Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
storm wrote:Zanimljivo, mi muškarci slovimo kao površni a kako čitam, pola ili više forumašica postavlja visinu na vrh ili sami vrh liste prioriteta u odabiru partnera
Neću dalje sa komparacijama
Ma zna se šta je da ima grudi zadnjicu struk.
A ostalo ako se prodevera prodeverati će se, da nije puno baš sad nešto zgodna i lijepa, umjereno, lijepa svačija,ružna ničija, šalim se ali ima takva poslovica.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:Ma zna se šta je da ima grudi zadnjicu struk.
A ostalo ako se prodevera prodeverati će se, da nije puno baš sad nešto zgodna i lijepa, umjereno, lijepa svačija,ružna ničija, šalim se ali ima takva poslovica.
Sumnjam u njenu vjernost. Lijepe i zgodne žene su preponosne, i uvijek gledaju na druge sa visine, ali to je moja neka generalizacija i stereotip hoću da kažem narcisoidnost sa jedne strane je pristupačan kod takvih osoba oba spola.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:Sumnjam u njenu vjernost. Lijepe i zgodne žene su preponosne, i uvijek gledaju na druge sa visine, ali to je moja neka generalizacija i stereotip hoću da kažem narcisoidnost sa jedne strane je pristupačan kod takvih osoba oba spola.
Poznajem lijepih i zgodnih koje su puno vise iskompleksirane od manje lijepih i zgodnih.
A vjernost, s ljepotom i fizickim izgledom, nema neke znacajne veze.