OLUJA
Moderator: Krokodil Behko
Re: 19 godina od Oluje : U Hrvatskoj slavlje, u Srbiji tuga
Kad si to pročitala da sam to napisao....samo sam vas sve podsetio na redosled događaja u SFRJ i ne branim Srbe činili su zločine kao i svi drugi u tom ratu, a taj film samo Srbi krivi , a svi nevini ne pije vode , bar ne kod mene.spacebound wrote:Ocekujem da na temi o genocidu u Ruandi Nole pocne mahat tekstovima i slikama o i iz Jasenovca.
Jest, Nole, stradali su tvoji sunarodnjaci u Jasenovcu pa vam to daje pravo da ubijate, otimate, palite gdje god i koga god hocete.I ako vam iko to uzme za zlo, samo ponovo potegnete za Jasenovcem
U Belorusiji nema nezaposlenih i imaju veći BDP od svih sranja na prostoru exyu...mehaning wrote:Lukašenko...![]()
![]()
Mogli smo, makli smo se, da smo htjeli...Nole wrote:Vukovar??? Pa ono je bila igranka bez prestanka, evo ga tu pored mene kolega koji je baš tamo bio mobilisan, 10 puta su ušli u centar grada i naređenje povlači se. Dogovor Miloševića i Tuđmana iz Karađorđeva da se narodi zamrze. Vukovar je mogao bti očišćen od antijugoslovenskih elemenata za 5 dana.Krokodil Behko wrote:Po ko zna koji put, evo, imamo temu o Jasenovcu, pa tamo bi bilo prikladnije, za taj tekst.
viewtopic.php?f=27&t=13449
Malo mi ovo providno. I na temi o Oluji, i na temi o Srebrenici (stavljanje znaka jednakosti između --) i na temi o Markalama, o Kapiji, o Vukovaru, o opsadi Sarajeva, itd, svugdje se spinuje na Jasenovac.
Markale, Kradžić dokazao i Hagu engleskom expertu gosopodinu Higs da jegranata pala sa teritorije pod kontrolom ABIH. Opsada Sarajeva, pojma nemam pitajte bosanske Srbe šta im je trebalo to? Srebrenica...ni za šta nisam kriv ali se IZVINJAVAM SVIM BOŠNJACIMA ZBOG MONSTROZNOG ZLOČINA!
Nemoj se Mišo sramotiti više...
Popušili ste, na kraju pobjegli a sada kmečite...
I to je to...
To misliš onu najzadniju Yu, najvjerovatnije...Nole wrote:U Belorusiji nema nezaposlenih i imaju veći BDP od svih sranja na prostoru exyu...mehaning wrote:Lukašenko...![]()
![]()
Meho pa drugari mi bili mobilisani tamo, svi popozdeli, aj u napad aj na početne pozicije, bez razloga se ginulo...da je trebalo Vukovar za 5 dana slobodan...nisi bio prisutan pa ne znaš. Ja sam imao sreću pa sam bio u Sarvašu gde nije bilo sranja...Kad jednom dođeš u NS upoznaću te sa kolegom iz firme , Joškec ga poznaje, koji je bio tamo i popizdeo na JNA i tu zajebanciju. Nikada ga više nisu mogli mobilisati...mehaning wrote:Mogli smo, makli smo se, da smo htjeli...Nole wrote:Vukovar??? Pa ono je bila igranka bez prestanka, evo ga tu pored mene kolega koji je baš tamo bio mobilisan, 10 puta su ušli u centar grada i naređenje povlači se. Dogovor Miloševića i Tuđmana iz Karađorđeva da se narodi zamrze. Vukovar je mogao bti očišćen od antijugoslovenskih elemenata za 5 dana.Krokodil Behko wrote:Po ko zna koji put, evo, imamo temu o Jasenovcu, pa tamo bi bilo prikladnije, za taj tekst.
Malo mi ovo providno. I na temi o Oluji, i na temi o Srebrenici (stavljanje znaka jednakosti između --) i na temi o Markalama, o Kapiji, o Vukovaru, o opsadi Sarajeva, itd, svugdje se spinuje na Jasenovac.
Markale, Kradžić dokazao i Hagu engleskom expertu gosopodinu Higs da jegranata pala sa teritorije pod kontrolom ABIH. Opsada Sarajeva, pojma nemam pitajte bosanske Srbe šta im je trebalo to? Srebrenica...ni za šta nisam kriv ali se IZVINJAVAM SVIM BOŠNJACIMA ZBOG MONSTROZNOG ZLOČINA!![]()
Nemoj se Mišo sramotiti više...![]()
Popušili ste, na kraju pobjegli a sada kmečite...![]()
I to je to...
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
..malo se dogovorili da sravne pola vukovara..pa franc kaže hvala slobo sad pokolji ove na ovčari takav je dogovor..a slobo kaže ok uvik spremni a franc kaže za dom..Nole wrote:Vukovar??? Pa ono je bila igranka bez prestanka, evo ga tu pored mene kolega koji je baš tamo bio mobilisan, 10 puta su ušli u centar grada i naređenje povlači se. Dogovor Miloševića i Tuđmana iz Karađorđeva da se narodi zamrze. Vukovar je mogao bti očišćen od antijugoslovenskih elemenata za 5 dana.Krokodil Behko wrote:Po ko zna koji put, evo, imamo temu o Jasenovcu, pa tamo bi bilo prikladnije, za taj tekst.
Markale, Kradžić dokazao i Hagu engleskom expertu gosopodinu Higs da jegranata pala sa teritorije pod kontrolom ABIH. Opsada Sarajeva, pojma nemam pitajte bosanske Srbe šta im je trebalo to? Srebrenica...ni za šta nisam kriv ali se IZVINJAVAM SVIM BOŠNJACIMA ZBOG MONSTROZNOG ZLOČINA!

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9918 times
- Been thanked: 16722 times
- Status: Online
Kako su moderatori na ovom forumu toleranti.Nole wrote:Vukovar??? Pa ono je bila igranka bez prestanka, evo ga tu pored mene kolega koji je baš tamo bio mobilisan, 10 puta su ušli u centar grada i naređenje povlači se. Dogovor Miloševića i Tuđmana iz Karađorđeva da se narodi zamrze. Vukovar je mogao bti očišćen od antijugoslovenskih elemenata za 5 dana.Krokodil Behko wrote:Po ko zna koji put, evo, imamo temu o Jasenovcu, pa tamo bi bilo prikladnije, za taj tekst.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- dr laganini
- Inventar foruma

Ako se dobro sječam, čak sam ga i ja banirao na jednom drugom forumu...spacebound wrote:Kako su moderatori na ovom forumu toleranti.Nole wrote:Vukovar??? Pa ono je bila igranka bez prestanka, evo ga tu pored mene kolega koji je baš tamo bio mobilisan, 10 puta su ušli u centar grada i naređenje povlači se. Dogovor Miloševića i Tuđmana iz Karađorđeva da se narodi zamrze. Vukovar je mogao bti očišćen od antijugoslovenskih elemenata za 5 dana.Krokodil Behko wrote:Po ko zna koji put, evo, imamo temu o Jasenovcu, pa tamo bi bilo prikladnije, za taj tekst.
Isto radi mitološkog srbovanja...
- spacebound
- Urednik foruma

Srbi su iskljucivi krivci za ratove '90-ih.Nole wrote:Kad si to pročitala da sam to napisao....samo sam vas sve podsetio na redosled događaja u SFRJ i ne branim Srbe činili su zločine kao i svi drugi u tom ratu, a taj film samo Srbi krivi , a svi nevini ne pije vode , bar ne kod mene.spacebound wrote:Ocekujem da na temi o genocidu u Ruandi Nole pocne mahat tekstovima i slikama o i iz Jasenovca.
Jest, Nole, stradali su tvoji sunarodnjaci u Jasenovcu pa vam to daje pravo da ubijate, otimate, palite gdje god i koga god hocete.I ako vam iko to uzme za zlo, samo ponovo potegnete za Jasenovcem
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- dr laganini
- Inventar foruma

- Podrinjac
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Krivi smo mi svi za ratove jer smo slušali političke vođe, a ne pamet. Postali smo marioneta istih.
Svi osim Noleta...spacebound wrote:Srbi su iskljucivi krivci za ratove '90-ih.Nole wrote:Kad si to pročitala da sam to napisao....samo sam vas sve podsetio na redosled događaja u SFRJ i ne branim Srbe činili su zločine kao i svi drugi u tom ratu, a taj film samo Srbi krivi , a svi nevini ne pije vode , bar ne kod mene.spacebound wrote:Ocekujem da na temi o genocidu u Ruandi Nole pocne mahat tekstovima i slikama o i iz Jasenovca.
Zbog kog navoda...i dalje ti stoji u zvaničnom izveštaju da se ne zna odakle je granata doletela, a ja sam sam pominjao i azimut iz kog pravca je doletela i visinu zgrade preko koje je pala i daljinu kratera od zgrade i da je bio uključen francuski radar u to vreme koji nije snimio granatu , dakle letela je ispod 550 m i zna se broj punjenja granate i daljina linije VRS od katera.. Higs je mucao kad mu je Karadžić iznosio podatke. Znači zna se odakle nije došla!!! Za Srebrenicu se izvinjavam iako u životu tamo nikada nisam ni bio...za Sarajevo eto vam bosanski Srbi pa sa njima o tome polemišite nisam tad ni u Srbiji bio pa sam nekompetentan ....spacebound wrote:Kako su moderatori na ovom forumu toleranti.Nole wrote:Vukovar??? Pa ono je bila igranka bez prestanka, evo ga tu pored mene kolega koji je baš tamo bio mobilisan, 10 puta su ušli u centar grada i naređenje povlači se. Dogovor Miloševića i Tuđmana iz Karađorđeva da se narodi zamrze. Vukovar je mogao bti očišćen od antijugoslovenskih elemenata za 5 dana.Krokodil Behko wrote:Po ko zna koji put, evo, imamo temu o Jasenovcu, pa tamo bi bilo prikladnije, za taj tekst.
- dr laganini
- Inventar foruma

..a vukovaru si sigurno bio..u onim četničkim hordama..
Tebi je propaganda važnija od istorijskih činjenica, a redom sam krenuo od 1981. godine. Reci i jedan podatak koji je netačan!spacebound wrote:Srbi su iskljucivi krivci za ratove '90-ih.Nole wrote:Kad si to pročitala da sam to napisao....samo sam vas sve podsetio na redosled događaja u SFRJ i ne branim Srbe činili su zločine kao i svi drugi u tom ratu, a taj film samo Srbi krivi , a svi nevini ne pije vode , bar ne kod mene.spacebound wrote:Ocekujem da na temi o genocidu u Ruandi Nole pocne mahat tekstovima i slikama o i iz Jasenovca.
Trudim se držati se činjenica, a ne Sbi najstariji....viljuška....
- spacebound
- Urednik foruma

Nemoj tako, oni su samo dolazili do centra pa se vracali nazad.Moze bit je bio neki zemljotres koji je razrusio grad i u kojem su ljudi stradali 
Sarvaš JNA, mobilisan 17 dana, uhvatili me na ručku, žena otvorila vratadr laganini wrote:..a vukovaru si sigurno bio..u onim četničkim hordama..
U četničkim hordama NIKADA niti glasao za Šešelja i Draškovića nikada!!!
Moj kolega je bio u Vukovaru kao pripadnik JNA.
Pa i napisao sam ti zašto je Vukovar bio klanica i razrušen grad...Šta nije tačno???spacebound wrote:Nemoj tako, oni su samo dolazili do centra pa se vracali nazad.Moze bit je bio neki zemljotres koji je razrusio grad i u kojem su ljudi stradali