Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Nisam tih gunđam...evo me u centru grada čekam doručak dok klinac čeka da nu banka otvori da podigne pare kupuje neku ebenu stolicu...hoće li više kupiti auto da ga ja ne vozim...
Neće doveka imati...jutros smo pričali o njegovim kolima...Bijeli badem wrote:Sto bi kupovo auto kad ima svog taksistu
- Chloe
- Žena za sva vremena

Krenula sam za Zagreb, od geanice odmakla 2 km izgubila gas, kad sam stala ispod auta lokva ulja, svijetle .... upropastila sam svoju i dvije dječije majice kupeči ulje .....
..... sad na ledini čekam da muž pošalje pomoć, a na granici gužva, za ulaz u BiH je oko kilometar min. .......jedina srečq je što imam naš signal .... 
Ajaooo zvekno semering na radilici...Chloe wrote:Krenula sam za Zagreb, od geanice odmakla 2 km izgubila gas, kad sam stala ispod auta lokva ulja, svijetle .... upropastila sam svoju i dvije dječije majice kupeči ulje .......... sad na ledini čekam da muž pošalje pomoć, a na granici gužva, za ulaz u BiH je oko kilometar min. .......jedina srečq je što imam naš signal ....
- Chloe
- Žena za sva vremena

Ja sam Krajškinja .... 

@Nole, baš me briga šta je ....
.... djeca mi na suncu sjede ... 
@Nole, baš me briga šta je ....
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3909 times
- Been thanked: 2945 times
...morala si negdje karterom dohvatiti trotoar.....Chloe wrote:Krenula sam za Zagreb, od geanice odmakla 2 km izgubila gas, kad sam stala ispod auta lokva ulja, svijetle .... upropastila sam svoju i dvije dječije majice kupeči ulje .......... sad na ledini čekam da muž pošalje pomoć, a na granici gužva, za ulaz u BiH je oko kilometar min. .......jedina srečq je što imam naš signal ....
...semering....
dihtung na uljnoj pumpi....
to zna biti obiman posao,ne vozi dalje..ne pali bibi....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Chloe
- Žena za sva vremena

Ma motor je već izdahnuo vidiš da je ostala bez gasa...Pasaga wrote:...morala si negdje karterom dohvatiti trotoar.....Chloe wrote:Krenula sam za Zagreb, od geanice odmakla 2 km izgubila gas, kad sam stala ispod auta lokva ulja, svijetle .... upropastila sam svoju i dvije dječije majice kupeči ulje .......... sad na ledini čekam da muž pošalje pomoć, a na granici gužva, za ulaz u BiH je oko kilometar min. .......jedina srečq je što imam naš signal ....
...semering....
dihtung na uljnoj pumpi....
to zna biti obiman posao,ne vozi dalje..ne pali bibi....
Imate li bar vode Chloe?
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
Dobro jutro
Krajškinjo
Krajškinjo
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Nije to žena..Isto se moglo desiti i muškarcu ...Mirelam wrote:E moj Oblacicu, a lijepo onaj delagat ka'e da zena ne moze sama u autu do Zen'ce, a ti ni manje ni vise nego do Zagreba.
.
Jeste pametni sad svi... Morala si ovo, morala si ono
Nekad jednostavno nešto ode, bez da si pogriješio.
Jeste skoro mijenjali ulje Chloe?
Mehaničari znaju ne pritegnuti dovoljno uljni filter ili čep, šaraf na dnu kartera
Čuvajte se
Mehaničari znaju ne pritegnuti dovoljno uljni filter ili čep, šaraf na dnu kartera
Čuvajte se
Habibti, ya nour el - ain... 
Meni su razjebali čep (šraf) na karteru kad mamlazi samo onim ključem na komprimovan vazduh zavrću...jbt na karteru se zna koliko se sme zavrnuti čep... ko vulkanizeri su, a navodno majstori...storm wrote:Jeste pametni sad svi... Morala si ovo, morala si ono![]()
Mehaničari znaju ne pritegnuti dovoljno uljni filter ili čep, šaraf na dnu kartera![]()
Čuvajte se
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Gdje si ti sinoc u ponoc? Ceko sam te pola sata u pogonuNole wrote:A ja po ko zna koji put polomio ekran na mobilnom
🐽
ma nemoj bio sa dve ribe aL TEBE NIJE BILO...ispalio si nas...Hannibal Lecter wrote:Gdje si ti sinoc u ponoc? Ceko sam te pola sata u pogonuNole wrote:A ja po ko zna koji put polomio ekran na mobilnom
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Ja nisam htio ribe nego pareeNole wrote:ma nemoj bio sa dve ribe aL TEBE NIJE BILO...ispalio si nas...Hannibal Lecter wrote:Gdje si ti sinoc u ponoc? Ceko sam te pola sata u pogonuNole wrote:A ja po ko zna koji put polomio ekran na mobilnom
🐽
Novac kvari ljude, a ti si još mlad i neiskvarenHannibal Lecter wrote:Ja nisam htio ribe nego pareeNole wrote:ma nemoj bio sa dve ribe aL TEBE NIJE BILO...ispalio si nas...Hannibal Lecter wrote:Gdje si ti sinoc u ponoc? Ceko sam te pola sata u pogonuNole wrote:A ja po ko zna koji put polomio ekran na mobilnom
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Ma ebes karter i ulje, samo da motor nije zaribao. A Chloe zelim mnogo strpljenja i vode, dakako. 
Samo sabura