Pa postaviina wrote:Da li da nadjem vremena i postavim danasnji outfit.

Moderator: VIP
Pa postaviina wrote:Da li da nadjem vremena i postavim danasnji outfit.
Tigris wrote:sest strana dosta. sutra imam zadacu ,veliki stormov post sa velikim clankom da procitam .
osim toga evo cupave.....odrace me
Nista strasno i ja sam u početku prošla kroz to ispitivanje kada neko novi dodje na forumERMINA wrote:razmışljam o tome kako me ovdje napadose da sam klona ja prvı put uşla na bosanskı forum kako su ljudı tako nepovjerljıcı alı uopçe me to ne bolı jer znam ko sam
Galieva wrote:Nista strasno i ja sam u početku prošla kroz to ispitivanje kada neko novi dodje na forumERMINA wrote:razmışljam o tome kako me ovdje napadose da sam klona ja prvı put uşla na bosanskı forum kako su ljudı tako nepovjerljıcı alı uopçe me to ne bolı jer znam ko sam
Stolica te i u ponedjeljak cekaERMINA wrote:razmışljam o tome kako me ovdje napadose da sam klona ja prvı put uşla na bosanskı forum kako su ljudı tako nepovjerljıcı alı uopçe me to ne bolı jer znam ko sam
Slobodno, Iskoristi moje rame...Tigris wrote:huh ....dosli su mi momenti kada razmisljam o svemu![]()
![]()
da li da se ispovjedim
zasto klaro.....kad vec oces da me namlatis bar daj da znam zbog cegaJulia-Klara wrote:kako bih ja voljela Tigris namlatit zarom po dupetu
storm wrote:Kako ti zaspiš od svega toga![]()
Šalim se... Pošteno i do kraja
Users browsing this forum: Skin and 4 guests