..ne podrinjac je ironican...Nole wrote:A što ti nisi u Siriji ili Iraku onda?Podrinjac wrote:Borba za Allaha je jedina borba koju priznajem.
lako je ispred monitora se qrčiti...

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
..ne podrinjac je ironican...Nole wrote:A što ti nisi u Siriji ili Iraku onda?Podrinjac wrote:Borba za Allaha je jedina borba koju priznajem.
U Bosni ima dovoljno hrišćana, nema potrebe za Sirijom. A ja čekam hoće li se sstrasti zapaliti pa da uteknem za Njemačku.Nole wrote:A što ti nisi u Siriji ili Iraku onda?Podrinjac wrote:Borba za Allaha je jedina borba koju priznajem.
sajber ratnikMirelam wrote:Podrinjac je spavac.
Allahu ekber !!!Nole wrote:sajber ratnikMirelam wrote:Podrinjac je spavac.
Nije ta pamet za dvije noge.dr laganini wrote:IAKO Jasmina Keserovića traži pola svijeta zbog sablasnih prijetnji terorističkim napadima, njegovi roditelji i dalje ga podržavaju, čak i potiču njegovu borbu za Islamsku državu.
Kako tvrde, Jasmin je 6 mjeseci pohađao Srednju Tehničku školu u Zavidovićima, gdje mu nastavnici nisu dopuštali da obavlja dnevne namaze, zbog čega je uz podršku roditelja napustio školu i otišao u Gornju Maoču. Tamo je proveo tri godine, prije nego je otišao na ratište.
"On je otišao ratovati 2013. godine. D ga sad mogu vidjeti, poručio bih mu da se i dalje bori za Allaha". kazao je Jasminov otac za srpske medije...
Jebo sebi sve po redu,koje dzubre,koje pasce...mene zabezeknuloHasan 88 wrote:nije jedini mladić iz Bosne koji je otišao tamo
pogledajte ovog mamlaza http://www.liveleak.com/view?i=6d5_1433572783
Očito je da nema, nego nisi listao hrvatske portale ovih dana.Salahuddin wrote:dr laganini wrote:SVJETSKI mediji prate trenutni kaos u Nici, a naslovnice sutrašnjih novina pričaju o užasu koji je zatekao gomilu ljudi na proslavi dana Bastilje.
Vozač kamiona zaletio se u gomilu i dva kilometra vozio gazeći ljude. Poginule su 73 osobe..imali kraja ludilu...
Taj nemaveze sa ISIL-om, niti je isao u bilo koju dzamiju...koji je njemu klinac iskrivio mozak, ko ce ti znati.
Allah te nagradijo sinkoPodrinjac wrote:Borba za Allaha je jedina borba koju priznajem.
nanenamalenakurawa wrote:Allah te nagradio sinkoPodrinjac wrote:Borba za Allaha je jedina borba koju priznajem.
..otkud ti to moja podrska velicanstvenom erdoganu i prijatelju rh nije upitna..Krokodil Behko wrote:Očito je da nema, nego nisi listao hrvatske portale ovih dana.Salahuddin wrote:dr laganini wrote:SVJETSKI mediji prate trenutni kaos u Nici, a naslovnice sutrašnjih novina pričaju o užasu koji je zatekao gomilu ljudi na proslavi dana Bastilje.
Vozač kamiona zaletio se u gomilu i dva kilometra vozio gazeći ljude. Poginule su 73 osobe..imali kraja ludilu...
Taj nemaveze sa ISIL-om, niti je isao u bilo koju dzamiju...koji je njemu klinac iskrivio mozak, ko ce ti znati.
Lagani se samo ponadao da ima veze, pa potrčao da podigne temu.
tamo prosto svršavaju kad vide neke nove probleme u muslimanskim zemljama, kao i sinoć, dok je bio državni udar u Turskoj.
Mogu razumjeti Srbe i njihove frustracije u vezi Turske, ali fkt ne znam šta Hrvatima sad toliko smeta.
Očito se poveliki broj Hrvata smatra zapadom i u ime odbrane istog, posežu za instrumentima koji su karakteristični za subsaharske narode. Ništa novo.
..taj sam..nanenamalenakurawa wrote:bravo .@laganini bravo.Tako i treba razmišljati svako ko voli Bosnu i Bošnjake
Salahuddin wrote:dr laganini wrote:SVJETSKI mediji prate trenutni kaos u Nici, a naslovnice sutrašnjih novina pričaju o užasu koji je zatekao gomilu ljudi na proslavi dana Bastilje.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests