malo heroina ne smije uraditi ništa jer prijete da će je ubiti.
Maloljetnička prostitucija je i najskuplja a prisutna i u mnogim modnim kućama.
Zatim idu punoljetne pa i one do 60-70 godina kojim je cijena totalno niska ali moraju nešto raditi da prežive iako su istrošene .
Prostitucija je najveći genocid koji se dešava tu pred našim očima,iza zidina skupih fasada a mi to ne vidimo.
Naravno dilera nije teško prepoznati-zgodan čovjek audi ili BMW , tamna stakla i one same lete jer nekada da nebi bio žrtva moraš dobiti časove u kući od onih koji bi trebalo da znaju više ali ko koga danas sluša -hanumama su ipak bitnije serije a očevima da koju "klipaču" popiju ispred zadruge .
Jebeš odgoj djece i jačanje njihove ličnosti.
Škola i vjera naravno propagiraju svoje kod nas je sve bezgrješno i čisto , kakav kurvarluk ili nečasne radnje gluho bilo.
I tako sve ide u krug , prihvatamo trend zapada ali u negativnom smislu.
Jel pričamo o prostituvciji ili dilanju droge?
Ako je o prostituciji, već sam naveo neke stvari gore. Ponudi dotičnoj samostalnost u tom poslu i sigurno se neće kvartati s rasturačima i ostalim kriminalcima. Zašto bi to učinila, ako joj je uspjelo biti s ove strane zakona, a i dalje je u tom poslu?
Pogledaj OVDJE
Nisu sva djeca osudzena biti nrkomani ni pederi ali nepobitna j cinjenica da svakog dana nicu ko tratincice...netko jest kriv????? ...roditelji najmanje....drustvo jest krivo...mnogi nazalost ne znaju da je period od pete godine pa do polaska u skolu presudan za djecje buduce dusevno zdravje...kad se problemi ocituju, vec je najcesce kasno....ja necu pisati sto treba ciniti, samo cu reci da neki roditelji cine ogromnu pogresku ako u toj dobi namecu djetetu veliki intelektualni napor...imam ja djecu pred sobom godinama i pratim....ncu napisati dojmove.....aali vidim razliku......eh, odvede mene Klara dalje od prostitucije.Ne pljujem ja po zenama jer one za mene i nisu zene...tko misli da jesu, nk misli...ja taj zanat ne bih odabrala niti ikome preporucila...a ko voli nek izvoli... mni one ne smetaju..i moja je jedna skolska bila prostitutka.. u Zagrebu ... 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Moje misljenje (i ne samo moje)je da su roditelji tu najodgovorniji. Dijete se uci i vaspitava od malih nogu, ne ceka se uciteljica da uzme stvar u svoje ruke.
Ako dijete nema osnove ponasanja prenesene od svojih roditelja , kad dodje u vrtic ili skolu vec je poprilicno kasno.
Naravno da je i drustvo i okruzenje krivo, ali ako roditleji samo nemaju vaspitanje i kulturu ponasanja, kako ce ga imati dijete?
I ne, prostituka, ni peder, ni narkoman se ne "stvara" u obdanistu
Ako dijete nema osnove ponasanja prenesene od svojih roditelja , kad dodje u vrtic ili skolu vec je poprilicno kasno.
Naravno da je i drustvo i okruzenje krivo, ali ako roditleji samo nemaju vaspitanje i kulturu ponasanja, kako ce ga imati dijete?
I ne, prostituka, ni peder, ni narkoman se ne "stvara" u obdanistu

Zar njje zapadna civilizacija uzela malu djecu od majki.porodiljni kratko traju .jaslice su savrseno ciste ali ne postoji tete ni dobra ni pametna koja ima vremena posvetiti se djetetu kao jedna osoba.Djetetu je potrebna jedna osoba stalno da bude kraj njega....pored svih modernih pomagala su majke doduse rasterecene ali...djeca mahom razmazena postaju gladni a ne znaju cega su gladni i zeljni...imaju dom ali cesto nemaju "domovinu" ispunjenu ljubavlju osoba koje su im najpotrebnije...prerana seksualizacija i pokusaj ponistenja osjecaja stida..prestrasne stvari kojih mnogi psiholozi nisu svjesni...ne znaju cak ni lijeciti narkomane, narkoman se ne lijeci tako da ga se stavk mesdju njemu jednake...eto ovisnika, homlkeksualaca i prostitutki jer se zeli na brz nacin zadovoljiti potrebe a ne zasukati rukave i malo pomuciti....(Davno je to opisano na primjeeu Pinokija).ne puno roditelji krivi vec je drustvo najvise krivo...glupavije je od starih civilizacija ...ili se sve radi s namjerom...bitne su pare, zarada...nesretna materijalizacija...prestiz...pa roditelji vise trce da steknu imetak nego da kvalitetno provode vrijeme s djecom..Neki dan idem ulicom, malisan baca papuce i mahnita ulicom a mama kaze da jedva ceka da ode u skolu...nkje jedina koja tako govori..djeeca imaju jako losu koncentraciju...ne znaju uopce slusati iako budu u vrticu...ne mogu biti mirni, velika vecina...imamo probleme ali nase drustvo nema lijek...nazalost
: prostitutki me bilo oduvijek ali danas je sve uzelo maha....cega su se nekad stidje,i danas se ponose....lijepa pameti...treba sve legalizirati...razvrat..najlakse je zatvoriti oci ili gurnuti problem pod tepih...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ispovijest elitne prostitutke iz BiH
Mjesečno zaradim oko 4.000 KM, pružam usluge i starijim ženama

Dijana je za Mondo.ba navela da je u svijet prostitucije ušla nedugo nakon što se iz malog mjesta doselila u Banja Luku da studira. Kaže da je ovo bio jedini način da priušti život kakav želi jer je porijeklom iz siromašne, seljačke porodice.
- Moja mjesečna zarada u početku je bila oko 1.000 do 1.500 KM, ali sada je i oko 4.000 KM. Ukoliko idete da pružate usluge klijentima u inostranstvo, onda je i zarada veća - dodala je Dijana u svojoj ispovijesti.
Ona je dodala da najčešće putuje u Italiju, Španiju, ljeti na Ibicu, a ponekad ima posla u Beogradu ili Dubaiju. Tamo je najveća konkurencija, jer je dosta djevojaka iz BiH, Hrvatske i Srbije.
“Dosta klijenata traži orgijanje”
- Dosta klijenata traži orgijanje… Navikla sam i da stupam u seksualni odnos sa djevojkama, ženama. Ponekad su to žene koje su dosta starije, koje su željne malo zabave i imaju novac da to sebi priušte – navela je ona.
Nakon nekoliko godina u svijetu elitne prostitucije Dijana kaže da ne misli da puno pogriješila.
Prema njenim riječima, razlika između elitne i obične prostitucije je u tome što su elitne prostitutke obrazovane, kulturne djevojke koje znaju da se ponašaju i imaju izuzetne manire.
- Kada ih vidite, nikad ne biste pomislili da se radi o prostitutki. To su sve dame, gospođe, lijepo obučene, dotjerane, vaspitane i školovane – ističe ona.
Kaže da, baveći se ovim poslom može da pomogne porodici i prijateljima koji nemaju novca, ali da uvijek mora da bude na oprezu i da ima spremne odgovore na pitanja kako zarađuje, prenosi Mondo.
- Ko želi da izađe iz ovog posla, najbolje je da novi život započne negdje u inostranstvu, daleko od poznanika i svijeta prostitucije - naglasila je.
Kaže da za nekoliko godina i sama planira da se povuče, ali tek kada bude stambeno i materijalno osigurana.
(avaz)
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9615 times
- Been thanked: 16131 times
- Status: Online
Re: Ispovijest elitne prostitutke iz BiH
Ako je njima lijepo ko sam ja da mi smeta 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Elitna prostitucija u Bosni? To što je ne taslače turski/bugarski šoferi ne znači da je elitna prostitutka.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Joj nesto mi taj izraz...elitna prostitucija....elitna prostitutka...e tugo....ne d'o Bog nikom....nista tu nema elitno....mozda dobije koju paru vise ali i ti ljudi su cesto zivotinje....imaju fuj fetise...nista tu elitno nema 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4266 times
- Been thanked: 3179 times
Pa jel' mores ti parirati otoj sa uslugama? 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 3943 times
Dođu u veći grad i ubrzo zaborave stvarni razlog dolaska, kao da se ne može zaraditi na drugačiji način ili dobiti neka stipendija, studentski kredit, mrsko mi je da to izgovorim ali najlakše im da šire noge i sl.,ma sve same dame 

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4266 times
- Been thanked: 3179 times
Ma dobro sad... nije safun, nece se potrosit'
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.