Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Trebate izbjegavati lijepe žene zbog zdravlja
Grijeh je zdrav umrijeti... Pa saddr laganini wrote:..ako se vec mora obolit tu sam

Habibti, ya nour el - ain... 

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Odoh si izvadit dva prednja zuba,i pustiti kosu da se dobro zamasti,nokti da se raspucaju. Moze mi,gluho bilo,sta bit covjeku 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
ajoooj....dalje ni reč neću reći...osim , bem tisrculence7 wrote:Ma i ružne žene u nekim situacijama mogu biti izvor stresa

Oko dva ujutro sve ružne odu domasrculence7 wrote:Ma i ružne žene u nekim situacijama mogu biti izvor stresa

Habibti, ya nour el - ain... 

Bravo!!!storm wrote:Oko dva ujutro sve ružne odu domasrculence7 wrote:Ma i ružne žene u nekim situacijama mogu biti izvor stresa

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Boze dragi koliko diskriminacije prema zenama, ono od teme do teme, od posta do posta. Sluzite (svetim) muskarcima - Lepim & Cestitim of course.
Da bi bile srecne i zadovoljne of course.
Bljak.

Bljak.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

..da -kortizon je takodje jedan od krivaca -rasta somaka kod muskaraca.
--Ne treba ih izbjegavati -naprotiv ...ali da uticu na zdravlje -sigurna sam.

- dr laganini
- Inventar foruma
...nista kontra stomcica ako.nekog vidim.ravnog pitam.se od cega bolujeSPINERKA wrote:![]()
..da -kortizon je takodje jedan od krivaca -rasta somaka kod muskaraca.
--Ne treba ih izbjegavati -naprotiv ...ali da uticu na zdravlje -sigurna sam.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9520 times
- Been thanked: 11258 times
A lijepe žene su...? svetice?Lavlje_srce wrote:Boze dragi koliko diskriminacije prema zenama, ono od teme do teme, od posta do posta. Sluzite (svetim) muskarcima - Lepim & Cestitim of course.Da bi bile srecne i zadovoljne of course.
![]()
Bljak.
Prisjetimo se čuvenog odgovora JP Morgana jednoj zgodnoj curici.
Tvoja ljepota će nestati, ali moj novac neće...
“Mlada i lijepa djevojka”, kako je sebe opisala na forumu, postavila je pitanje što treba učiniti kako bi se udala za bogatog čovjeka, prenosi Dirty.
Pitanje je glasilo ovako:
“Bit ću iskrena u onome što ću ovdje napisati. Imam 25 godina i jako sam lijepa. Imam stila i dobar ukus. Želja mi je udati se za čovjeka koji zarađuje najmanje 500 tisuća dolara godišnje. Možda smatrate da sam pohlepna, ali po meni zarada od milijun dolara godišnje u New Yorku spada u srednju klasu. Moj je zahtjev razuman. Ima li netko na ovom forumu godišnju plaću od 500 tisuća dolara, a da nije oženjen? Ako ima netko takav, za njega imam jedno pitanje: Što trebam učiniti da se udam za tebe? One koje sam dosad upoznala najviše su zarađivali 250 tisuća godišnje i to je, izgleda, moja gornja granica. Ako se netko želi preseliti u rezidencijalnu četvrt na zapadu New Yorka, 250 tisuća jednostavno nije dovoljno.
I zbog toga, ovdje ponizno postavljam nekoliko pitanja: 1) Gdje se najčešće bogate neženje druže? (Navesti adrese barova u koje izlaze) 2) Koju dobnu skupinu trebam ciljati? 3) Zašto je većina supruga bogataša prosječnog izgleda? 4) Kako odlučujete koja će biti vaša supruga, a koja samo djevojka?
Gospođica Pretty”.
Gospođici je odgovor ubrzo stigao, i to od strane nikog drugog do direktora korporacije J. P. Morgan:
“Pročitao sam tvoj post s velikim zanimanjem. Postoji mnogo djevojaka vani koje imaju slična pitanja kao što su tvoja. Dopusti mi da ti odgovorim iz profesionalnog ugla. Moj godišnji prihod je veći od 500 tisuća dolara, što zadovoljava tvoje potrebe.
Sa stajališta poslovne osobe, loša bi odluka bila tebe oženiti. Ostavimo pojedinosti na stranu i pokušajmo to gledati kao razmjenu “ljepote” za “novac”. Osoba A pruža ljepotu, dok osoba B tu ljepotu plaća novcem. Međutim, ovdje postoji jedan ozbiljan problem. Tvoja ljepota će nestati, ali moj novac neće, ne bez nekog valjanog razloga. Činjenica je da se moj prihod može uvećavati iz godine u godinu, dok ti iz godine u godinu teško da možeš biti ljepša.
Stoga, sa stajališta ekonomije ja sam uvažavanje imovine, a ti si amortizacija imovine. Ako je tvoja imovina samo ljepota, ona za deset godina neće vrijediti ništa. Rječnikom “Wall Streeta”, svaka trgovina ima početnu točku, a izlazak s tobom je “točka početka trgovine”.
Ako je trgovinska vrijednost nečega pala, mi ćemo je prodati jer nije dobra ideja nešto što propada držati dugoročno. Možda će ti ovo grubo zvučati, ali propadanjem tvoje ljepote biznismen će vas prodati ili dati pod “zakup”. I pazi djevojko, svatko sa 500 tisuća dolara godišnje zarade nije budala. Možda će izaći s tobom, ali te neće oženiti. Savjetovao bih ti da odustaneš od svoje potrage za bogatim čovjekom. Inače, i sama možeš postati uspješna i zarađivati 500 tisuća godišnje. U tome imaš veće šanse nego oženiti bogatu budalu”,
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Krokodil Behko wrote:A lijepe žene su...? svetice?Lavlje_srce wrote:Boze dragi koliko diskriminacije prema zenama, ono od teme do teme, od posta do posta. Sluzite (svetim) muskarcima - Lepim & Cestitim of course.Da bi bile srecne i zadovoljne of course.
![]()
Bljak.
Prisjetimo se čuvenog odgovora JP Morgana jednoj zgodnoj curici.
Tvoja ljepota će nestati, ali moj novac neće...
“Mlada i lijepa djevojka”, kako je sebe opisala na forumu, postavila je pitanje što treba učiniti kako bi se udala za bogatog čovjeka, prenosi Dirty.
Pitanje je glasilo ovako:
“Bit ću iskrena u onome što ću ovdje napisati. Imam 25 godina i jako sam lijepa. Imam stila i dobar ukus. Želja mi je udati se za čovjeka koji zarađuje najmanje 500 tisuća dolara godišnje. Možda smatrate da sam pohlepna, ali po meni zarada od milijun dolara godišnje u New Yorku spada u srednju klasu. Moj je zahtjev razuman. Ima li netko na ovom forumu godišnju plaću od 500 tisuća dolara, a da nije oženjen? Ako ima netko takav, za njega imam jedno pitanje: Što trebam učiniti da se udam za tebe? One koje sam dosad upoznala najviše su zarađivali 250 tisuća godišnje i to je, izgleda, moja gornja granica. Ako se netko želi preseliti u rezidencijalnu četvrt na zapadu New Yorka, 250 tisuća jednostavno nije dovoljno.
I zbog toga, ovdje ponizno postavljam nekoliko pitanja: 1) Gdje se najčešće bogate neženje druže? (Navesti adrese barova u koje izlaze) 2) Koju dobnu skupinu trebam ciljati? 3) Zašto je većina supruga bogataša prosječnog izgleda? 4) Kako odlučujete koja će biti vaša supruga, a koja samo djevojka?
Gospođica Pretty”.
Gospođici je odgovor ubrzo stigao, i to od strane nikog drugog do direktora korporacije J. P. Morgan:
“Pročitao sam tvoj post s velikim zanimanjem. Postoji mnogo djevojaka vani koje imaju slična pitanja kao što su tvoja. Dopusti mi da ti odgovorim iz profesionalnog ugla. Moj godišnji prihod je veći od 500 tisuća dolara, što zadovoljava tvoje potrebe.
Sa stajališta poslovne osobe, loša bi odluka bila tebe oženiti. Ostavimo pojedinosti na stranu i pokušajmo to gledati kao razmjenu “ljepote” za “novac”. Osoba A pruža ljepotu, dok osoba B tu ljepotu plaća novcem. Međutim, ovdje postoji jedan ozbiljan problem. Tvoja ljepota će nestati, ali moj novac neće, ne bez nekog valjanog razloga. Činjenica je da se moj prihod može uvećavati iz godine u godinu, dok ti iz godine u godinu teško da možeš biti ljepša.
Stoga, sa stajališta ekonomije ja sam uvažavanje imovine, a ti si amortizacija imovine. Ako je tvoja imovina samo ljepota, ona za deset godina neće vrijediti ništa. Rječnikom “Wall Streeta”, svaka trgovina ima početnu točku, a izlazak s tobom je “točka početka trgovine”.
Ako je trgovinska vrijednost nečega pala, mi ćemo je prodati jer nije dobra ideja nešto što propada držati dugoročno. Možda će ti ovo grubo zvučati, ali propadanjem tvoje ljepote biznismen će vas prodati ili dati pod “zakup”. I pazi djevojko, svatko sa 500 tisuća dolara godišnje zarade nije budala. Možda će izaći s tobom, ali te neće oženiti. Savjetovao bih ti da odustaneš od svoje potrage za bogatim čovjekom. Inače, i sama možeš postati uspješna i zarađivati 500 tisuća godišnje. U tome imaš veće šanse nego oženiti bogatu budalu”,
Nedo Bog zivjeti sa likom koji zaradjuje toliko u doticnoj kompaniji,pa takvi muskarci nemaju vremena ni za sebe,ni za drustveni zivot,ni za porodicu,doslovno su izludjeni robovi,koji najcesce imaju u 30tim zdrastvenih problema

Samo budale rade za takve kompanije

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- dr laganini
- Inventar foruma
..pa ima tih pjevači..sportaši..glumci..raznorazni menažeri..ne mora isključivo rintat...

..da nije napisano -rekla bih --prividja ti se .

- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4029 times
- Been thanked: 4079 times
Ma nevolja te snađe ako se probudiš pored njestorm wrote:Oko dva ujutro sve ružne odu domasrculence7 wrote:Ma i ružne žene u nekim situacijama mogu biti izvor stresa

Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3879 times
- Been thanked: 2918 times

...sta mislite kako je njenom muzu...
svako jutro se budit...kraj.....ove
..koji pacenik....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9520 times
- Been thanked: 11258 times
Sarajevo: Ukradene cipele u jordanskoj džamiji

https://www.facebook.com/DzematGrbavica ... 382854910/
Kako su naveli iz Jordanske džamije, koja se nalazi na Grbavici, lopov je u džamiju ušao za vrijeme jacije, odnosno oko 22 sata i ukrao jedne patike.
Sve one koji prepoznaju kradljivca mole da im se jave ili eventualno da ga prijave policijskim organima, a vjernicima preporučuju da čuvaju sebe i svoju obuću.
Policijski izvještaji govore da su krađe učestale u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a sudeći prema svemu kradljivci nisu zaobišli ni vjerske objekte.
Ovo nije prvi put da nadzorne kamere snime krađu obuće u džamiji. U februaru ove godine objavljena je i snimka krađe u Carevoj džamiji u Sarajevu.
(klix)
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40495 times
- Been thanked: 26738 times
- Status: Online
Re: Sarajevo: Ukradene cipele u jordanskoj džamiji
Hanibal je ovo
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.