O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Paz bogati...vizim više od 500km i da ukineš zadovoljstva...i tako ti je tamo odlična ventilacija...mehaning wrote:Ne više...Nole wrote:Društvo Slovenca i Srbina u podrumu ....koji jedino imaju prava zapaliti cigaretu u tvojoj kućimehaning wrote: Šta fali Dalmatincima...
Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.[/quote]dr laganini wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..
..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinac

Šta fali Dalmatincima...

..ma.mala.gali se zaljubila..[/quote]
--

Nema pršuta. Pretoplo je...Nole wrote:Jebo balvane ajmo mi o vinu i pršutu...mmmm željan sam doći u tvoj podrum...jbg još nemam vozačkumehaning wrote:Nije tu tema Mišo. Banirat če nas opet...Nole wrote:Meho...niko nije ispravan svi su pravili sranja, al mi pun qrac osude većine...zato ovde u Srbiji prcam četnike, a na forumu ustaše...ni jedni ni drugi ne valjaju!!!mehaning wrote:
Našao srbovati u priči o zakonskoj nevjeri...![]()
![]()
![]()
A sve je počelo sa balvanima...

Tek u jesen...

eeee prešli smo na cigarete fenomenalno dalmatinsko vino: belo, roze i crno ali u buradima i sipaj sam koliko hoćeš plus pršut sa bure u stegi i nož pa si seckaj....voda mi curi sad na ustaHannibal Lecter wrote:Nema teme koju vi ne mozete preusmeriti na cetnike i ustase

Vani je još bolja...Nole wrote:Paz bogati...vizim više od 500km i da ukineš zadovoljstva...i tako ti je tamo odlična ventilacija...mehaning wrote:Ne više...Nole wrote:Društvo Slovenca i Srbina u podrumu ....koji jedino imaju prava zapaliti cigaretu u tvojoj kućimehaning wrote: Šta fali Dalmatincima...

Pre zime ne mogu ni doći, tad mi inspektor obećao dozvolu...čuo čovek zašto mi je uzeta i krstio se sa dve rukemehaning wrote:
Nema pršuta. Pretoplo je...![]()
Tek u jesen...

..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinacSPINERKA wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.dr laganini wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..

Šta fali Dalmatincima...

--

Zamisli da se u Mišu zaljubi...

Ladno je u decembru bre...ispizdeo sam u Ljubljani sa Joškecom, zima, sedimo u bašti kafea pokriveni ćebadima da bi ljudski popili kafu uz cigaretu....jbt on je kod mene na vikendici sve uz gitaristu pevao :Računajte na nas. Od Balašvića i na youtube postaviomehaning wrote:
Vani je još bolja...

Šta fali Dalmatincima...mehaning wrote:..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinacSPINERKA wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.dr laganini wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..

--

Zamisli da se u Mišu zaljubi...

Preživela bi cura najlepše ljubavne i najromantičnije trenutke svog života....ti poznaješ jednu, ona konjina dve koje se nikada požalile nisu

-
- Poneki mu pročitamo
Lijepa je Dalmacija i more u Dalmaciji da je barem on razuman i da je poput mora u Dalmaciji bilo ni puno ljepsedr laganini wrote:..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinacGalieva wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...

Krivo mi je bas nemas pojma koliko je rasplakao me zivu a ja sam jedan izuzetak od svih ljudi koje je pogodila strijela nesrece u ljubavi i sada me prati gdje god da krenem a i nisam nista bolje zasluzila jer sam budala koja ostavlja svoje srce nekome i treba mi to nisam bolje zasluzila nesreca me prati u stopu.
Ne diraj mi Dalmaciju to mi je odsada bolna tacka

-
- Poneki mu pročitamo
Ja sam inace teska osoba hladn,zatvorena e sada nije da glumim neku nedodirljivu nesto nego jednostavno tako je imala sam veza iz svake izasla rastuzena slomljena i kroz to sve postala sam totalno hladna i trsko koji momak moze da dodje do mog srca skoro nijedan ali on ima nesto jednostavno uspio je da probije taj led u meni ne znam sta mi se desilo odjednom ali pocela sam nesto da osjecam prema njemu iako sama sebi uvijek govorim nemoj se zaljubiti nikada samo ces biti povrijedjena nedaj se nikome tako lako ali ne znam sta se s njim desilo nesto je u meni prelomilo sa njim.Decko je lijep zezaju me malo jer ne nizi od mene a ja visoka al je lijep ima prelijepe oci ima veliku tetovazu i ne znam jednostavno desilo se to ,a problem je daljina on radi od jutra do mraka ljuti se stalno nesto ako kazem nesto i onda se posvadjamo jer imam kratak fitilj i ne mogu nicija sranja da trpim i to moje najvise sto nisam navikla da se vezem jednostavno ne znam da funkcionisem u vezi ,plasim se da cu biti povrijedjena jer mi je svaka veza tako zavrsavala i to je problem a posebno on sto jedan dan neodlucan ne zna sta ce,drugi dan se ljuti pa to pokusava da prekrije i onda me nervira jer vidim da nesto ne stima a on se pravi lud i na kraju kaze posvadjamo se i ne znam moze ne moze ne mogu glavom kroz zid a i ljubomoran je jer stalno me ispituje ko mi je ovaj peti deseti i nervira me to jako eto zasad je tako moram sada da radim nalaze na jednoj klinici putujem vani i nemam puno vremena da sada razmisljam jer mi se on i to sve zajedno skupilo ali bit ce bolje jednog dana a da sam peh to sigurno sve mi dobro ide osim ljubavi.Nole wrote:Bolje je dobar raskid nego loša veza....e sad, mlada si....daj sebi nekoliko dana lufta i trezveno razmisli, šta vam je dobro, šta je loše, može li se to loše ispraviti pa onda bez emociia sve to stavi na vagu....ALI SAMA....nikog ne pitaj za savete niti dozvoli da ti suflira...Galieva wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
Prijateljski savet

Tebi jedino Mišo može pomoči...Galieva wrote:
Ja sam inace teska osoba hladn,zatvorena e sada nije da glumim neku nedodirljivu nesto nego jednostavno tako je imala sam veza iz svake izasla rastuzena slomljena i kroz to sve postala sam totalno hladna i trsko koji momak moze da dodje do mog srca skoro nijedan ali on ima nesto jednostavno uspio je da probije taj led u meni ne znam sta mi se desilo odjednom ali pocela sam nesto da osjecam prema njemu iako sama sebi uvijek govorim nemoj se zaljubiti nikada samo ces biti povrijedjena nedaj se nikome tako lako ali ne znam sta se s njim desilo nesto je u meni prelomilo sa njim.Decko je lijep zezaju me malo jer ne nizi od mene a ja visoka al je lijep ima prelijepe oci ima veliku tetovazu i ne znam jednostavno desilo se to ,a problem je daljina on radi od jutra do mraka ljuti se stalno nesto ako kazem nesto i onda se posvadjamo jer imam kratak fitilj i ne mogu nicija sranja da trpim i to moje najvise sto nisam navikla da se vezem jednostavno ne znam da funkcionisem u vezi ,plasim se da cu biti povrijedjena jer mi je svaka veza tako zavrsavala i to je problem a posebno on sto jedan dan neodlucan ne zna sta ce,drugi dan se ljuti pa to pokusava da prekrije i onda me nervira jer vidim da nesto ne stima a on se pravi lud i na kraju kaze posvadjamo se i ne znam moze ne moze ne mogu glavom kroz zid a i ljubomoran je jer stalno me ispituje ko mi je ovaj peti deseti i nervira me to jako eto zasad je tako moram sada da radim nalaze na jednoj klinici putujem vani i nemam puno vremena da sada razmisljam jer mi se on i to sve zajedno skupilo ali bit ce bolje jednog dana a da sam peh to sigurno sve mi dobro ide osim ljubavi.

Opusti se, nisi još par puta razvedena...

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9798 times
- Been thanked: 16474 times
Hajd' sad, ziva bila, slobodno vrijeme iskoristi da naucis pravopis i znakove interpunkcije.Galieva wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
Izvini, al' morala sam, ovo stvarno vrijedja oci.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
- Poneki mu pročitamo
spacebound wrote:Hajd' sad, ziva bila, slobodno vrijeme iskoristi da naucis pravopis i znakove interpunkcije.Galieva wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
Izvini, al' morala sam, ovo stvarno vrijedja oci.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7456420015

Smuci mi se od ovih sto ulete i ispravljaju tudje gramaticke greske bode oci zaobidji bgte sta citas
Izvini lektore nisam na fakultetu znam odlicno mjesto gdje o tome treba voditi racuna bez tipkanja mobu

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9798 times
- Been thanked: 16474 times
Smuci se i meni od nepismenih, pa jos imaju i internet.
Izvinjenje prihvaceno
Izvinjenje prihvaceno

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound
--nemoj joj zamjeriti . vidis da je u jednom dahu to ispisala--curica prolazi kroz istrazivacke situacije.
..Ako smo mi ovdje da joj bar malo to olaksamo --onda nam je to veliki kompliment.
-nepismenost se moze savladati , vrlo jednostavno -ona je na pocetku
--imamo karakter-koji moze biti pozitivan ili negativan kao i karakterna osoba -koja se -rodi ili ne rodi kao takva

..Ako smo mi ovdje da joj bar malo to olaksamo --onda nam je to veliki kompliment.

--imamo karakter-koji moze biti pozitivan ili negativan kao i karakterna osoba -koja se -rodi ili ne rodi kao takva
Last edited by SPINERKA on 08 Aug 2016, 17:02, edited 1 time in total.

-
- Poneki mu pročitamo
Nepismen si ako imas srednju skolu i studiras ?SPINERKA wrote:spacebound
--nemoj joj zamjeriti . vidis da je u jednom dahu to ispisala--curica prolazi kroz istrazivacke situacije.
![]()
-nepismenost se moze savladati , vrlo jednostavno -ona je na pocetku --imamo karakter-koji moze biti pozitivan ili negativan kao i karakterna osoba -koja se -rodi ili ne rodi kao takva .--
Jaoo otkad se to smatra kao nepismenost i oni sa samo osnovnom skolom nazivaju polupismenima a nepismen si jedino ako nemas skolu nikako uostalom ti si sa onim malcem tako da je suvisno bilo sta s govoriti soory

-
- Poneki mu pročitamo
Jeste cobani cuvaju ovce i sufraju po netu hajde sada da ne trolamo temu bezvezespacebound wrote:Smuci se i meni od nepismenih, pa jos imaju i internet.
Izvinjenje prihvaceno

Galieva wrote:Jeste cobani cuvaju ovce i sufraju po netu hajde sada da ne trolamo temu bezvezespacebound wrote:Smuci se i meni od nepismenih, pa jos imaju i internet.
Izvinjenje prihvaceno![]()

.. cobani zanemarili ovce