Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1538 times
Been thanked: 1422 times
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by Tokmak » 01 Aug 2016, 14:06

i Maja mora na godisnji odmor od foruma i forumasa... :bla
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:23

Salahuddin wrote:Nole, ovako ces. Preseli se u Arizonu. Dobices vozacku cija je vaznost 40+ godina (zavisi malo koliko si mator).Ja dobio '99 kada sam dosao tamo i vrijedi mi do mog rodjendana 2042. I ako si jos uvijek ziv kada istekne, odes sa stapom, pruduzis vozacku za 5 minuta (ali mislim da je tada samo na 5 godina - al' hebi ga, necemo vise ni zivjeti :ooo ) I jos nema uplatnica, osim sto na licu mjesta platis $10+ za polaganje vozackog (imas pravo izaci tri puta za te pare, svaki dan zaredom ako zelis, ako fulis sva tri puta, ponovo uplatis $10+ i opet tri pokusaja, ne mogu te nikako zahebati). I nema strjka sigurno.

:plavi
DE SI KOMŠOOOO ETO ME SUTRAAAA :pusa

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:31

Salahuddin wrote:
Nole wrote:
Salahuddin wrote:Nole, ovako ces. Preseli se u Arizonu. Dobices vozacku cija je vaznost 40+ godina (zavisi malo koliko si mator).Ja dobio '99 kada sam dosao tamo i vrijedi mi do mog rodjendana 2042. I ako si jos uvijek ziv kada istekne, odes sa stapom, pruduzis vozacku za 5 minuta (ali mislim da je tada samo na 5 godina - al' hebi ga, necemo vise ni zivjeti :ooo ) I jos nema uplatnica, osim sto na licu mjesta platis $10+ za polaganje vozackog (imas pravo izaci tri puta za te pare, svaki dan zaredom ako zelis, ako fulis sva tri puta, ponovo uplatis $10+ i opet tri pokusaja, ne mogu te nikako zahebati). I nema strjka sigurno.

:plavi
DE SI KOMŠOOOO ETO ME SUTRAAAA :pusa
Kazem ti, dodjes i kazes da zelis da polazes. Izlazis sa vozackom za pola sata. ;)
To je država, a ne ova naša sranja...jbt trajno mi oduzeli vozačku...i još pitam i sudiju i policajce: Hoću li ja sad kod nekog balavca morati ponovo da polažem koji nije ni 100.000 km prešao, a ja sam prešao preko pola miliona i nađite mki u dosijeu neku saobraćajnu nesreću? Gospodo nema je osim malih češanja i lako čukanje u Sloveniji 1985. nemate ništa...
Ne treba da slušam neke glupe časove....Inspektor mi rekao kada sve prđe nazovi me i srediću ti da ispadne da si odslušao časove....jedini normalan u ovo glupoj državi...

Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal » 01 Aug 2016, 14:35

Trebo bi ti da odslusas casove. Jbg davno si ti polago, zaboravilo se...
Jbt sto kisa moze pokvarit planove ne moze niko
🐽

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 01 Aug 2016, 14:39

Nole wrote:
storm wrote:
Nole wrote: 5 puta sam bio u Varaždinu, na granici dam vozačku saobraćajnu i pasoš, u gepeku osim par poklona i lične garderobe nemam NIŠTA, niko mi ni od srpskih ni od hrvatskih policajaca ne kaže da mi je istekla saobraćajna....odem do Kaća (mesto pored Novog Sada) i zaustavi me pandur i kaže da mi je istekla vozačka više od 6 meseci i napisa nešto. Ja mu kažem ujutru ću produžiti i doviđenja doviđenja...dođem kući i zamolim klinca da mi sa neta skine brojeve računa i cifre za produženje vozačke. Ujutru odem prvo u banku i uplatim sve tsakse i u SUP, blizu moje firme, da produžim vozačku. Oni štrajkuju...jbg kad se naoštriš nešto da uradiš a zbog njih nemožeš...prođe dvadesetak dana i zaustavi me policija sa istim komentarom, Istekla Vam vozačka...bla bla bla. Ja otvorim fasciklu da im pokažem uplatnice i objašnjavam da su štrajkovali....e sad :zid :zid :zid nisam bacio onaj papir što mi napisa ona konjina iz Kaća. Policajac vidi i kaže Daj daj taj papir....vi ste isključeni iz saobraćaja!!! I ko teroristu pravac kod sudije. Sudinica me pita zašto sam im uopšte i pokazao taj papir? Pa meni nije rečeno da sam isključen iz saobraćaja čak sam se pozdravio sa policajcem seo u kola i otišao pred njegovim nosem!!! Njegov švrakopis ne umem čitati, a ti brojevi mi ništa ne znače....e zato sam najebo Storme, ne zbog alkohola....
Meni vrijedi do 2054 :valja
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:41

Hannibal Lecter wrote:Trebo bi ti da odslusas casove. Jbg davno si ti polago, zaboravilo se...
Šta se zaboravilo kad sam svaki dan za volanom i nema više frke oko ogromnih kružnih tokovai velike gužve...kad sam položio odemo da gledamo Partizan Zvezda i frajeri posle utakmice hoće malo u BGD u život...odem na Slaviju kružni tok, auta tramvaji trolebusi i autobusi. Sa Marakane hiljade automobila, Beograđani krenuli u noćni život....5 krugova sam obišao oko kružnog toka, nisam smeo traku promeniti. Sreća jedn policajac me video i zaustavio tri trake saobraćaja i izveo me :grana :D. :D. :D. inače bi se ja još vrteo tamo u krug.. :plavi

to je bilo 1983.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:43

storm wrote:
Nole wrote:
storm wrote:
Nole wrote: 5 puta sam bio u Varaždinu, na granici dam vozačku saobraćajnu i pasoš, u gepeku osim par poklona i lične garderobe nemam NIŠTA, niko mi ni od srpskih ni od hrvatskih policajaca ne kaže da mi je istekla saobraćajna....odem do Kaća (mesto pored Novog Sada) i zaustavi me pandur i kaže da mi je istekla vozačka više od 6 meseci i napisa nešto. Ja mu kažem ujutru ću produžiti i doviđenja doviđenja...dođem kući i zamolim klinca da mi sa neta skine brojeve računa i cifre za produženje vozačke. Ujutru odem prvo u banku i uplatim sve tsakse i u SUP, blizu moje firme, da produžim vozačku. Oni štrajkuju...jbg kad se naoštriš nešto da uradiš a zbog njih nemožeš...prođe dvadesetak dana i zaustavi me policija sa istim komentarom, Istekla Vam vozačka...bla bla bla. Ja otvorim fasciklu da im pokažem uplatnice i objašnjavam da su štrajkovali....e sad :zid :zid :zid nisam bacio onaj papir što mi napisa ona konjina iz Kaća. Policajac vidi i kaže Daj daj taj papir....vi ste isključeni iz saobraćaja!!! I ko teroristu pravac kod sudije. Sudinica me pita zašto sam im uopšte i pokazao taj papir? Pa meni nije rečeno da sam isključen iz saobraćaja čak sam se pozdravio sa policajcem seo u kola i otišao pred njegovim nosem!!! Njegov švrakopis ne umem čitati, a ti brojevi mi ništa ne znače....e zato sam najebo Storme, ne zbog alkohola....
VUČIĆU MAMLAZE ....GLEDAJ KONJINO GLADNA.... JEBALE TE TAKSE PIČKETINO JEDNA!!!!

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 01 Aug 2016, 14:44

:D.

Nole --pisi knjigu - ovo se ne smije zaboraviti .
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:44

Kod nas važi 10 godina...stvarno smo jadna država...

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:45

Salahuddin wrote:
Hannibal Lecter wrote:Trebo bi ti da odslusas casove. Jbg davno si ti polago, zaboravilo se...

U USA (bar u Arizoni je tako, vjerujem i u ostalim ili vecini drzava), zaboli njih za casove. Ti si to bio duzan nauciti prije polaganja, i ako prodjes test, njega nije briga gdje si ti naucio i kako. Tako je isto i sa voznjom. Auto skola je ako zelis. Uci se gdje znas za polaganje. Nakon pismenog testa dobijes dozvolu za ucenje voznje. Ko ce te uciti i gdje, nikog nije briga. Njima je vazno da ti dodjes i pokazes da znas voziti. Sve se to zavrsi za pola sata i izlazis sa vozackom dozvolom u dzepu (na slici se smijes i kreveljiti, da policajcima hebes zivce kada te zaustave). :D
Normalna država...šta drugo reći...

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 01 Aug 2016, 14:46

:sok koji problem ima ova drzava ?
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:47

SPINERKA wrote::D.

Nole --pisi knjigu - ovo se ne smije zaboraviti .
Ma bolje da snimim film, Nikola Kojo bi mogao biti glavna uloga....radni naslov: Noletova sećanja i sranja :grana :plavi

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 01 Aug 2016, 14:49

Salahuddin wrote:

U USA (bar u Arizoni je tako, vjerujem i u ostalim ili vecini drzava), zaboli njih za casove. Ti si to bio duzan nauciti prije polaganja, i ako prodjes test, njega nije briga gdje si ti naucio i kako. Tako je isto i sa voznjom. Auto skola je ako zelis. Uci se gdje znas za polaganje. Nakon pismenog testa dobijes dozvolu za ucenje voznje. Ko ce te uciti i gdje, nikog nije briga. Njima je vazno da ti dodjes i pokazes da znas voziti. Sve se to zavrsi za pola sata i izlazis sa vozackom dozvolom u dzepu (na slici se smijes i kreveljiti, da policajcima hebes zivce kada te zaustave). :D

Ako ti oduzmu iz bilo kog razloga -moras opet polagati -sve iz pocetka .Barem za starije osobe zbog zdrastvenih promjena ??

POVEZANI KOMP.
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 14:52

SPINERKA wrote:
Salahuddin wrote:

Ako ti oduzmu iz bilo kog razloga -moras opet polagati -sve iz pocetka .Barem za starije osobe zbog zdrastvenih promjena ??

POVEZANI KOMP.
ok su zdravstveni problemi...ali važenje dozvole sam 10 god je glupost....šta sam zaboravio da vozim, a kad uplatim 15-20 evra takse setio sam se kako se vozi???

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 01 Aug 2016, 15:01

mislim da je i kod nas 10 god , onda ides samo -da ti vid provjere -i nova izda .
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 15:03

SPINERKA wrote:mislim da je i kod nas 10 god , onda ides samo -da ti vid provjere -i nova izda .
:grana opet glupost....pa vid kontrolišeš zbog sebe...ma to je grebanje države od naroda za bedne takse...

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 01 Aug 2016, 15:09

Nole wrote:
SPINERKA wrote:mislim da je i kod nas 10 god , onda ides samo -da ti vid provjere -i nova izda .
:grana opet glupost....pa vid kontrolišeš zbog sebe...ma to je grebanje države od naroda za bedne takse...
..to zbog sebe je tvoj problem --no nece ti drzava dozvoliti da corav vozis i da ubijes onoga .
..auto je -oruzje.

-- sta se ti toliko boris protiv taxi --neka ih , koriste nekome i svakome - zavisi.
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 15:14

SPINERKA wrote:
Nole wrote:
..to zbog sebe je tvoj problem --no nece ti drzava dozvoliti da corav vozis i da ubijes onoga .
..auto je -oruzje.

-- sta se ti toliko boris protiv taxi --neka ih , koriste nekome i svakome - zavisi.
al nek se jebu... zabole mene za srpsku policiju, kriminalom se ne bavim...kažite gde da predam uplatnice i ne zanimate me više... živci se gube pred srpskim šalterima....ne dao ti Bog da ovde ideš kod državnog lekara...

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 01 Aug 2016, 15:23

:rol
ne zanimate me više... živci se gube pred srpskim

..koliko sam ti puta savjetovala , mani se srbije -dobro dosao u BiH zemlju za sve sa istim :srce .
Image

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 01 Aug 2016, 15:32

SPINERKA wrote::rol
ne zanimate me više... živci se gube pred srpskim

..koliko sam ti puta savjetovala , mani se srbije -dobro dosao u BiH zemlju za sve sa istim :srce .
ih...ko da je tamo bolje...znam BIH ko svoj džep...jedino policija bolja...u SA kad me zaustavio kod baze Bonstil. ja popio prilično...rekoh mu samo ako mi uzme dozvolu meni se neće dići i ova treba će biti nesexana...pandur vrati dozvolu sa rečima...jebala te dozvola evo ti je, neću da me ceo vek proklinješ što nisi zbog mene sexao tu trebu, al pazi za 500m ti je bošnjačka policija tamo si naebo ako te zaustave ...nisu me zaustavili :pusi

P.S. nisam ni ja sexao....jbg zaspo dok se ona tuširala :grana :valja

Post Reply

Return to “Pričaona”