Čula sam za "DreadMade" ali su u Zenici,za Sarajevo ne znam.dadoxy wrote:Pozdrav ljudi, zanima me da li neko zna gdje se u Sarajevu mogu uraditi dredovi
Nema na čemu,sretno "začupavanje"dadoxy wrote:ouuu jeahvala na brzom odgovoru
061 769 308 i 063 292 094dadoxy wrote:Pozdrav ljudi, zanima me da li neko zna gdje se u Sarajevu mogu uraditi dredovi
Ne bi se cudila da je Rumson napiso svoj broj tellRum wrote:061 769 308 i 063 292 094dadoxy wrote:Pozdrav ljudi, zanima me da li neko zna gdje se u Sarajevu mogu uraditi dredovi
dadoxy wrote:e yo ljudi uskoro idem u Mostar pa ako ima neko da zna tamo slucajno nekog da se bavi navedenom temom let me know raspect
Skoči na glavu s mosta u Mostaru paš bit više dead nego locks.dadoxy wrote:e yo ljudi uskoro idem u Mostar pa ako ima neko da zna tamo slucajno nekog da se bavi navedenom temom let me know raspect
Nije zahmetli vec je totalni out od 2012-te. Niko to vise ne fura. Ali eto ako bas zelis probaj sam /(a?)....dadoxy wrote:A do sad sam naso jedno 6-7 al niko ne radi vise valjda previse zahmetli
Vidi se ko znaZagorka wrote:I izvorni rastafarijanci nisu ganjali salone vec su sami sebi radili.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests