Nole wrote:Upali svetlo da se gledamo u oči....Balašević...

Manje pij

Moderator: VIP
Kako...vozač navija za Zvezdu , a ona gubi pred ponom Marakanom.i čak šta više on meni preti...ko da sam ja dao gol...Mala_Mu wrote:Nole wrote:Upali svetlo da se gledamo u oči....Balašević...
Manje pij
Ne mogu belivit! Pa to je kao da si rekla da mene ne voliš!Chloe wrote:Da predihnem, tačno su me ispametili... i francuski mi je išao na živce ........ ne volim ove male zelene smajlije ....
@Zeleni ..... idemo da pravimo lom ....
Chloe wrote:Da predihnem, tačno su me ispametili... i francuski mi je išao na živce ........ ne volim ove male zelene smajlije ....
Kući konačno ne moram gledati prudužetke od usrane zvezde....greeneyes wrote:P'jan čo'ek ne laže.Nole wrote:Samo noćas ja vas volim....
E seljanko...ciganka mi na uvo malopre pevala đelem đelem...di si bila???Chloe wrote:Da predihnem, tačno su me ispametili... i francuski mi je išao na živce ........ ne volim ove male zelene smajlije ....
Ja sam grobar i cigani mi večeras sjebaše prave cigane...jebo zvezdu...dabogda ispala...greeneyes wrote:Zvezda je ime šampiona, ima nas dvesta miliona, Zveeezda!!