Laser wrote:A o padobrancima?statebriga wrote:...mogu ja o temema avijacije pisati dan i noc
aha , a manje ste ekstremni od "letecih vjeverica"

Moderator: Krokodil Behko
Laser wrote:A o padobrancima?statebriga wrote:...mogu ja o temema avijacije pisati dan i noc
Na sat ili na minut? Nije 1.6 dizelski motor.statebriga wrote:Dizanje F16 kosta oko $1200 na sat![]()
1500-800 galona po satu , ne znam koliko je potroseno tokom paljenja afterburnersKonsultant wrote:Na sat ili na minut? Nije 1.6 dizelski motor.statebriga wrote:Dizanje F16 kosta oko $1200 na sat![]()
hvalaKonsultant wrote:F-16C Viper Fighter — $22,514. Ovoliko se nisu mogli ugraditi ni u zgradu parlamenta RS.
Sta ce nama avijacija kada ne mozemo ni puteve odrzavati po mahalama.
Jos bih ovim putem izjavio ljubav statebriga
Ima intermezzo. Što pitaš?Rijad123 wrote:Cao, imam jedno pitanje da li vojska BiH ima moto kao npr vojska Amerike: This We'll defend itd.
Hvala svima![]()
![]()
Hoćeš reći, dobila je sto je zaslužila?vila wrote:Ne postoji opcija u kojoj se moze opravdati poziv na silovanje
Benti drustvene mreze i "slobodu" koju donose
A citam i sta je napisala novinarka..pa se i sama pita postoji li granica u reakcijama !?
Na jedan ruzan i izazivacki nacin je prezentirala svoj stav o prezentiranju vjere
Ne svida mi se!
Pročitaj prvu @vilinu rečenicu.storm wrote:Hoćeš reći, dobila je sto je zaslužila?vila wrote:Ne postoji opcija u kojoj se moze opravdati poziv na silovanje
Benti drustvene mreze i "slobodu" koju donose
A citam i sta je napisala novinarka..pa se i sama pita postoji li granica u reakcijama !?
Na jedan ruzan i izazivacki nacin je prezentirala svoj stav o prezentiranju vjere
Ne svida mi se!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests