Prva predsjednica Hrvatske
Moderator: Krokodil Behko
Re: prva predsjednica hrvatske
možda si u pravu ne bižim od egoizma..nije to ništa loše..to ti je ko obrambeni mehanizam 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Laganini je nepopravljivi fataljist....mrki62 wrote:Problem današnjice se svodi na ljude poput tebe - egoizam.laganini wrote:..nije mi onda zanimljivo
Zanimljiva mi može biti samo žeMska s kojom živim a politikanstvo i svi političari su profesionalni iskorištavaoci građana a kako vidim, ti si jedan u nizu.
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
nabavi prashak za picjazle...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
predsjednik srbije žena...
ne ide to u primitivnim krajevima 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- drugrankovic
- Inventar foruma

jesmo mi primitivni... rdjo jedna eli rdjo... jesi zloban... jes u tebe kulture da se upishash od sreće...
poggledaj na primjer na sunarodnjaka, storma, hrvat isto, ok, svoju svjest ima i razvija (dodushe pogreshno
) ali umije razumjet i druge i priznat i svoja sranja... ne likuje na tudjim manama...
aj da ga ne falim mnogo ipak je to kockasti secesionista, no moresh neshto izvuc iz toga...
poggledaj na primjer na sunarodnjaka, storma, hrvat isto, ok, svoju svjest ima i razvija (dodushe pogreshno
aj da ga ne falim mnogo ipak je to kockasti secesionista, no moresh neshto izvuc iz toga...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Misli ako je stavio kravatu da je evropljanin..drugrankovic wrote:jesmo mi primitivni... rdjo jedna eli rdjo... jesi zloban... jes u tebe kulture da se upishash od sreće...
poggledaj na primjer na sunarodnjaka, storma, hrvat isto, ok, svoju svjest ima i razvija (dodushe pogreshno) ali umije razumjet i druge i priznat i svoja sranja... ne likuje na tudjim manama...
@laganini, daj komentar na ovo http://danas.net.hr/hrvatska/hladan-tus ... io-kolindu
Da se ne zaboravi tko je primao čestitke od Carle del Ponte za hvatanje Gotovine

Da se ne zaboravi tko je primao čestitke od Carle del Ponte za hvatanje Gotovine

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9789 times
- Been thanked: 11530 times
Kujundžić: BiH treba sačuvati kao suverenu, cjelovitu državu

Kandidat za hrvatskog predsjednika Milan Kujundžić izjavio je u nedjelju u Mostaru kako BiH treba sačuvati kao suverenu i cjeloviti državu u kojoj će sva tri naroda imati ravnopravni položaj, te da nikako ne podržava treći entitet jer cijepanje države odgovora samo grupici ljudi.
Rješenje je cjelovita i suverena BiH s tri ravnopravna naroda, s maksimalnim poštivanjem sve tri nacionalne skupine, njihovim međusobnim uvažavanjem i stoljetnim oblikom suživota kakav ovdje postoji, naglasio je Kujundžić tijekom svoje posjete Mostaru.
Dodao je kako BiH treba biti uređena po modelu Švicarske i Belgije te da treba postati nova članica EU, gdje će svi ljudi imati i kruha i posla i neće napuštati svoju zemlju.
- BiH bi trebala biti podijeljena na više kantona s tim da svi narodi imaju svoj suverenitet, a to ne smije biti zatvaranje u neke entitete gdje jedni druge nadglasavaju – naglašava kandidat za predsjednika RH, po čijem se riječima u BiH se zlorabi treći entitet.
Cijepanje BiH u tri male državice nije dobro ni u kojem slučaju, a podjela BiH odgovora samo grupici u jednom, drugim ili trećem narodu, kazao je Kujundžić, dodavši kako rješenje za BiH sigurno nisu tri male državice i cijepanje u tri entiteta.
Po njegovom mišljenju to je korijen zla i nastanaka BiH.
- To je sjeme novih razora, a to ovim narodima ne treba. Ovdje su narodi znali živjeti zajedno neovisno o tome tko je išao u džamiju, a tko u pravoslavnu ili katoličku crkvu. Ovdje su narodi znali biti kumovi i pomagati jedni drugima i kada gori, i kada je poplava i kada se ore i kada se ženje i na tome treba raditi, na uvažavanju različitosti – smatra Kujundžić.
- BiH je nažalost, slično kao i Hrvatska opterećena kojekakvim politikantima koji rade štetu njezinom narodu – kazao je on, naglasivši pritom kako je BiH potrebno što prije uključiti u EU, tijekove novca, prometne koridore, a njezinim ljudima i djeci omogućiti školu i posao.
Ističe kako samo stabilna i razvijena BiH garantira Hrvatskoj to isto i obratno te da će BiH biti prva zemlja koju će posjetiti ako postane hrvatski predsjednik.
- Ja ću to uistinu prvo i napraviti jer mislim da s poštenim i otvorenim dijalogom možemo riješiti sva otvorena pitanja i pomoći BiH da što prije postane članica EU – naglašava Kujundžić.
Na pitanje koliko su dosadašnje vlasti u RH radile na pomoći Hrvatima u BiH, kazao je kako nisu radile ništa i da ih nije ni briga.
- To su ljudi kojih je jedno briga za njihov hedonizam i osobne interese te ispunjenje obveza prema onima koji su ih doveli na vlast – zaključio je Kujundžić, koji će danas u sklopu svoje posjete BiH posjetiti Široki Brijeg, Grude, Posušje i Tomislavgrad.
(Vijesti.ba/Fena)
- drugrankovic
- Inventar foruma

Re: Kujundžić: BiH treba sačuvati kao suverenu, cjelovitu dr
krokodil što će tebe država sa srbima koji su ono... što si sve rekao? četnici od malih nogu, nema razlike izmedju djece i odraslih ako su srbi u pitanju... da su grdji od švaba i hitlera... evo stavljaš neke članke o tobož cjelovitosti jer u tome vidiš samo korist svoju da ti ne prdekne BiH , ali u toj bosni i pravoslavci su njen deo...
nemoj mi sad pametovat kako si to rekao jer... ja u bosnu vjerujem jer vjerujem i nadam se da ima više onijeh koji suprotno imaju mišljenje o ljudima ma koje vjeroispovjesti bili, pošto je nacionalnost ista - bosanska...
ima i onih drugih tj kao ti, bosna cjelovita ali pro muslimanska tj bošnjačka i ajde ta šačica hrvata...
podržavam kujundžića i svakog ko ovako govori... milane zdravo bio
nemoj mi sad pametovat kako si to rekao jer... ja u bosnu vjerujem jer vjerujem i nadam se da ima više onijeh koji suprotno imaju mišljenje o ljudima ma koje vjeroispovjesti bili, pošto je nacionalnost ista - bosanska...
ima i onih drugih tj kao ti, bosna cjelovita ali pro muslimanska tj bošnjačka i ajde ta šačica hrvata...
Mediji nisu dobro preneli,Kojundzic je mislio na federaciju..drugrankovic wrote:krokodil što će tebe država sa srbima koji su ono... što si sve rekao? četnici od malih nogu, nema razlike izmedju djece i odraslih ako su srbi u pitanju... da su grdji od švaba i hitlera... evo stavljaš neke članke o tobož cjelovitosti jer u tome vidiš samo korist svoju da ti ne prdekne BiH , ali u toj bosni i pravoslavci su njen deo...
- drugrankovic
- Inventar foruma

BiH bi trebala biti podijeljena na više kantona s tim da svi narodi imaju svoj suverenitet, a to ne smije biti zatvaranje u neke entitete gdje jedni druge nadglasavaju – naglašava kandidat za predsjednika RH, po čijem se riječima u BiH se zlorabi treći entitet.
moguće radeta... ova mi rečenica smrdi, govori na ukidanje entiteta... jebo suvereniteta naroda ako prdekne srpska pod lažnim jedinstvom... uvjek će te ovi nadglasat... ovako nek nadglasavaju al to mogu u nekim stvarima na zajendičkom niovu, dok u srpskoj se pitaju kolko i finci... ovo je maska, po ovoj rečenici se vidi namjera... ja jesam za celovitu jedinstvenu za mir, ali realno daleko je to još od povjerenja... pa vidimo im i ovdje mišljenje ko hijene naskaču... protiv sam trećeg entiteta što to odma nijesu u dejtonu učinjeli... treći entitet bi samo ubrzao proces otcepljenja... pravoslavci nijesu problem imaju svoj ustav, svoje sudstvo, zakone, policiju... njima i ovako ko da su posebni... pa realno? što bi sad oni nešto tu bili opasnost... hrvat ako dobije, i budala zna, taj će secesiju pravit... fiju bosna... pričaće se bila nekad...
treći entitet nikako... iz razloga što nijedno otcepljenje ne prodje bez krvavih gaća a toga je dosta... ja bi najviše volio da nestanu ljudi poput bakira, dodika, jer dodik je proizvod bakiru, anti bakir, i obrnuto, a jedno drugom obmana za kradje... super su tandem...
narod zamlate nacionalizmo i udri... kako god, dok imaš hrvata u državi, imaš i problem, obuzdavaj ga, jer on će uvjek da laprda o nacionalnoj svjesti o majci hrvatskoj... bla bla bla...
da nije njih... sa njima moš samo kad si komšija, zajedno se pokazalo da ne ide... i uvjek su faktor destabilizacije koji licemjerno prebace drugima...
moguće radeta... ova mi rečenica smrdi, govori na ukidanje entiteta... jebo suvereniteta naroda ako prdekne srpska pod lažnim jedinstvom... uvjek će te ovi nadglasat... ovako nek nadglasavaju al to mogu u nekim stvarima na zajendičkom niovu, dok u srpskoj se pitaju kolko i finci... ovo je maska, po ovoj rečenici se vidi namjera... ja jesam za celovitu jedinstvenu za mir, ali realno daleko je to još od povjerenja... pa vidimo im i ovdje mišljenje ko hijene naskaču... protiv sam trećeg entiteta što to odma nijesu u dejtonu učinjeli... treći entitet bi samo ubrzao proces otcepljenja... pravoslavci nijesu problem imaju svoj ustav, svoje sudstvo, zakone, policiju... njima i ovako ko da su posebni... pa realno? što bi sad oni nešto tu bili opasnost... hrvat ako dobije, i budala zna, taj će secesiju pravit... fiju bosna... pričaće se bila nekad...
treći entitet nikako... iz razloga što nijedno otcepljenje ne prodje bez krvavih gaća a toga je dosta... ja bi najviše volio da nestanu ljudi poput bakira, dodika, jer dodik je proizvod bakiru, anti bakir, i obrnuto, a jedno drugom obmana za kradje... super su tandem...
narod zamlate nacionalizmo i udri... kako god, dok imaš hrvata u državi, imaš i problem, obuzdavaj ga, jer on će uvjek da laprda o nacionalnoj svjesti o majci hrvatskoj... bla bla bla...
da nije njih... sa njima moš samo kad si komšija, zajedno se pokazalo da ne ide... i uvjek su faktor destabilizacije koji licemjerno prebace drugima...
Eh da nije tih hrvata
Ma ovo bi California bila 
Habibti, ya nour el - ain... 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
ovo je preslo sve granice dozvoljenog.
Jel osto jos koji papak da dodje da soli pamet....tim rvatima....
Jel osto jos koji papak da dodje da soli pamet....tim rvatima....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Yugoslavia...storm wrote:Eh da nije tih hrvataMa ovo bi California bila
Uozbiljimo se ... dakle uobićajeno prosipanje bombona pred izbore ... ime nije bitno 
Habibti, ya nour el - ain... 

a i ti se odredio...