Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jebaće mi danas Zorica milosnu moju Jelu...upravo večeramo a stiže tura za turom...pun sto alkohola... cigani nam na uVo sviraju....ujutru moram boti u Subotici....uffff...al lepo mi...aj ciao
Nole wrote:Za par minuta mi cigani na uvo sviraju: Đelem đelem od Olivere Katarine...pardon ciganka na uho peva...
jes' to dobio vozachki ?
Ovde je Slobina vlast jesi luda....al pevala mi na uvce..veruj drugarice moja..ufffff ma ne mogu ti opisati...da ne igra ova jebena Zvezda ja bih bio kući posle cigančice..
Nole wrote:Za par minuta mi cigani na uvo sviraju: Đelem đelem od Olivere Katarine...pardon ciganka na uho peva...
jes' to dobio vozachki ?
Ovde je Slobina vlast jesi luda....al pevala mi na uvce..veruj drugarice moja..ufffff ma ne mogu ti opisati...da ne igra ova jebena Zvezda ja bih bio kući posle cigančice..
i ja posle toga idem kuci.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
jes' to dobio vozachki ?