Prevedi...nisam skontao...soryPasaga wrote:Vule,sitoVacija je pod kontrolm....Vladimir RUS wrote:Zašto Francek i šta je pod kontrolom?Pasaga wrote:...Francek..sve je pod kontrolom.....Vladimir RUS wrote:Zašto imam osjećaj da će i ovaj slučaj biti zataškan kao i onaj prošlogodišnji sa kamenovanjem Vučića?
Da je kamenovan neki evropski ili američki zvaničnik ili spaljena zastava EU ili Amerike ka mislim da bi istog dana BiH vlasti našle krivca i privele ga zakonu, ali pošto je riječ o Srbiji...
I poslije se neki čude zašto zvanična Srbija gleda BiH više preko Banja Luke negoli preko Sarajeva.![]()
Srbija
Moderator: Krokodil Behko
Re: Zbog paljenja zastave Srbija uputila protestnu notu Sara
Ni tebe...budi precizniji...ako misliš da film nije antiratni imaš problem u glavi...Mirelam wrote:Lepa sela, lepo gore, a gradovi jos lepse.
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
- Status: Offline
Eto čime zabavljaju raju, dok istovremeno naoružani službenici DB i inih službi Srbije upadaju u BiH i vršljaju kad im se ćefne
@Ruse, imaš li možda neke informacije o tome ili je i to "zataškano"
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Ja znam da ima.Tako mi Grobara....Mohr wrote:Eto čime zabavljaju raju, dok istovremeno naoružani službenici DB i inih službi Srbije upadaju u BiH i vršljaju kad im se ćefne![]()
Jedan je od obavjestenijih ......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ubili se za ISIL-a. Skrivaju se iza maski.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 355 times
Svasta je moguce , obzirom na Doktora i njegov konzilij koji me lijecio skoro cetri godine, srecom bezuspjesno.Nole wrote:Ni tebe...budi precizniji...ako misliš da film nije antiratni imaš problem u glavi...Mirelam wrote:Lepa sela, lepo gore, a gradovi jos lepse.
A nisam ni ocekivao da razumijes.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 355 times
Ma to je daja vu , tako da nije vijest.Mohr wrote:Eto čime zabavljaju raju, dok istovremeno naoružani službenici DB i inih službi Srbije upadaju u BiH i vršljaju kad im se ćefne![]()
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
I naša zastavi svako malo negdje gori, pa nas evo ....
A jesu keljavi ....
A jesu keljavi ....
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9994 times
- Been thanked: 11875 times
- Status: Online
Danas ih je i Bakir "uvrijedio" žestoko.
Odgovorio im da on može doći u Novi Pazar kao i Vučić u BL i odmah je uslijedila kanonada. Čak su rekli da je Bakir grubo narušio ustave i Srbije i BiH, jer se usudio uporediti status BL i NP, pošto je Bl glavni grad "međunarodno priznatog" entiteta.
Odgovorio im da on može doći u Novi Pazar kao i Vučić u BL i odmah je uslijedila kanonada. Čak su rekli da je Bakir grubo narušio ustave i Srbije i BiH, jer se usudio uporediti status BL i NP, pošto je Bl glavni grad "međunarodno priznatog" entiteta.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Tuk na utuk....Krokodil Behko wrote:Danas ih je i Bakir "uvrijedio" žestoko.
Nije to dobro,ali ako se mora......
To danas nisam htio pisati....
Opet je krenula lavina....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Prvo:Vladimir RUS wrote:Zašto imam osjećaj da će i ovaj slučaj biti zataškan kao i onaj prošlogodišnji sa kamenovanjem Vučića?
Ko je zapalio zastavu? Identitet? Lokacija? Nacionalnost? Da nije montaža
Nek te ne zbuni arapska zastava, možda je neki Hrvat iz Stoca.
Drugo:
Ovo nit se zna ko je ni šta je, niti zbog čega je u nekoj vukojebini zapaljena zastava Srbije, ali može biti da je došlo do prelijevanja "političke kulture", upravo iz Srbije, gdje se strane zastave pale svakodnevno, obično u sred grada, obično to rade šefovi političkih stranaka, javno, pred kamerama i bez fantomki na licu.
Mediji to obično proprate kao patriotski čin.
Treće:
Trebalo bi uhvatiti ove debile i odvaliti im bubrege, pošto mi ipak ne želimo biti u istom košu sa radikalskom Srbijom, a baška im odvaliti bubrege zbog te arapske zastave pored ljiljana.
Sine ostavi se politikeVladimir RUS wrote:Zašto imam osjećaj da će i ovaj slučaj biti zataškan kao i onaj prošlogodišnji sa kamenovanjem Vučića?
Da je kamenovan neki evropski ili američki zvaničnik ili spaljena zastava EU ili Amerike ka mislim da bi istog dana BiH vlasti našle krivca i privele ga zakonu, ali pošto je riječ o Srbiji...
I poslije se neki čude zašto zvanična Srbija gleda BiH više preko Banja Luke negoli preko Sarajeva.
Ne pamtim da se palila bosanska zastava...američka jeste zbog bombardovanja i Kosova al to neva veze sa BIHKrokodil Behko wrote:Prvo:Vladimir RUS wrote:Zašto imam osjećaj da će i ovaj slučaj biti zataškan kao i onaj prošlogodišnji sa kamenovanjem Vučića?
Drugo:
Ovo nit se zna ko je ni šta je, niti zbog čega je u nekoj vukojebini zapaljena zastava Srbije, ali može biti da je došlo do prelijevanja "političke kulture", upravo iz Srbije, gdje se strane zastave pale svakodnevno, obično u sred grada, obično to rade šefovi političkih stranaka, javno, pred kamerama i bez fantomki na licu.
Treće:
Trebalo bi uhvatiti ove debile i odvaliti im bubrege, pošto mi ipak ne želimo biti u istom košu sa radikalskom Srbijom, a baška im odvaliti bubrege zbog te arapske zastave pored ljiljana.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Kako nije kad jeste, i to baš u Novom Sadu, baš pred velikom slikom Ratka Mladića, na zidu?Nole wrote:Ne pamtim da se palila bosanska zastava...američka jeste zbog bombardovanja i Kosova al to neva veze sa BIHKrokodil Behko wrote:Prvo:Vladimir RUS wrote:Zašto imam osjećaj da će i ovaj slučaj biti zataškan kao i onaj prošlogodišnji sa kamenovanjem Vučića?
Drugo:
Treće:
http://www.kurir.rs/policija-zaplenila- ... nak-117713
Spaljena je i albanska zastava i to puno puta, a svi znamo za Šešeljevo paljenje šahovnice, zar ne?
Bilo je toga u RS-u koliko god želiš. To nije vijest pa se ni ne postavlja nigdje na forumu, pošto se dešava često. Mislim na državnu zastavu. U BL paljene su zastave BiH i HR dosta puta.
Posebna je priča jedan od najnovijih srpskih mitova, kojem se grohotom smijem, kad ga čitam, jerbo su ljiljani "ratna zastava ARBiH" i kao da ih nikada prije nije ni bilo, a zapravo imaju u historiji isti status kao i šahovnica, pa čak su i stariji, a stariji su i od srpskog grba.
Odgovorno tvrdim da svako ko vjeruje u taj mit, nema ni jednu jedinu zdravu ćeliju u mozgu, a pošto je takvih mnogo, stvarno sam zabrinut za mentalno stanje i kuda sve ovo vodi.
Lijepo ja kažem i to bez namjere da ikoga uvrijedim, to je opšta šovinistička propaganda i ovo je najblaži izraz.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10078 times
- Been thanked: 17076 times
Krokodil Behko wrote:Ministarstvo vanjskih poslova Srbije uručilo je danas protestnu notu ambasadoru BiH u Beogradu Lazaru Mirkiću, kojom je izražen energičan protest i zatražena hitna istraga zbog sadržaja videosnimka sa Youtubea, na kojem se vidi spaljivanje zastava Srbije.
Uz ukazivanje da je riječ o krajnje neprihvatljivom postupku usmjerenom prema jednom od najvažnijih državnih simbola Srbije, Ministarstvo vanjskih poslova Srbije očekuje da nadležni organi BiH sprovedu hitnu istragu u cilju otkrivanja počinilaca ovog neprimjerenog čina i njihovog kažnjavanja u skladu sa zakonom.
"Ministarstvo vanjskih poslova Srbije iskazuje poseban interes da se o toku te istrage blagovremeno obavještavaju nadležni organi Srbije", navedeno je u saopćenju.
Iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) ranije nam je rečeno da je ova agencija upoznata s videosnimkom koji je objavljen na YouTubeu, na kojem dvojica maskiranih muškaraca na livadi pale zastavu Srbije, a u pozadini su zakačene zastave Saudijske Arabije te nekada zvanična zastava BiH s ljiljanima.
Za sada je nepoznato gdje je i kada ovaj snimak nastao i je li uopće video snimljen u BiH. Iako su muškarci naoružani puškama, a u pozadini se čuje pjesma, niko iz policijskih agencija nije nam mogao potvrditi autentičnost snimka.
- Mi samo možemo reći da smo upoznati s ovim snimkom i da, u saradnji s Tužilaštvom BiH, postupamo u skladu sa svojim nadležnostima. To je sve što možemo reći u ovom trenutku - rečeno nam je iz SIPA-e.
(Avaz)
'90 su oni palili nase domove, zive ljude, sad kmece zbog zastave.Uostalom nek nam daju pozitivan primjer, npr, nek uhapse Seselja, i on je palio Hrvatsku zastavu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
jbt veze nisam imao za ovo paljenje u Novom Sadu, moguće da nisam bio tih dana u Srbiji pa nisam čitao novine..Krokodil Behko wrote:Kako nije kad jeste, i to baš u Novom Sadu, baš pred velikom slikom Ratka Mladića, na zidu?Nole wrote:Ne pamtim da se palila bosanska zastava...američka jeste zbog bombardovanja i Kosova al to neva veze sa BIHKrokodil Behko wrote:Prvo:Vladimir RUS wrote:Zašto imam osjećaj da će i ovaj slučaj biti zataškan kao i onaj prošlogodišnji sa kamenovanjem Vučića?
Drugo:
Treće:
http://www.kurir.rs/policija-zaplenila- ... nak-117713
Spaljena je i albanska zastava i to puno puta, a svi znamo za Šešeljevo paljenje šahovnice, zar ne?
Bilo je toga u RS-u koliko god želiš. To nije vijest pa se ni ne postavlja nigdje na forumu, pošto se dešava često. Mislim na državnu zastavu. U BL paljene su zastave BiH i HR dosta puta.
Posebna je priča jedan od najnovijih srpskih mitova, kojem se grohotom smijem, kad ga čitam, jerbo su ljiljani "ratna zastava ARBiH" i kao da ih nikada prije nije ni bilo, a zapravo imaju u historiji isti status kao i šahovnica, pa čak su i stariji, a stariji su i od srpskog grba.
Odgovorno tvrdim da svako ko vjeruje u taj mit, nema ni jednu jedinu zdravu ćeliju u mozgu, a pošto je takvih mnogo, stvarno sam zabrinut za mentalno stanje i kuda sve ovo vodi.
Lijepo ja kažem i to bez namjere da ikoga uvrijedim, to je opšta šovinistička propaganda i ovo je najblaži izraz.
ma meni je sve to glupo, neko uzima novac ko zna od koga da bi širio mržnju...opet ću ponoviti, mi smo ratovali i previše, vreme je za mir, a drugi nek ratuju koliko im volja, mi više nećemo...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Ja kad sam palio nije se ovolka frka digla
🐽
Šta si palio, kao klinac sa društvom negde u šumici cigarete krišom?Hannibal Lecter wrote:Ja kad sam palio nije se ovolka frka digla
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Paljenje tih krpa nije ništa čudno ba ovim prostorima. Ni prvi put, ni zadnji put da se to dogodi. Više bode oči ova arapska zastava pored ljiljana nego samo paljenje.spacebound wrote:Krokodil Behko wrote:Ministarstvo vanjskih poslova Srbije uručilo je danas protestnu notu ambasadoru BiH u Beogradu Lazaru Mirkiću, kojom je izražen energičan protest i zatražena hitna istraga zbog sadržaja videosnimka sa Youtubea, na kojem se vidi spaljivanje zastava Srbije.
Uz ukazivanje da je riječ o krajnje neprihvatljivom postupku usmjerenom prema jednom od najvažnijih državnih simbola Srbije, Ministarstvo vanjskih poslova Srbije očekuje da nadležni organi BiH sprovedu hitnu istragu u cilju otkrivanja počinilaca ovog neprimjerenog čina i njihovog kažnjavanja u skladu sa zakonom.
"Ministarstvo vanjskih poslova Srbije iskazuje poseban interes da se o toku te istrage blagovremeno obavještavaju nadležni organi Srbije", navedeno je u saopćenju.
Iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) ranije nam je rečeno da je ova agencija upoznata s videosnimkom koji je objavljen na YouTubeu, na kojem dvojica maskiranih muškaraca na livadi pale zastavu Srbije, a u pozadini su zakačene zastave Saudijske Arabije te nekada zvanična zastava BiH s ljiljanima.
Za sada je nepoznato gdje je i kada ovaj snimak nastao i je li uopće video snimljen u BiH. Iako su muškarci naoružani puškama, a u pozadini se čuje pjesma, niko iz policijskih agencija nije nam mogao potvrditi autentičnost snimka.
- Mi samo možemo reći da smo upoznati s ovim snimkom i da, u saradnji s Tužilaštvom BiH, postupamo u skladu sa svojim nadležnostima. To je sve što možemo reći u ovom trenutku - rečeno nam je iz SIPA-e.
(Avaz)Imaju li oni vecih problema?
'90 su oni palili nase domove, zive ljude, sad kmece zbog zastave.Uostalom nek nam daju pozitivan primjer, npr, nek uhapse Seselja, i on je palio Hrvatsku zastavu
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10078 times
- Been thanked: 17076 times
Meni najvise oci bode opalo lisce.Neko je ovo izvuk'o iz naftalina.Sad ce izbori, valja srbovat, na to se glasovi dobijaju.
A svakako da su ovo mogli snimiti samo idioti pa otuda ove dvije zastave jedna do druge.
A svakako da su ovo mogli snimiti samo idioti pa otuda ove dvije zastave jedna do druge.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.