Kažu da je Mostar grad sa najviše sunčanih dana u Europi, ali opet volim prostorije s puno svjetlosti. Što veći prozor, to bolje.
Uređenje doma
Moderator: spacebound
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8036 times
- Been thanked: 19010 times
- Status: Online
Re: Uređenje doma
Visoki zidovi i veliki prozori. To baš volim 
Kažu da je Mostar grad sa najviše sunčanih dana u Europi, ali opet volim prostorije s puno svjetlosti. Što veći prozor, to bolje.
Hajd' onda kod mene na kafu !Maja wrote:Visoki zidovi i veliki prozori. To baš volim
Moja Majo, " ne skidam " se s prozora ovih dana, kisa zaredala, dan za danom ! Al' interesantno, mene zivcana uhvati cim vidim kakvu packicu na prozoru, pa odmah ih trcim prati. Dobro meni rece prijateljica, da sam trebala umjesto cvijeca imati AJAX na prozorima.
Ma, ne bi platila nicim onaj uzitak, kad su prozori cisti , pa sjedis i sejris uz kafu.

- Maja
- Administrator

Baš je lijepo 
Ma kad imaš lijep dom nije ti ga teško ni čistiti.
Sjećam se kad smo dobili naš stan...nakon izbjeglica je bio...možeš zamisliti. I onda smo promijenili sve... prozore, vrata, komplet wc, znači čak i pločice, okrečili čitav stan, balkon, izbrusili i prelakirali parket, novi namještaj. I kad vidiš da je sve lijepo i čisto, čistiš sa zadovoljstvom.
Ma kad imaš lijep dom nije ti ga teško ni čistiti.
Sjećam se kad smo dobili naš stan...nakon izbjeglica je bio...možeš zamisliti. I onda smo promijenili sve... prozore, vrata, komplet wc, znači čak i pločice, okrečili čitav stan, balkon, izbrusili i prelakirali parket, novi namještaj. I kad vidiš da je sve lijepo i čisto, čistiš sa zadovoljstvom.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41172 times
- Been thanked: 27838 times
- Status: Offline
KOd Hane sve pod konac pedatna zena , za nju i jest lijepa kuca nije uhljup

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
uselio sam se u novi stan prije tacno 2,5 mjeseca i jos uvijek nemam onaj regal za dnevnu sobu,narucio sam ga jos onda ali ce tek mozda doci za 2-4 sedmice ...moram cekat nekih 14 sedmica otprilike kao da je to nesto pposebno,a ustvari obican regal u viseoj srednjoj klasi,izgledom kao i cijenom...

http://xxxlutz.scene7.com/is/image/xxxl ... fit,0&66f4

- Konsultant
- Legenda foruma

- STrendzer
- Inventar foruma

burek67 wrote:uselio sam se u novi stan prije tacno 2,5 mjeseca i jos uvijek nemam onaj regal za dnevnu sobu,narucio sam ga jos onda ali ce tek mozda doci za 2-4 sedmice ...moram cekat nekih 14 sedmica otprilike kao da je to nesto pposebno,a ustvari obican regal u viseoj srednjoj klasi,izgledom kao i cijenom...
juce sam dobio konacno ovaj regal...vec sklopljen najvecim dijelom,prilicno potezak za nosit ali evo sad je sve skoro gotovo osim da su zaboravili da mi posalju rasvjetu,5 kom.,morao sam reklamirat:(...pojedu mi toliko para i zaborave?! mi rasvjetu poslat...sad moram i to cekat nekih i do 4 sedmice..
zbilja,sve "zivi lopov",kud god da krenes..
Burek, jako lijep regal si odabrao. Znam da si sigurno sada nervozan zbog te njihove greške oko rasvjete... Pitam se i ja zašto im treba 4 sedmice za isporuku i kako se uopšte mogla dogoditi takva greška? Mislila sam da se to samo kod nas u Bosni dešava...
. Jednom se i meni nešto slično desilo, pokazala sam negodovanje i nisam htjela čekati... isporuka je bila odmah sutra uz njihovo izvinjenje.
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
- STrendzer
- Inventar foruma

silence wrote:Burek, jako lijep regal si odabrao. Znam da si sigurno sada nervozan zbog te njihove greške oko rasvjete... Pitam se i ja zašto im treba 4 sedmice za isporuku i kako se uopšte mogla dogoditi takva greška? Mislila sam da se to samo kod nas u Bosni dešava.... Jednom se i meni nešto slično desilo, pokazala sam negodovanje i nisam htjela čekati... isporuka je bila odmah sutra uz njihovo izvinjenje.
![]()
ma ne silence,uopste se nisam nervirao,naviko sam da se ovakve gluposti desavaju...one se i ovdje u Njem. puno cesce desavaju nego sto to nasi ljudi dole misle,vjeruj mi da nije samo u Bosni tako nego i ovdje,mogao bih ti ispricat toliko paradoksalnih stvari koje su pod normalnim uslovima-iz logike presle u realni paradoks...a nisam napisao da kad sam reklamirao ovo sa rasvjetom sam isao 30km daleko u biro,sve licno prijavio...danas me zovu telefonom i kazu,"sta je s vasim vratima na regalu"!? hahahahahhahah...ja velim,de ba,jestel vi cisti,kakva ba vrata sad!?
moj problem je samo rasvjeta koja je izostala...veli onaj na tel;"ooo izvinite,nesto smo pobrkali"!...hahahha
i onda mu kazem sve natenane,tako i tako...kaze on da ce ubrzat proces ali da moze trajat i do 4 sedmice..
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
razumijem te ,,burek67 wrote:uselio sam se u novi stan prije tacno 2,5 mjeseca i jos uvijek nemam onaj regal za dnevnu sobu,narucio sam ga jos onda ali ce tek mozda doci za 2-4 sedmice ...moram cekat nekih 14 sedmica otprilike kao da je to nesto pposebno,a ustvari obican regal u viseoj srednjoj klasi,izgledom kao i cijenom...
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- DrazanaGaloo
- Na probnom

Tek sam napravila kucu, ali ne znam kako da je dekorisem, ima li neko neki savjet? Moderni stil i namjestaj mi se svidjaju

- Maja
- Administrator

Ne znam Dražana, ali da sam na tvom mjestu pogledala bih web stranice od salona namještaja iz tvog grada, pa onda nešto skombinovala. Možda su sad malo nadošli jer kad smo mi renovirali stan namještaj je bio užasan. Što je najgore u 7 salona koliko smo obišli sve isto bilo, a ja prije toga maštala e ovo ću ovako, ono onako. Šipak.
Znači prvo vidiš šta sve ima, pa onda sve lijepo osmisliš.
Znači prvo vidiš šta sve ima, pa onda sve lijepo osmisliš.
-
bubica
- Aktivni forumaš

Namjestaj u Njemackoj nemojte naruciti nikada pred bilo koji raspust i za vrijeme odmora. Tada su najduza cekanja. Kada sam ja moj namjestaj narucila rekli su mi 3 sedmice. Proslo i 4 sedmice, nista od namjestaja. Ja nazovem, kad gospodja na tel mi kaze da ce potrajati jos 4 sedmice jer je vrijeme odmora. I ja joj se fino zahvalim i zamolim da izbrisu moju narudjbu, da ja necu vise taj namjestaj. Ne zbog cekanja, nego zbog toga: mogli su fino uzeti telefon i nazvati reci da je doslo do promjene datuma izrucenja namjestaja. Dobila fino pare nazad jer i sami znaju da su gresku napravili i da i ne trebaju pokusati bilo kakvu frku da prave.
siromah nema sta a bogatas nema kad
- DrazanaGaloo
- Na probnom

Ok, pogledat cu sajtove sa namjestajem, da li ima nesto za mene, a da nije bas puno skupo! Imas li neki prijedlog za sajt? Hvala ti u svakom slucaju 
- Konsultant
- Legenda foruma

- Maja
- Administrator

Pogledaj ovdje, ima finih stvari.DrazanaGaloo wrote:Ok, pogledat cu sajtove sa namjestajem, da li ima nesto za mene, a da nije bas puno skupo! Imas li neki prijedlog za sajt? Hvala ti u svakom slucaju
http://inside.ba/index.php?option=com_c ... 57&lang=sr
Dole imaš PRIMJER 1 PRIMJER 2 itd pa kad klikneš na to izbaciće više slika.
- Calla
- Legenda foruma

razmjestanje namjestaja po dnevnoj ,,
ali jos mi nesto fali ,,,znam i sta ali moram to prvo pronaci,,
ali jos mi nesto fali ,,,znam i sta ali moram to prvo pronaci,,
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Calla
- Legenda foruma

e upravo u ovom djelu mi fali nekakva klupa ili tabure prekoputa ugaone ,
trazim onak nesto uze cetvrtasto i duze ,bez naslona i nikako da nadem
trazim onak nesto uze cetvrtasto i duze ,bez naslona i nikako da nadem
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Trepavica
Moja luc bi bila sam najmanje zidova..Zazidani bi bili samo kupatilo i WC , ostalo sve otvoreno..Ne volim zidove..a i spoljasne zidove bi napravila od stakla..mislim onog..jacega..volim svjetlost..vidljivost..ovoren veliki prostor..puno plakara..mah znala bih kako bih..