Oooo đes Hani, kako je jutros...ja ga naebo....žena menja nameštaj u dnevnoj sobi, pa sam sve tepihe izvlačio i motao doći će ovi po njih što peru tepihe...imam i popodne zadatake preko glave..Hannibal Lecter wrote:Jutro nole
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5079 times
- Been thanked: 7057 times
- Status: Online
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
joj mi smo prije dvije godine mijenjali, trebalo je sve one stvari popet na drugi sprat...Nole wrote:Oooo đes Hani, kako je jutros...ja ga naebo....žena menja nameštaj u dnevnoj sobi, pa sam sve tepihe izvlačio i motao doći će ovi po njih što peru tepihe...imam i popodne zadatake preko glave..Hannibal Lecter wrote:Jutro nole
Evo odoh na faks pa poslije na igman da slomim nekog lika
🐽
Šta je zasro kad želiš da mu se naebeš milosne keve? Da ti nije ribu smuvao možda?Hannibal Lecter wrote:joj mi smo prije dvije godine mijenjali, trebalo je sve one stvari popet na drugi sprat...Nole wrote:Oooo đes Hani, kako je jutros...ja ga naebo....žena menja nameštaj u dnevnoj sobi, pa sam sve tepihe izvlačio i motao doći će ovi po njih što peru tepihe...imam i popodne zadatake preko glave..Hannibal Lecter wrote:Jutro nole
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
@ Nole Ma tepisima ne bi trebalo da bude namještaja - osim stolića u dnevnom boravku ...
A i bez tepiha je bolje - samo prašinu kupe...
ne volim tepihe..
ni bilo kakve prostirke po patosu..
A i bez tepiha je bolje - samo prašinu kupe...
.
Ma nemoj a onaj u trpezariji, ogroman sto i osam stolica, dnevnoj nije problem samo stočić na njemu, kod ćerke u sobi je i ispod radnog stola i njenog kauča, troseda šta li je već.. grrr..Čupava wrote:@ Nole Ma tepisima ne bi trebalo da bude namještaja - osim stolića u dnevnom boravku ...![]()
A i bez tepiha je bolje - samo prašinu kupe...ne volim tepihe..
ni bilo kakve prostirke po patosu..
Kad smo kod ćerke, jutros smo pričali, u Pekingu poplave,pljušti non stop kiša, čak Kinezi na aplikaciju na mobilno gde ti je auto parkiran, a gde se ti nalaziš umesto sličica auta danas postavljaju sličicu čamca
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Hannibal Lecter wrote:joj mi smo prije dvije godine mijenjali, trebalo je sve one stvari popet na drugi sprat...Nole wrote:Oooo đes Hani, kako je jutros...ja ga naebo....žena menja nameštaj u dnevnoj sobi, pa sam sve tepihe izvlačio i motao doći će ovi po njih što peru tepihe...imam i popodne zadatake preko glave..Hannibal Lecter wrote:Jutro nole
daću ti ženin broj pa njoj to objasni...briga mene i za tepihe i nov nameštaj, samo posla napravila...Čupava wrote:Pa kažem ti tepisi su nepotrebni...
- Čupava
- Forum [Bot]
pa do tebe je da joj objasniš - ako ti se ne dopada premještati i dizati namještaj ...Nole wrote:daću ti ženin broj pa njoj to objasni...briga mene i za tepihe i nov nameštaj, samo posla napravila...Čupava wrote:Pa kažem ti tepisi su nepotrebni...
.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Aj i ti me zezaj, malo mi one kući...sin se ponaša ko da u hotelu živi, s tom raziko što ovaj hotel ne plaća...Čupava wrote:pa do tebe je da joj objasniš - ako ti se ne dopada premještati i dizati namještaj ...Nole wrote:daću ti ženin broj pa njoj to objasni...briga mene i za tepihe i nov nameštaj, samo posla napravila...Čupava wrote:Pa kažem ti tepisi su nepotrebni...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18660 times
Dobro je. Bolje da se ižive na tebi a da su vani ok nego da tebi mažu oci a vani vrse terorMelek wrote:ne mozes ih prepoznati kako su fini.
- Čupava
- Forum [Bot]
Nole wrote:Aj i ti me zezaj, malo mi one kući...sin se ponaša ko da u hotelu živi, s tom raziko što ovaj hotel ne plaća...Čupava wrote:pa do tebe je da joj objasniš - ako ti se ne dopada premještati i dizati namještaj ...Nole wrote:daću ti ženin broj pa njoj to objasni...briga mene i za tepihe i nov nameštaj, samo posla napravila...Čupava wrote:Pa kažem ti tepisi su nepotrebni...![]()
A i TI bi se ponašao kao sin ti,,samo kad bi mogao..može mu se...
.
Zato mi je ćerka proletos i rekla izbaci ga iz stana, ramazili ste ga neće znati sam da živi...imao on sa curom nekoliko meseci iznajmljen stan..Došao jedan dan kući i saopštava sav važan majci: Neću više da plaćam onaj stan, vraćam se kući!
A, gde si majke ti i odlazio? Samo vikendom kad pravite žurke si bio u onom stanu, a sve ostalo vreme kući...
A, gde si majke ti i odlazio? Samo vikendom kad pravite žurke si bio u onom stanu, a sve ostalo vreme kući...
Moja majka ima troje unučića, mojih dvoje i sestrinu ćerku, svi završili ozbiljne fakultete svi zaposleni i ni jedno ni ne razmišlja o braku. Klinac kaže Baba nisam ja budala ko tvoj sinČupava wrote:Nije to ništa iznenađujuće od danšnjih mladih, neka žive i uživaju..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14495 times
- Been thanked: 10020 times
Zasto bi i razmisljali o braku? Ne vidim razlog 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- dr laganini
- Inventar foruma

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14495 times
- Been thanked: 10020 times
Zavisi sta podrazumjevas pod brakom
Ne razmisljamo svi jednako (srecom)
Ne razmisljamo svi jednako (srecom)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija