titicha wrote:U Oluji je bilo i zločina,nažalost. I to kao i u većini takvih vojnih akcija-najviše strada civilno stanovništvo.
Bitno je priznati te zločine,otkriti sve masovne grobnice,da se ti ljudi dostojanstveno sahrane.
I ne ponoviti ih!
OLUJA
Moderator: Krokodil Behko
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: Hrvatska: Pronađena masovna grobnica iz perioda "Oluje"
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Re: 19 godina od Oluje : U Hrvatskoj slavlje, u Srbiji tuga
Oluja je donijela mom kraju slobodu, mada jedan dio stanovništva je mrzi jer im je srušila "snove"
... Kako god zahvaljujući Oluji i 5. Korpusu, nakon dugo vremena sam zagrlila mamu i brata koji su bili po logorima Fikreta Abdića, dok smo mi bili u izbjeglištvu.
Ima izreka da s kud vojska i vatra prođu, trava ne raste ... odgovorni nek' istražuju ako je nešto bilo kako ne treba, ali nama dolaze naši Slobodarski dani, oduvjek je bilo da se nekima smrkne kad drugima svane .....
Ima izreka da s kud vojska i vatra prođu, trava ne raste ... odgovorni nek' istražuju ako je nešto bilo kako ne treba, ali nama dolaze naši Slobodarski dani, oduvjek je bilo da se nekima smrkne kad drugima svane .....
U kamenu slova pišu, stoje ponosno
Navik živi onaj koji zgine pošteno
I zato ne bole rane, rane duboke
Bole laži i prevare, riječi pogane!
Hvala im.
Navik živi onaj koji zgine pošteno
I zato ne bole rane, rane duboke
Bole laži i prevare, riječi pogane!
Hvala im.
Habibti, ya nour el - ain... 
- dr laganini
- Inventar foruma

...e bas lipo sto si to naglasila...Chloe wrote:Oluja je donijela mom kraju slobodu, mada jedan dio stanovništva je mrzi jer im je srušila "snove"... Kako god zahvaljujući Oluji i 5. Korpusu, nakon dugo vremena sam zagrlila mamu i brata koji su bili po logorima Fikreta Abdića, dok smo mi bili u izbjeglištvu.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9948 times
- Been thanked: 16746 times
- Status: Online
Opet cirkus
Jesu li htjeli da zive u Srbiji-Jesu
Jesu li ispraceni u Srbiju-Jesu
Hvala na paznji.Dovidjenja
Jesu li ispraceni u Srbiju-Jesu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- dr laganini
- Inventar foruma

..sretniji bi bili da smo mi napravili srebrenicu nedaj bog..mogli bi opet kmecat o ustaskoj hr sljedeci lesto godina..
Pročitaj na fejsu šta je jedan Hrvat napisao oOluji. Skoro je bio u Krajini i tamo više niko ne živi...oni koji su poslušali Franju i ostali u svojim kućama su preklani ili zapalljeni. Predsednik Belorusije Lukašenko je danas pitao hrvatske novinare kako Hrvatsku nije sramota da slavi zločin?spacebound wrote:Opet cirkus![]()
Jesu li ispraceni u Srbiju-Jesu![]()
- dr laganini
- Inventar foruma

..jebo te jedan hrvat..kretena i izdajnika u hr ima i vise od.jednog..jeli imamo hr imamo jel moglo bit to isto bez rata je..al da srbi nisu mislili da.oni tribaju znat sto je bolje za nas..
Who the Fuck is lukašenko??
Diktatorčina jedna prljava...
Nije da je bilo sve čisto... Bilo je zločina... Ali treba gledati slijed događaja... Okupirati trećinu države, protjerati i pobiti nesrbe... A onda kmečati kad se uzvrati??
Ma mrš tamo
Diktatorčina jedna prljava...
Nije da je bilo sve čisto... Bilo je zločina... Ali treba gledati slijed događaja... Okupirati trećinu države, protjerati i pobiti nesrbe... A onda kmečati kad se uzvrati??
Ma mrš tamo
Habibti, ya nour el - ain... 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9948 times
- Been thanked: 16746 times
- Status: Online
Zaklali su u Vukovaru i majku od rodjakove zene.Hrvaticu.I imali isturene oznake na kucama gdje su Hrvatice da slobodno vojnici mogu ici silovatNole wrote:Pročitaj na fejsu šta je jedan Hrvat napisao oOluji. Skoro je bio u Krajini i tamo više niko ne živi...oni koji su poslušali Franju i ostali u svojim kućama su preklani ili zapalljeni. Predsednik Belorusije Lukašenko je danas pitao hrvatske novinare kako Hrvatsku nije sramota da slavi zločin?spacebound wrote:Opet cirkus![]()
A znam Srbe koji normalno zive u Hrvatskoj(Borovo selo), nisu okrvarili ruke u ratu, pa ih niko nikad nije pipnuo.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- dr laganini
- Inventar foruma

- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Kod nas su Srbi napravili povrat imovine, obnovljene su im kuće koje su sada prazne njihovom voljom, niko im nije bio prijetnja pa su rasprodali stanove, moji glupi sugrađani su u takmičenju ko će im se više dodvoriti su nabili cijene stanovima da je jeftiniji kvadrat stana bio u Sarajevu nego u mojoj čaršiji.Nole wrote:Pročitaj na fejsu šta je jedan Hrvat napisao oOluji. Skoro je bio u Krajini i tamo više niko ne živi...oni koji su poslušali Franju i ostali u svojim kućama su preklani ili zapalljeni. Predsednik Belorusije Lukašenko je danas pitao hrvatske novinare kako Hrvatsku nije sramota da slavi zločin?spacebound wrote:Opet cirkus![]()
Za braću Srbe su nas opet "ukopali" izdajnici.
Srbi su se pokupili i otišli jer im nije kako bi oni.
I ja cijenim njihovu odluku.
- dr laganini
- Inventar foruma

..samo srbi znaju sto je dobro za hrvate bosnjake i ostali svit..bozanski narod..
Moj drug je KUĆU U ZAGREBU vrednosti tadašnjih 200.000DEM zamenio za kuću u Hrtkovcima vrednosti 20.000 DEM ...a da proterali smo Hrvate iz Hrtkovaca...Chloe wrote:Kod nas su Srbi napravili povrat imovine, obnovljene su im kuće koje su sada prazne njihovom voljom, niko im nije bio prijetnja pa su rasprodali stanove, moji glupi sugrađani su u takmičenju ko će im se više dodvoriti su nabili cijene stanovima da je jeftiniji kvadrat stana bio u Sarajevu nego u mojoj čaršiji.Nole wrote:Pročitaj na fejsu šta je jedan Hrvat napisao oOluji. Skoro je bio u Krajini i tamo više niko ne živi...oni koji su poslušali Franju i ostali u svojim kućama su preklani ili zapalljeni. Predsednik Belorusije Lukašenko je danas pitao hrvatske novinare kako Hrvatsku nije sramota da slavi zločin?spacebound wrote:Opet cirkus![]()
Za braću Srbe su nas opet "ukopali" izdajnici.
Srbi su se pokupili i otišli jer im nije kako bi oni.
I ja cijenim njihovu odluku.
- dr laganini
- Inventar foruma

..dkbro si zakljucio..i moji iz surcina su prodali nekom.cetniku iz knina..cijena..bagatela..
Aj još malo o tome...zaboravi bre nacionalističke fore...dr laganini wrote:..samo srbi znaju sto je dobro za hrvate bosnjake i ostali svit..bozanski narod..
- dr laganini
- Inventar foruma

..a da je taj proda stan u zg u bescijenje laze..nema teorije..ako igdi srbi u zg pogotovo su na svom terenu..
Jesu tvoji bili ustaše ili...mrzim ovaj način komunikacije...govna su profitirala u prošlom ratu...sreća nisam učesnik istog...dr laganini wrote:..dkbro si zakljucio..i moji iz surcina su prodali nekom.cetniku iz knina..cijena..bagatela..
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4384 times
- Been thanked: 3314 times
Sve to je pokazalo da srbi imaju nepoderive traktore 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- dr laganini
- Inventar foruma

..je hrvati su a po tebi znaci i ustase...Nole wrote:Jesu tvoji bili ustaše ili...mrzim ovaj način komunikacije...govna su profitirala u prošlom ratu...sreća nisam učesnik istog...dr laganini wrote:..dkbro si zakljucio..i moji iz surcina su prodali nekom.cetniku iz knina..cijena..bagatela..