..da budeš dobra s krokodilomstatebriga wrote:a kako se dobija titula "forumas mjeseca"greeneyes wrote:Fenomenomenalan. Samo je šef'ca iznad mene, 'ta da vam pričam. Uzgred, mogu sad svašta reći bez da dobijem ban.

Moderator: VIP
..da budeš dobra s krokodilomstatebriga wrote:a kako se dobija titula "forumas mjeseca"greeneyes wrote:Fenomenomenalan. Samo je šef'ca iznad mene, 'ta da vam pričam. Uzgred, mogu sad svašta reći bez da dobijem ban.
neka hvaladr laganini wrote:..da budeš dobra s krokodilomstatebriga wrote:a kako se dobija titula "forumas mjeseca"greeneyes wrote:Fenomenomenalan. Samo je šef'ca iznad mene, 'ta da vam pričam. Uzgred, mogu sad svašta reći bez da dobijem ban.
..mislim da si pogrijesila ...krokodilko je jako ZABAVAN --RAZMISLIstatebriga wrote:neka hvaladr laganini wrote:..da budeš dobra s krokodilomstatebriga wrote:a kako se dobija titula "forumas mjeseca"greeneyes wrote:Fenomenomenalan. Samo je šef'ca iznad mene, 'ta da vam pričam. Uzgred, mogu sad svašta reći bez da dobijem ban.
To se zaradi, to se ne dobija. Nije to lutrija.statebriga wrote:a kako se dobija titula "forumas mjeseca"greeneyes wrote:Fenomenomenalan. Samo je šef'ca iznad mene, 'ta da vam pričam. Uzgred, mogu sad svašta reći bez da dobijem ban.
jeste oboje:greeneyes wrote:To se zaradi, to se ne dobija. Nije to lutrija.statebriga wrote:
a kako se dobija titula "forumas mjeseca"
hvalaSPINERKA wrote:![]()
nema sansi
![]()
..mada ja bih glasala za nju --svidja mi se
Pa ako ćeš baš biti sitnjičava-jes' oboje, ali nagradu ne dobiješ na samu sreću, stoga nije čista lutrija. A ako si kolik' tolik' pametna sama ćeš otpr. skontati na osnovu čega neko ponese ili na kraju krajeva, kak' ti ka'eš, dobije titulu forumaša mjeseca.statebriga wrote:jeste oboje:greeneyes wrote:To se zaradi, to se ne dobija. Nije to lutrija.statebriga wrote:
a kako se dobija titula "forumas mjeseca"
ti zaradis,pa sma pitala kako,a nisi taj dio objasnio ,a cekam odgovor![]()
a jeste i lutrija,jer je biranje bazirano na glasanju ,sta' si tako osjeltjiv
ama nisma sitnicava,vec sam detaljistagreeneyes wrote:
Pa ako ćeš baš biti sitnjičava-jes' oboje, ali nagradu ne dobiješ na samu sreću, stoga nije čista lutrija. A ako si kolik' tolik' pametna sama ćeš otpr. skontati na osnovu čega neko ponese ili na kraju krajeva, kak' ti ka'eš, dobije titulu forumaša mjeseca.
Aha,pa ti ni ne znas zasto si forumas mejsecagreeneyes wrote:Nije govno, već se pas posr'o.![]()
Polako, skontat ćeš. Tako bistro insanče će to prokužiti.
Jeftin pokušaj da izvučeš nešt' iz mene. To se bona furalo u 8. razredu.statebriga wrote:Aha,pa ti ni ne znas zasto si forumas mejsecagreeneyes wrote:Nije govno, već se pas posr'o.![]()
Polako, skontat ćeš. Tako bistro insanče će to prokužiti.![]()
Daj kriterijume,da znam glasati za forumusaha ovog mjeseca![]()
pa nije valjda da je glasanje bazirano na dopada mi se-ne dopada mi se
..nije glupost ,igra , manje vise svi ce doci na red , ne treba se ljutiti ako je netko prije ili...statebriga wrote:ooooooooooo pa tako reci,muderacija bira,ne sitna raja![]()
daj kriterije,da znam,onako iz radnozlanosti ,ne morma ni birati,jer meni je to biranje svakako glupost
to bih odbila bez problemaSPINERKA wrote:![]()
ti si sljedeca --imam neki
e , to se ne moze odbiti--tu si i moras prezivjeti taj mjesecstatebriga wrote:SPINERKA,pitanje se postavila radi radoznalosti o kriterijumu,to je sve
igra,tema biranja forumasha mjeseca je ze mene generalna glupost![]()
ja se ne ljutim,ljuti se zeleni,nesto je preosjetljiv ko tratincica![]()
au,to ko neka kaznaSPINERKA wrote:e , to se ne moze odbiti--tu si i moras prezivjeti taj mjesecstatebriga wrote:SPINERKA,pitanje se postavila radi radoznalosti o kriterijumu,to je sve
igra,tema biranja forumasha mjeseca je ze mene generalna glupost![]()
ja se ne ljutim,ljuti se zeleni,nesto je preosjetljiv ko tratincica![]()
Users browsing this forum: HAVANA and 4 guests