Bijeli badem wrote:Jutro cure i Nole
Chloe, ja se da sam ti vise s to dvoje ne bih druzila
Moderator: VIP

Bijeli badem wrote:Jutro cure i Nole
posljednji pokušaj brice da od guzice napravi liceNole wrote:Jutro Badema, odoh na šišanje pozdrav svimaBijeli badem wrote:Jutro cure i Nole

sedi di si jer kaki si ni za di si nisiSPINERKA wrote:..Koja je definicija ovoga smajlica (ocito da nije smajli --)![]()
Nole wrote:sedi di si jer kaki si ni za di si nisiSPINERKA wrote:..Koja je definicija ovoga smajlica (ocito da nije smajli --)![]()
od hvala se ne živi, daj pusuSPINERKA wrote:Nole wrote:sedi di si jer kaki si ni za di si nisiSPINERKA wrote:..Koja je definicija ovoga smajlica (ocito da nije smajli --)![]()
HVALA --Nole

Pojede l' ti sta na poslu?Chloe wrote:Na poslu su me smorili, a luk me dokrajčio ...

Kako možeš ništa da ne gricneš za svo radno vreme...mene bi pekao želudac ...aj ja sam pušač pa je i to razlog al makar kiflu, nešto moram pojesti, ne mnogo al moram...Chloe wrote:Ništa, ujutro i na kraju radnog vremena po šalicu kafe i dvije čaše vode. Kad sam došla kući samo sam se raspremila i otišla u baštu počupati luk prije kiše. Mama nam poslala ručak, kad sam jela, jednostavno sam klonula ...

Pa uvek možeš neko pecivo s nogu...jel te ne zaboli želudac kad si gladna? Ne zezaj se jedi nešto, ne daj Bože čir da navučeš...neće posao trpeti zbog 5 minuta.Chloe wrote:E pa ne moram ako ne mogu stići ... rijetko se desi. Ujutro dok ustanem nešto pojedem, tamam keksić, ali sinoć nisam neko cvijeće zalila pa sam morala jutros ...
Vrijeme je godišnjih odmora, pola nas radi, a posla preko glave ....