Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote:
Nemaš, kao ni ja npr. O tome odlučuju, tj. glasaju oni koji vode ovaj forum. No kad je nekom vokri onda pjeni ovak' ko ova gospoJa gor'.
Aj da ih manipulisemo
Ja bi za tebe glasala i sledeci mesec
Aferim, vidi se da znaš znanje.
statebriga wrote:
toxic wrote:A gde se to glasa? Jel imam ja pravo da glasam?
nope,mi ne mozemo glasati,mi smo niza rasa na forumu
Nisi ti niža rasa, ti si samo niko plaho bitan. Ka'se ovaj forum izdizao na noge ti si lunjala po Klixu ili brčkala noge u kakvom lavoru.
greeneyes wrote:
Pa to ne pitaš ni mene, ni Spini, nego one koji odlučluju o tome. Hebem ga ja, kako tako pametno insanče da griješi tak' u koracima? Uostalom, nije ni men' niko natenane pojasnio kriterijume, ali sam 'vako bistro insanče pa otpr. znam o čem' se radi.
Ne, nnisu svi, ali se nadje tudek šuša i muša što bi, kao, nešt' odredjivali, a ne'aju veze o forumu i smaim forumašima.
zelembacu,samo sam pitala za kriterijume glasanja,nisma dobila odgovor,pa sam pretpostavila da ne znas ni zasto si izabran,a ostatk tvoje price da mi nesto smeta je preglup
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
statebriga wrote:
pa jeste cilj vlasnika i moderacije foruma,to je cisti sistem motiviranja forumasha ,to je razumljivo ,ali se zeleni ufurao da je poseban
Fakat je potrebno motivisati insana koji je ovdje ko suvenir. Ne'a šta, logika ti je pra'o dobra.
ja osim tvoje ljepote,jos nisma primjetila da koristis zdravu logiku,hajde sad fino se dokazi,pa cu dati karmu za logiku
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
greeneyes wrote:
Pa to ne pitaš ni mene, ni Spini, nego one koji odlučluju o tome. Hebem ga ja, kako tako pametno insanče da griješi tak' u koracima? Uostalom, nije ni men' niko natenane pojasnio kriterijume, ali sam 'vako bistro insanče pa otpr. znam o čem' se radi.
Ne, nnisu svi, ali se nadje tudek šuša i muša što bi, kao, nešt' odredjivali, a ne'aju veze o forumu i smaim forumašima.
zelembacu,samo sam pitala za kriterijume glasanja,nisma dobila odgovor,pa sam pretpostavila da ne znas ni zasto si izabran,a ostatk tvoje price da mi nesto smeta je preglup
Nije tačno, ti si ovdje počela kukamakati ala Laganini nekad 2014-te jer ti je vokri što se tvoja malenkost ništ' ne pita. A ja držim do toga da ne moraš biti plaho pametan da skontaš šta se otpr. gleda pa ne želim vrijedjati tvoju inteligenciju dodatnim pojašnjavanjem.
statebriga wrote:
pa jeste cilj vlasnika i moderacije foruma,to je cisti sistem motiviranja forumasha ,to je razumljivo ,ali se zeleni ufurao da je poseban
Fakat je potrebno motivisati insana koji je ovdje ko suvenir. Ne'a šta, logika ti je pra'o dobra.
ja osim tvoje ljepote,jos nisma primjetila da koristis zdravu logiku,hajde sad fino se dokazi,pa cu dati karmu za logiku
To što ti ljude gledaš kroz prizmu ljepote/ružnjoće to je tvoja stvar. Bogu hvala ovdje su ljudi prevazišli to dječije rezonovanje. A ova moja nezdrava logika pokopa tvoju. Samo se prebacuješ s jednog na drugo.
I š'o se bona odjavljuješ. Pogledja fino post, onak' online. A ne ko gost pročitaš moj post pa smišljaš šta ćeš napisati i onda se ponovo loguješ. Ne ujedam ja, smao 'vako podjahkad jer mi koristiš moj sveti smajli
Divlja_u_srcu wrote:Kud ja tebe upitah
Ma nisi ti kriva što ljudi vole baljezgati, a ne'aju veze već baljezgaju da b' se baljezgalo.