Napokon nešto kako trebadrugrankovic wrote:ukinuti ftv i rtrs, samo bh tv, sa tri kanala... za svakog ponešto...

Moderator: Krokodil Behko
Napokon nešto kako trebadrugrankovic wrote:ukinuti ftv i rtrs, samo bh tv, sa tri kanala... za svakog ponešto...
Al kako voditi politiku kad je RS iz usta bilo kog bošnjačkog političara uvek genocidna. Kako je prošao pomen žrtvama Srebrenice mogu sad reći je na suđenju Naseru Oriću ratni komadant Dževad Galijašević izjavio da je baš naeser naredio da između 500 i 1.000 Srebreničana ne smeju živi napustiti Srebrenicu. To nama, koji nismo učestvovali u ratu budi mnogo sumnji. Gledali smo na tv kad je Mladić svojom oficirskom časću garantovao bezbedan izlaz žena i dece iz Srebrenice a onda oni svi pobijeni. Pa jel on lud. Jel svestan da ceo svet će to osuditi....ima i njegov intervju na cnn koji nikad nije objavljen...sutra ću vam postaviti na temi Ratko Mladić.Krokodil Behko wrote:Bio je pretjerano agresivan, s tim statusom, ali jednako agresivan kao i ta instalacija ispred BBI. Politika se mora voditi, kad već istina ne može ugledati svjetlo dana, a politika se ne vodi tako.
Znaš li ti uopšte, odakle je taj Galijašević?Nole wrote: ratni komadant Dževad Galijašević izjavio da je baš naeser naredio da između 500 i 1.000 Srebreničana ne smeju živi napustiti Srebrenicu.
Nije mi jasno da su mogli pobiti žene i decu koje su pred kamerama ukrcali u autobuse...eto ubi me al kako neko može ubiti dete? Ženu? Kakav monstrozni mozak taj čovek ima....suza mi krenula kad sam u studiu NTV u Sofiji gledao nemontiran snimak kada su Škorpioni streljali ona momke. Nikom se ne sme presuditi bez suđenja!!!!Čupava wrote:A vjerujem da ih ima puno sto misle slucno, samo šute i cekaju prilike za izjave...
Iznenađenja vise ne postoje..
Sory, ovo nije jezik pomirenja....i dosadni ste sa četnicima, moji su bili partizani...ne karakterišem ni ja nikada sve Bošnjake balijama niti Hrvate ustašama...poslednji put vam pišem : Da bio sam mobilisan 17 dana u Hrvatskoj u ratu. Samo koji mesec pre toga sam bio na svadbi kod rođake u Zagrebu...znao sam da mi je i zet mobillisan. Na koga da pucam???? Razdužio sam svih 150 metaka. Nemate pravo Srbe oslovljavati četnicima!!! Meni recite Jugović ...i nije problem, ne stidim se svog jugoslovenstva!!!nanenamalenakurawa wrote:ljudi iz imena se vidi da je krvolocni cetnik koji je samo pokazo svoje vucje lice
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests