Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
- greeneyes
- Hadžija

Re: Samo da kažem.......
Dobro, nije rano jutro, ali nije ni podne.Chloe wrote:greeneyes wrote:Od 6 sati ti dobar dan, a ispopizdeo si? Pa kako to, crni Nole?Nole wrote:Dobar dan od 6 u kolima, ispopidizdeo sam
@chloe
Ples u ranim jutarnjim satima, neprocijenjivo.
![]()
.... haman podne čovječe ...
Samo sabura
Dobro... Tebi je Vučić krivNole wrote:Koji će ti vozačka, ja skoro 2 godine bez vozačke, a svaki dan u kolimaHannibal Lecter wrote:ozbiljno razmisljam da se raznesem u posti. jbt vozacka mi je trebala bit gotova jos u petak... ne znam koji qrac se dokumenta proizvode u banja luci![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
Kupovao hladnu kiselu vodu a stoji na donjoj polici u frižideru, čučnem i kvrc, ode ekrangreeneyes wrote:Nole, nemoj lomiti mobilne, pa to kosta.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- greeneyes
- Hadžija

Tako ja na jednim farnerkama nena prednjih dzepiva, tj iman, ali poderani, pa drzim mob u zadnjem dzepu i kad god se hocu sagnuti moram vaditi mob..Nole wrote:Kupovao hladnu kiselu vodu a stoji na donjoj polici u frižideru, čučnem i kvrc, ode ekrangreeneyes wrote:Nole, nemoj lomiti mobilne, pa to kosta.
Samo sabura
nije on već štrajk policije kad sam išao da produžim vozačku..storm wrote:Dobro... Tebi je Vučić krivNole wrote:Koji će ti vozačka, ja skoro 2 godine bez vozačke, a svaki dan u kolimaHannibal Lecter wrote:ozbiljno razmisljam da se raznesem u posti. jbt vozacka mi je trebala bit gotova jos u petak... ne znam koji qrac se dokumenta proizvode u banja luci![]()
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Al je strajk bio zbog vucicaNole wrote:nije on već štrajk policije kad sam išao da produžim vozačku..storm wrote:Dobro... Tebi je Vučić krivNole wrote:Koji će ti vozačka, ja skoro 2 godine bez vozačke, a svaki dan u kolimaHannibal Lecter wrote:ozbiljno razmisljam da se raznesem u posti. jbt vozacka mi je trebala bit gotova jos u petak... ne znam koji qrac se dokumenta proizvode u banja luci![]()
🐽
- dr laganini
- Inventar foruma

..ti si.kontra demokratskog pravaNole wrote:Nemam pojma što su štrajkovali ebo ih otac...
Pa nisam zbog štrajka mogao izvaditi vozačku koja mi istekla i zbog toga naebo...dr laganini wrote:..ti si.kontra demokratskog pravaNole wrote:Nemam pojma što su štrajkovali ebo ih otac...
- dr laganini
- Inventar foruma

Ovo još nigdje nisam čuo, da ti oduzme vozačku jer je isteklaNole wrote:Pa nisam zbog štrajka mogao izvaditi vozačku koja mi istekla i zbog toga naebo...dr laganini wrote:..ti si.kontra demokratskog pravaNole wrote:Nemam pojma što su štrajkovali ebo ih otac...
Ok kazna ako te uhvate ali uglavnom upozorenje bude... Nije mi jednom istekla.. Vozim 24 godine
Fino priznaj koliko si puhnuo
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Oko mene svi odmorni, preplanuli,
samo ja k'o da me poplava izbacila ...
ah, uživam, na prvi dan godišnjeg odmora ...
samo ja k'o da me poplava izbacila ...
ah, uživam, na prvi dan godišnjeg odmora ...
5 puta sam bio u Varaždinu, na granici dam vozačku saobraćajnu i pasoš, u gepeku osim par poklona i lične garderobe nemam NIŠTA, niko mi ni od srpskih ni od hrvatskih policajaca ne kaže da mi je istekla saobraćajna....odem do Kaća (mesto pored Novog Sada) i zaustavi me pandur i kaže da mi je istekla vozačka više od 6 meseci i napisa nešto. Ja mu kažem ujutru ću produžiti i doviđenja doviđenja...dođem kući i zamolim klinca da mi sa neta skine brojeve računa i cifre za produženje vozačke. Ujutru odem prvo u banku i uplatim sve tsakse i u SUP, blizu moje firme, da produžim vozačku. Oni štrajkuju...jbg kad se naoštriš nešto da uradiš a zbog njih nemožeš...prođe dvadesetak dana i zaustavi me policija sa istim komentarom, Istekla Vam vozačka...bla bla bla. Ja otvorim fasciklu da im pokažem uplatnice i objašnjavam da su štrajkovali....e sadstorm wrote:Ovo još nigdje nisam čuo, da ti oduzme vozačku jer je isteklaNole wrote:Pa nisam zbog štrajka mogao izvaditi vozačku koja mi istekla i zbog toga naebo...dr laganini wrote:..ti si.kontra demokratskog pravaNole wrote:Nemam pojma što su štrajkovali ebo ih otac...![]()
Ok kazna ako te uhvate ali uglavnom upozorenje bude... Nije mi jednom istekla.. Vozim 24 godine
Fino priznaj koliko si puhnuo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4367 times
- Been thanked: 3294 times
Izgleda da nas Maja bojkotuje. Samo povremeno izviri, recimo kad je vrijeme dati titulu mjesecara pogresnom forumasu i tako to 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- dr laganini
- Inventar foruma